CHOMEYL thinker to create CHOMEYLNESS among other CHOMEYLIERS

If you would not want to be forgotten as soon as you are dead, either write things worth reading or do things worth writing --> Benjamin Franklin

This blog is best viewed with Mozilla Firefox and Google Chrome

Wednesday, 21 November 2012

Masuk 3 series dah

http://www.murabbi.net/images/smiley/assalamualaikum.gif
It's my 30th birthday today..or it sounds better if I put it this way --> "I'm not 30, I'm 18 with 12 years experience".


No cakes to celebrate this special date as I'm still in the confinement period (37th day) and also coz hubby is not around. I couldn't be bothered to expect any birthday gift from hubby as he hasn't even send any wishes yet for my birthday. gigil 

Dulu2 masa awal2 cinta nak mula berputik, dia lah orang pertama yang wish. Sanggup call tengah2 malam dari Yogyakarta ke Madrid...sekarang ni lepas 4 tahun kahwin, perhaps he wanted to be the last one to wish me **maybe** gatai eehehe.

Plus, I've just received a nice gift last week from hubby as a token of appreciation for giving birth to our 2nd prince, SN Jr. I guess hadiah tu kira 2 in 1 lah kot, hadiah bersalin merangkap hadiah birthday *ayat pujuk hati sendiri*. 

 +- opocot mak kau terkejut bila bukak handbag dan nampak kotak ni. terus melompat riang ria xsedar diri dah ada anak 2 eheh -+


Whatever it is, I'm thankful to Allah sebab masih lagi di panjangkan usia, semoga nikmat usia ini dapat I manfaatkan dengan sebaik-baiknya..Ameen. I'm also thankful that in my 30th birthday, I am already a mommy to these 2 adorable boys.They are the greatest gift in my life and I'm blessed to be able to get to see their smiles on my (18 + 12)th birthday.

+- SN(s) are the best gift in my life -+


Thanks to family and friends for the lovely birthday wishes thru my FB, its the thought that counts. Love u guys..muchos!.

Psssttt : Jom sama2 kita doa kan keselamatan dan kemenangan buat saudara2 kita di Palestin. Semoga rahmat dan kasih sayang Allah sentiasa bersama mereka...Ameen.


~ Thanks for reading this (^-*) ~ 
 

17 words of wisdom & comments:

nieda said...

Happy birthday yatie...may Allah bless u

Chekgu Azrine said...

happy birthday..semoga panjang umur dan murah rezki..

Nanak said...

happy bday kakak..ngehehehe...
(padahal beza setahun je)

Oyis said...

happy bday yatie. 30 muda lg tuuu... :)

transformed housewife said...

gapo dle kotok tu?

love live good life said...

happy birthday yatie. hmmm.. what? 18 with 12 years experience...i'll join the club soon :)

Mamamanja said...

hepi besday yatie..

Nadiah Sidek said...

welcome to 3-series club. hehe..

Rai Ourkizuna said...

happy birthday mommy..rupanya u tua setahun dari saya..hehehe...

next year saya join ya..:D

Nur-nba said...

Happy Birthday Yatie.. Semoga berbahagia di samping suami dan anak2..

Teratak Hami said...

Happy birthday mommy SNs ... muda lagik :-)

Apa dlm kotak tu?

zailamohamad said...

happy birthday Yatie,

aku setiap tahun laki aku tak pernah bg hadiah pon kalu birthday aku..hihihi

yatie chomeyl said...

Thanks semua utk wishes tu....sayang korang ketat2 .. HUGS XOXO

the dreamer said...

selamat hari lahir yatie n congratulations on ur newborn baby. Alhamdulillah.

☆♥L@dy @yU♥☆ said...

sure terharuzzzz dapat surprise gituew....welcome to 3 series...ai plak this weekend :P

JunAina said...

Hepi belated bufday dan tahniah dpt baby...salam kenal dari Aina.

Eliss Mie said...

hubby dah wish ko? hubby eliss hr tu terlupa jugak :p memang dah 30 tahun ni x perlu ucap doh kot happy bday. kah kah kah

anyway, happy belated bday yatie. sket lagi nak abes pantang tu :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...