CHOMEYL thinker to create CHOMEYLNESS among other CHOMEYLIERS

If you would not want to be forgotten as soon as you are dead, either write things worth reading or do things worth writing --> Benjamin Franklin

This blog is best viewed with Mozilla Firefox and Google Chrome

Wednesday, 29 May 2013

(WW 42) : Dress alteration

Salam

To ensure that SN Jr can be fed anytime and anywhere he asked for it, mommy needs to do some alteration to my dress & kurungs.


+- FYI, bukan mommy alter sendiri. Hantar kat kedai, mintak jahitkan frontal zip -+


Walaupun dah jadi kureng cun dah dress mommy tu, tapi tak kisahlah..I'll do anything for you my dear son.

Pssssttt :  kalau I jahit sendiri, alamatnya koyak rabak sampai ke sudah tak de zip lansung hahahaha

~ Thanks for reading this (^-*) ~

4 words of wisdom & comments:

transformed housewife said...

kalu baju kurung tok comeyla ado zip depe gitu.

☆♥L@dy @yU♥☆ said...

Ai mmg byk dress la
Nmpk kena buat style Gini la x kan nak selek whole dress nnt...lama x de baby so lepaih ni kena beli baju hat zip or button Kat depan la jawab nyer ngeeeo(^_-)O

yatie chomeyl said...

kak nur : hok baju kurung ti bubuh zip sorok

lady ayu : btoi babe, kalau x banyak kena beli baju baru ehehhe

Rai Ourkizuna said...

aritu family in law ajak buat jubah utk majlis kahwin adik ipar. da siap baru teringat yg i nursing mum. hahaha.. nasib baik mil tu tukang jahit. dia alter kan letak button kat depan..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...