CHOMEYL thinker to create CHOMEYLNESS among other CHOMEYLIERS

If you would not want to be forgotten as soon as you are dead, either write things worth reading or do things worth writing --> Benjamin Franklin

This blog is best viewed with Mozilla Firefox and Google Chrome

Tuesday, 7 August 2012

Video to help Potty Training your child

http://www.murabbi.net/images/smiley/assalamualaikum.gif
Some of my friends are having difficulties while potty training their child, errrmmm in fact I think every parents does have their own difficulties when dealing with potty training our little one.

As usual, I love to find the solutions from Supernnany, coz to me she knews what she's talking and she walks the talk. 

Here's a video on How to potty train your toddler. The duration is quite long but trust me, it's worth your valuable time.


Pssssttt : the earlier  you start the child to use the potty the quicker you can stop spending money on diapers..good luck.!.

~ Thanks for reading this (^-*) ~ 
 

6 words of wisdom & comments:

transformed housewife said...

Fathini dlm 3 bule lebih baru pandai gi toilet sediri. tu pun umur dio 4 thn doh. Hafizah cepat sikit. knur start maso umur dio 3 thn lebih.

Eey said...

Anak Eey, Aiq dah pandai ckp nak pee pee masa umur 2 tahun lebih. So, mmg x pkai diapers dah. Cuma nak buang air besar jer dia nakkan pakai diapers jugak sebab masih geli.

Min Aina Ila Aina said...

Memang merungsingkan. Sofiy dah lepas dah buang air besar kat tandas, tapi kencing langsung dia tak cakap.Lagi tak membantu bila ayah dia taknak gulung karpet. Jenuhla kalau bocor kat karpet kan, tu yang dok bertangguh je wp training pants dah beli.

yatie chomeyl said...

kak nur : kat sini umur setahun dh start potty training dah

EEy : ooo, ken atingkatkan usaha lagi la tu ye nk bg poo poo kat toilet gak

yatie chomeyl said...

Aina : tryla steps mcm yg supernanny ajar tu, mana tahu berjaya :)

Rai said...

kena tengok kat rumah ni.. duk pk nak potty train damia pulak.. aqil da fully diaperless..best best.. banyak ibu bulis jimat..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...