CHOMEYL thinker to create CHOMEYLNESS among other CHOMEYLIERS

If you would not want to be forgotten as soon as you are dead, either write things worth reading or do things worth writing --> Benjamin Franklin

This blog is best viewed with Mozilla Firefox and Google Chrome

Wednesday, 8 August 2012

(WW 32) : Empuk macam bantal

http://www.murabbi.net/images/smiley/assalamualaikum.gif
Mentang2 perut mommy ni semakin gebu, SN suka2 selamba kodok je buat perut mommy jadi alas kepala masa layan video kat you.tube.

+- layan video berbantalkan perut mommy -+

 +- siap senyum simpul bajet cute tanda suka hati ewah3x amboi3x -+

Pssssttt : Mentang2 lah perut mommy ni boyot, suka hati dia je buat jadi bantal. Tunggu lah Baby SN Jr keluar nanti, siap lah kamu Abg SN!.

 ~ Thanks for reading this (^-*) ~ 
 

17 words of wisdom & comments:

lavenderlover said...

comeynyer mama & anak.. =)

Eliss Mie said...

alolooo comel nya :)

hairan189 said...

comeinya SN senyum!

Rai said...

tak senak ke SN baring tu?

manis je SN senyum..hehe..

@e_da said...

comel perot mommy... sib baik dia just baring... kalau mika kadang2 nak duduk atas perut ida.. huhu mujur boleh diselamatkan.. hihiih

transformed housewife said...

bg can dio nok manjo sblm adik tubik.

Kamalia said...

SN nak manjo2 dgn mommy..pasni susah dah nak buat camni kan.

Min Aina Ila Aina said...

Huhu...tak senak ke. Saya baru lepas buka pun kalau Sofiy nak mengempap perut rasa senak.

Affieza said...

Baby xtendang2 ke tu? sekali tendang terkejut Abg SN...hehe

Huda said...

comey2 :) sn manja eh kak..

yatie chomeyl said...

lavender love : auww thanks *blushing*

Eliss : SN ko perut mommy yg comey? hahaha

yatie chomeyl said...

hairan189 : pantang nmpk kamera, mmg senyum je la dia

Rai : dia baring bawah sikit, so x tekan perut sgt

yatie chomeyl said...

@eda : SN pun sama, especially klu kita duk kat kerusi...suka2 suki je nak duduk atas perut

kak nur : tu la, manjo terlebih

yatie chomeyl said...

@eda : SN pun sama, especially klu kita duk kat kerusi...suka2 suki je nak duduk atas perut

kak nur : tu la, manjo terlebih

yatie chomeyl said...

Kamalia : pasni mmg xleh buat dah bila perut mommy makin boyot hahaha

Aina : x senak sgt sbb dia baring kat bawah sikit..tp lama2 penat jugak la

yatie chomeyl said...

Affieza : dia suka kalau baby tendang, dia cakap "adik babay dha bangun dari tidur" hehehe

Huda : manja sgt2 Huda..hihihi

reitak said...

Eh Congrats (dah lama sangat tak berblog n blogwalk) sorry....slow baru tau the good news!! Bila due?

Comel2!! both perut mummy n SN! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...