CHOMEYL thinker to create CHOMEYLNESS among other CHOMEYLIERS

If you would not want to be forgotten as soon as you are dead, either write things worth reading or do things worth writing --> Benjamin Franklin

This blog is best viewed with Mozilla Firefox and Google Chrome

Monday, 24 August 2009

Yatie Chomeyl's giveaway - Kisses of Love

This is s STICKY MODE ENTRY until 28th AUGUST. Please scroll down for latest entry.
Wanna get something special from Japan for free?. :eheh:

As my family will be going back to Malaysia on this September, I decided to make a special giveaway in blog Yatie Chomeyl as I've promised in this entry. My hubby has been so generous to sponsor the prizes for the winners and I would appreciate it if other sponsor wish to sponsor this giveaway also kenyit *wink wink*.


What you need to do to join this giveaway are :
1) to put a kissing cheek cium picture and tell me why do you like the picture.
* tak kisahlah gambar hubby anda cium pipi anda OR anak sulung anda cium pipi adik dia OR gambar anda cium pipi mak anda OR gambar cium pipi kawan sejenis OR gambar anda cium pipi anak anda OR whatever...asalkan jangan buh gambar cemolot sudah ye ..blog i bukan blog porn hoccay..kui3x...*

# Update : gambar cium pipi jer tau sebab juri contest ni jenis suka tengok gambar yang menampakkan expression muka, kalau cium dahi tak nampak sangat expression nyer ye tak? *I siap bagi hint lagi kui3x...yg pilih winners nanti incik hubby selaku incik juri*

Terms & Conditions :

This giveaway is only for the follower of blog Yatie Chomeyl

Link to blog Yatie Chomeyl in your entry and add my blog in your bloglist : http://yatiechomeyl.blogspot.com/ (no link back will be disqualified)

Upload the banner of this contest to your sidebar


Only ONE picture per entry

Leave the link to your entry here to inform me that you've join this contest

Winners will be selected by the sponsor a.k.a my hubby

I reserves the right to change the terms & conditions without prior notice

I have the right to replace the prize with the same value.

This giveaway is open to Malaysia residents only and runs from now until 3 p.m (GMT +8:00); August 24, 2009.




:inlove: Grand prize : Kid's Yukata
(japanese traditional costume for festival *leh pakai hari raya nanti*)




(saiz & warna di pilih eksklusif oleh pemenang, :ayuk: sebab tu contest ni tutup awal jadi sempat I gi beli baju tu sebelum I balik Malaysia)


:inlove: 2nd - 5th prize :

http://i122.photobucket.com/albums/o262/dasar_chomeyl/yatiechomeylsgiveaway-2.jpg
YC1 : Men's bento lunch box (size: M) & sunflower glass cover
YC2 :
Aluminum Can Cooler & Kid's bento lunch box (blue colour)
YC 3 :
Girdle Sauna Supporter & Kid's bento lunch box (pink colour)
YC 4
:
Men's bento lunch box (size: L) & sunflower glass cover
(harga hadiah adalah sama nilai, cuma pemenang tempat ke2 di beri peluang memilih dulu hadiahnya
:ayuk: di ikuti oleh pemenang tempat ke-3 dan begitulah seterusnya).

Psssssttt: Semoga dengan contest ni, I leh dapat kenal ramai lagi blogger. senyumkenyit Harap berpuas hati dengan hadiah yang di tawarkan, memanglah tak mahal sangat tapi beribu yen jugaklah kui3x.


197 words of wisdom & comments:

mamasyaza said...

wowwww...bestnye contest ni....nanti ku selongkar..ada tak gambar kiss kiss ni...

cikmin said...

salam yatiey...nak juin la kontes ni...pastu kan..yatiey jgn la lupa lak juin kontes cikmin ye...

ayurosni said...

nnt ku godek la folder gmbr.kl xde, nnt daku amik.hihiik..xcited nk join contest kak yati nih

atiqah said...

wow mcm best je..kak yati chomel ni mmg tau kalo die wat giveaway mmg lain dr yg lain..tp nmpk mcm hadiah utk org2 yg dh beranak pinak je..hehe..x pe..tiqah nk join jgk..memeriahkan giveaway kak yatie ni...

Huda said...

nak join gak :) nnti yer huda wat...pilih huda k:)

Jiey Mien said...

Owwoh.. Rajin mokcik Tiey wak giveaway nih..
ado gamba dok ciung tapi segey nok letok nih kiro guano??
:P

sitisifir10 said...

Hi Yatiechomeyl, sori aa terexcited kalau ada bab contest montest ni...asyik jadik 1st contestant je akak neh...

http://sitisifir10.blogspot.com/2009/08/yatie-chomeyls-giveaway-kisses-of-love.html

yatie chomeyl said...

mama syaza >> selongkar jgn x selongkar hehehe

yatie chomeyl said...

insya Allah cikmin, nanti yatie korek2 gambar perut boyot hr tu hehe

yatie chomeyl said...

ayu, amik jangan tak amik ;)

yatie chomeyl said...

tqah >> meh la memriahkan majlis kui3x

yatie chomeyl said...

jiey >> Ian malu ko mama dio hok malu nok boh gmbr tium pipi? hehehhee

yatie chomeyl said...

sitisifir >> takpe kak, insya Allah ada rezeki jd 1st contestant pastu 1st prize winner gak ke kan..manalah tahu hihihi

Jiji said...

I AM SOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO GONNAA WIN THIS!!!!!!!!!!!!!!!! hur hur@!~

mamatisya said...

wah contest dr jauh ni...nanti nk cr gmbr kiss la...

mamatisya said...

yatie..kalo gmbr kiss pp time kawin bole gk ke??

nadiah sidek said...

wah..nk blk m'sia ke? blk bercuti ke blk terus? kite blh join jgk ke contest ni? ehe..

miela77 said...

salam..im in..nak join gak..nanti cari gambaw yg menarik tertarik yg mesti da bomb...bkn sng nak dpt adiah dari neg matahari terbenam tu..makacih krn wat contest nie...tunggu my entri...

yatie chomeyl said...

mama tisya >> boleh je, asalkan tium pipi ;)

yatie chomeyl said...

nadiah >> aah blk posa & raya kat msia. leh je nk join tp hadiahnya hantar kat msia je lah hehehe

yatie chomeyl said...

miela >> aa masuk jgn x masuk

yatie chomeyl said...

jiji >> hehehehe join jangan tak join. ;)

Mama Qaseh said...

Salam kenal..

Sy join contest U eh..ni link sy..

http://cherishlovetogether.blogspot.com/2009/08/yatie-chomeyl-giveaway-kisses-of-love.html

CT said...

Salam kenalan....interesting contest..nak gi godek gambar gak la mcm ni.....

m@y said...

Yatie Chomeyl's.. sila2 la jenguk ye..

http://maylittleangel.blogspot.com/2009/08/kisses-of-love.html

nieda said...

i nak masuk contest ni..tgh godek2 gambar lama2..contest dari org jauh n i..hehe

nurulzia said...

bestnye hadiah ni...best best..yatie,anti email alamat yatie kat sana bole?email kat email nurul yek..
erm..yatie online fb tak?nanti leh buzz nurul tak?ade soalan yg sgt musykil nak ditanya la..hehehe

Farah said...

nak masukkkkk!! bes gile hadiah2 ni..especially baby yukata tu!

mamamanja said...

nak cuba join... tapi tempek gambo jerk ker?? xyah nak kena hurai2kan ke gambo tuh??

mamamanja said...

lupa plak... gambo cium pp jerk ker?? kalo cium lain selain mulut bleh?? cium dahi ker...

yatie chomeyl said...

mama qaseh >> thanks join ocntest ni

yatie chomeyl said...

m@y >> okeh, nanti datang menjenguk

yatie chomeyl said...

nieda >> mausk jgn x masuk kui2x

yatie chomeyl said...

farah >> masukkkkkk cepat...hehehhe

yatie chomeyl said...

mama manja >> huraikan kenapa suka gambar tu. pastu kalau leh mmg nak gmbr tium pipi sbb leh nmpk expression muka ..kalau tium dahi tersorok sikit emotion tu. juri ni suka gambar nmpk emotion gitu..heheh..terbagi hint pulak ;)

**Perfect Love** said...

yeayyyy ada contest dr jepun. zassss i akan cari gambo secepat mungkin. hehe

mamamanja said...

ooo.. ok. tq atas keterangan

Guest said...

kak.....
saya buat dua entry bleh? utk dua org anak....kena be fair lah kan......hehehehe

entry pertama kat sini...

http://safiyyahworld.blogspot.com/2009/08/yatie-chomeyls-giveawaykisses-of-love.html

entry kedua menyusul ye kak ye...

thank you

oli said...

nak join juga....

Guest said...

kak....saya punya second entry utk anak nombor dua.....

http://safiyyahworld.blogspot.com/2009/08/yatie-chomels-giveawaykisses-of-love.html

nasib baik anak saya dua jek kan kak kan.....

Reita Kana said...

wah best nyer this contest....nak join gak....:)

nani said...

bestnye ada contest..lama x masuk bertanding..insyaAllah, kalau ada gmbar best nnt nani masuk k:)
Bestnye grand prize dia..mana tau boleh tambah koleksi baju Hafiy hihi

nani said...

alamak..baru abis baca terms condition..nani x leh join la ek..

ummisalsabila said...

bestnye..nk adiah jr jepung tu..:)
nnt nk mik pic dulu oke.

**Perfect Love** said...

kak yatie.. dgn gigihnya sy dah join contest ni. hehehe
i ngidam bento2 tuuuuu hehe
jenguk kat blog sy ek...

http://wanfida.blogspot.com/2009/08/yatie-chomeyls-giveaway-kisses-of-love.html

yatie chomeyl said...

CT >> godek jgn x godek

yatie chomeyl said...

mama safiyyah, thanks join..sudah ku terjah dgn jayanya :)

yatie chomeyl said...

reita, join jgn x join..nanti AIR leh buat baju raya kalau menang grand prize hehehe

yatie chomeyl said...

nani dear, leh je u join tapi hadiahnya I hantar kat umah kat msia kalau u menang, ok x? *wink wink*

yatie chomeyl said...

US >> amik2x, posing dgn aufa hehehe

yatie chomeyl said...

perfect love >> dengan gighnya gak dah di terjah hehe

Dayah said...

Yatie..nak tanya..kalau gamabq lama aci la kan...anak skg dah besar, tapi ms2 awai lahir tu ade la.

nadiah sidek said...

nk ikut blk m'sia...! huwaaaa.........

asmieyra said...

salam, hai sis nak join u'r giveaway...harap dapat joinlah yer... meh le lawat tapak http://lilprincecharming-asmieyra.blogspot.com/2009/08/yatie-chomeyls-giveaway-kisses-of-love.html.

bye sis.

yatie chomeyl said...

dayah >> leh je, asalkn gmbr tium pipi, tak kisah bila2 punyer pon

yatie chomeyl said...

asmieyra >> ok, dh terjah..ckp syarat ;)

Hanz said...

Dapat bento? Huih, bestnyer!!! Nak join!!

Roha said...

Hi yati...
Salam kenalan.
Nice blog!

Sy pun berminat nak join contest
view kat blog sy k...

http://mummylove-roha.blogspot.com/2009/08/yatie-chomeyls-giveaway-kisses-of-love.html

Ibu ayra said...

hi yatie, ros dah buat entri utk contest. pls check cukup syarat ke tak? anything inform me back ok...

http://rosrusli.blogspot.com/2009/08/yatie-chomeyls-giveaway-kisses-of-love.html

Aishah Megahasz said...

Nak try mu luck. Harap-harap boleh menang...

http://megahasz.blogspot.com/2009/08/yatie-chomeyls-giveaway.html

Aishah Megahasz said...

Nanti check tengok dah cukup syarat ke tak ye. Thanks :D

Ibu ayra said...

yatie, your blog url ada kat blog lain utk my bloglist.

http://yangakusukabaca.blogspot.com/

cari kat bahagian mommies...

yatie chomeyl said...

ibu ayra >> ok, thanks dear :)

yatie chomeyl said...

aishah megahasz >> I dah check & dah tinggal komen :)

yatie chomeyl said...

roha >> sudah di terjah dengan jaya nya :)

Roha said...

yatie.. ada masalah teknikal td huhu
ok, blog yatie sy dha masukkan dlm blogroll.. hehe

Guest said...

kena masuk ni

Momma Mia said...

Salam dear.
Mintak izin join this giveaway. n3 nyer kat sini yer

http://alinalan.blogspot.com/2009/08/labels-bestnyer-yatie-chomeyls-giveaway.html

yatie chomeyl said...

angah bucuk >> masuk jgn tak masuk ;)

yatie chomeyl said...

momma mia >> udah terjah, good luck ;)

yatie chomeyl said...

roha >> thanks dh betulkn mslh teknikal tu hehe .. *wink wink*

http://mrsfirdxora.blogspot.com/ said...

silalah view blog sy k..sy nk join contest nie..
http://mrsfirdxora.blogspot.com/2009/08/kisses-of-love-contest.html

mamamiya said...

i teringin sgt nak bg miya pakai yukata, tunggu summer kat melbourne nnt.

i cam nak join, but tak brape reti sgt contest2 dlm dunia cyber ni..jap lg belajar..

takpe aa kalau tak menang, nnt suh miya bodek kat auntie sorang ni bg present besday miya 2yrs old nnt. hehehhe

hazimah said...

salam..
saya dah join..bleh le tgk kat sini ek..

http://myziemah.blogspot.com/2009/08/yatie-chomeyls-giveaway-kisses-of-love.html

Momma Mia said...

Salam Yatie. Mintak izin utk join. My entry kat sini:-

http://alinalan.blogspot.com/2009/08/labels-bestnyer-yatie-chomeyls-giveaway.html

hazimah said...

thanks ek sbb dah jenguk blog sy..harap ada lah rezeki sy ek..1st time ni masuk contest..

Hanz said...

my comment last time dah hilanglah..anyway just nak kasi tahu banne dah upload, menunngu masa nak posing2..oh,please let me be one of the winners so i can add my bento gadgets!

ummuabdullahsyaakir said...

Yatie..wahh...dah mengembangkan sayap buat contest pulak yea...eem mcm seronk je nk join tapi,nnt nak cari dulu gmbrnya...klu bukan saya tapi org lain yg kiss2 ni blh ke?

alycia said...

salam yatie chomeyl..
I pun nak join contest gak...

http://myalycia.blogspot.com/2009/08/yatie-chomeyls-giveaway-kisses-of-love.html

tq :)

Fazahra said...

Yatie..kite dah join dah..nti check yer ..let me know kalo ada syarat2 yg tertinggal, so far dah follow..

http://fazahralife.blogspot.com/2009/08/yatie-chomeyls-giveaway-kisses-of-love.html

yatie chomeyl said...

hanz >> slmt berposing hihihi

yatie chomeyl said...

mrsfixdora >> dah terjah dgn selamtnya :)

yatie chomeyl said...

hazimah >> udah ku terjah

yatie chomeyl said...

momma mia >> permision granted ;) entry mu sudah di terjah :D

yatie chomeyl said...

ummu AS >> boleh je, asalkn ade kaitan dgn owner blog tu la ;)

yatie chomeyl said...

alycia >> i dh jenguk..good luck :)

yatie chomeyl said...

fazahra >> dah cek..plus, u mmg dh lama follow i before this kan ;) good luck hehe

ayuarjuna said...

best banget......puehler I mengkiss suku sakat kat rumah nanti

Guest said...

angah dah joint...
http://mazniazis.blogspot.com/2009/08/yatie-chomeyls-giveaway-kisses-of-love.html

Guest said...

ucu, bakpo nama angah tak kuar...kuar guest jer

princesseryna said...

sy pun da join.....

http://akudiazahraa.blogspot.com/2009/08/yatie-chomeyl-giveaway-kisses-of-love.html

yatie chomeyl said...

princess eryna >> i dah terjah blog u utk tgk entry, nak tinggal komen tp kotak komen tak keluar. good luck :)

yatie chomeyl said...

angah >> dah terjah :) good luck
owh ya, angah kene taip nama angah kat tempat from tu & kene klik anak panah kecik tepi from tu untuk bagi nama angah keluar kat tepi tu

http://keloncot.blogspot.com/ said...

salam yatie..
bestnya.. nak join tapi kene cari gamba cium pipi dulu.. kene selongkar dulu..

cik nana said...

salam k.yatie...mcm mana nak buat sticky mode ek?? sori, tak tahu la... :(

yatie chomeyl said...

cik nana >> kalau untuk contest ni takyah wat sticky mode...:) tp kalau cik nana nak tahu macamana nak buat sticky mode, leh refer kat sini --> http://lili-precious.blogspot.com/2009/08/camner-nak-wat-sticky-mode-n3.html

hope it helps :)

cik nana said...

salam kak yatiechomeyl...
nana nak try... heheh... feel free to jenguk ye...

http://warkahbuatbulan.blogspot.com/2009/08/yatie-chomeyls-giveaway-kisses-of-love.html#links

izan said...

salam kenal yatie chomeyl....
izan nak join laaa giveaway nih

http://diariummi.blogspot.com/2009/08/yatie-chomeyls-giveaway-kisses-of-love.html

sall http://salldann.blogspot.com said...

salam kenal. blh join giveaway kisses of love ni??

mama zharfan said...

Salam kenal...
i dah join...sudi2kan jenguk my entry yer...
http://suzie284.blogspot.com/2009/08/yatie-chomeyls-giveaway-kisses-of-love.html

welcome back to msia!!!
tq ;)

Aimy comel said...

auntie...ibu saya sudah sebuk menggedik...http://sarah-aimy-azzalea.blogspot.com/2009/08/yatie-chomeyls-giveaway-kisses-of-love.html

mummyseri said...

salam yatie..
best contest neh..ambo nak join jugekla memeiahkan suasana..:)
salam kenal..

Nor aka Mommy2H said...

Nak join jugakkkk...hehehe..acah jek..tak layak kan??hehe

afidah said...

la.... aku x tau plak yg ko organize giveaway nie.. seb baik x terlepas...

yatie chomeyl said...

mommy2h >> takleh takleh hehehe

yatie chomeyl said...

mummyseri >> jom join...leh kenal2 ;)

yatie chomeyl said...

afidah >> aaa nsb baik x terlepas..pat2 join

mama tisya said...

salam yatie..ni link my entry

http://mamatisya.blogspot.com/2009/08/yatie-chomeyls-giveaway-kisses-of-love.html

feel free to view..kalo ada syarat2 yg masih tk lengkap sila inform..tq

bloglist yatie dh add kt link ni
http://mamatisya-friends.blogspot.com/

princesseryna said...

kotak komen x keluar???.... jap lg sy check blk.... nak betul setting...

mama kyra said...

saya tak tertinggalan join contset ni so view my blog http://hasroylin.blogspot.com

kakyong said...

nak join juga.. tp jenuh dah cari dlm folder foto anak2 ku berkiss-kiss ni.. x jumpa.. berpinor dah bijik mata nih mencari tak jumpa nihh...
adoi lah...
hmm, ade masa lagi nak cari.. nak candid foto anak2 kiss-kiss ni bukan senang.. cepat & sepantas kilat jer aksi nyer...

anna said...

hai yatie....ini link utk entry contest ni.
http://annaidris.blogspot.com/2009/08/yatie-chomeyls-giveaway-kisses-of-love.html

Salam kenal :D

anna said...

hi yatie....kali kedue kasik komen.Ni entry utk contest ni
http://annaidris.blogspot.com/2009/08/yatie-chomeyls-giveaway-kisses-of-love.html

salam kenal :)

anna said...

hi yatie....kali kedue kasik komen.Ni entry utk contest ni
http://annaidris.blogspot.com/2009/08/yatie-chomeyls-giveaway-kisses-of-love.html

salam kenal :)

yatie chomeyl said...

kak yong, kalau x jumpa gak..kak yong je cium pipi dak ber3 tu hehehe

yatie chomeyl said...

mama tisya >> udah selamat di terjah ;)

yatie chomeyl said...

mama kyra >> udah ku jenguk entry mu itu hehe

yatie chomeyl said...

anna >> salam kenal gak...dah menyinggah ke blog anna tadi :)

yatie chomeyl said...

aimy comel >> aunty pon dah menggedik ke blog ibu untuk menerjah hehe

yatie chomeyl said...

mama zharfan >> thanks 4 the wish...udah di jenguk entry mu itu ;)

yatie chomeyl said...

cik nana >> dengan bersemangatnya terus pi terjah entry mu itu ;)

yatie chomeyl said...

izan >> salam kenal gak ... selamat dha pon join..dan selamat dah pon di jenguk ;)

yatie chomeyl said...

sal >> salam kenal..leh2x..jom join ;)

Syima ~mama kyra~ said...

saya join contest ni..semua syarat dah ikut..wish good luck to me :)

Syima ~mama kyra~ said...

http://lovelyever.blogspot.com/ ---- my link

eRin said...

hehehe erinn pon nak join jugakkk..
jom terjah umah pink ku

http://ehemsz.blogspot.com/2009/08/kisses-of-love.html

yatie come...
klo erin kalah pown erin nak kirim gak.. jappanese costume tu utk eisya..
boleh eak... please..

tapi klo mnang lagi best kueh kueh kueh..

Guest said...

ini entry saya yeee.. saya nak join jugak..

http://ecatir.blogspot.com/2009/08/yatie-chomeyls-giveaway-kisses-of-love.html

Reflisia said...

hye yatie yang comel..
kita dah masuk contest awak
view la
http://cincinmasmerah.blogspot.com/2009/08/yatie-chomeyls-giveaway-kisses-of-love.html

izan said...

saya pun nak join jugak...tarikh tutup tu besday saya yang ke 28...ni link saya...
http://h-n-i.blogspot.com/2009/08/yatie-chomeyls-giveaway-kisses-of-love.html

Guest said...

http://ibudamia.blogspot.com/2009/08/yatie-chomeyls-giveaway-kisses-of-lov.html

salam kenal..dah join

_nana_

miezrina said...

hai yatie-san.... ini penyertaan saya yer.....

http://miezrina.blogspot.com/2009/08/contest-kiss-kiss-kiss.html

semoga yatie-san ada masa menengok2 nya yer... TQ

Syima ~mama Kyra~ said...

I'm join this contest..view my link -----> http://lovelyever.blogspot.com/2009/08/yatie-comeyls-giveaway-kisses-of-love.html

sya said...

salam, sangat tertarik hati dengan contest ni ok... :P
dan juga tertarik hati dengan tarikh tutupnya... mana tau ada luck.. :P

ni entry saya untuk contest ni dan rasanya semua syarat dah dipenuhi... :P

http://syayassir.wordpress.com/2009/08/19/kisses-of-love-kucupan-terhangat-p/

mamaQaseh said...

Salam perkenalan, nak join boleh ker..entry kita di sini.
http://qasehhanizd.blogspot.com/2009/08/yatie-chomeyls-giveaway-kisses-of-love.html

ummie_mirahaziq said...

hai plz check my entry
http://anakku-een.blogspot.com/2009/08/yatie-chomeyls-giveaway-kisses-of-love.html

yatie chomeyl said...

mama kyra >> dah di jenguk...good luck ;)

yatie chomeyl said...

erin >> dah di jenguk...good luck ;)

yatie chomeyl said...

ecatir >> dah di jenguk...good luck ;)

yatie chomeyl said...

izan >> dah di jenguk...good luck ;)

yatie chomeyl said...

ibu damia>> dah di jenguk...good luck ;)

yatie chomeyl said...

miezrina >> dah di jenguk...good luck ;)

yatie chomeyl said...

syima >> dah di jenguk...good luck ;)

yatie chomeyl said...

sya >> dah di jenguk...good luck ;)

yatie chomeyl said...

mama Qaseh >> dah di jenguk...good luck ;)

yatie chomeyl said...

ummie-mirahaziq >> dah di jenguk...good luck ;)

fiza said...

salam....

Nak mencuba nasib jugakla..hehe

http://mrsfiza212.blogspot.com/2009/08/giveaway-kisses-of-love-contest.html

Jenguk2 la ye..kalau xcukup syarat tolong bagitau..;)

Cik Puan Mimi said...

saya nk join jugak .. boleh yer.. jom tengok sini... http://mamafarhan.blogspot.com/2009/08/yatie-chomeyls-giveaway-kisses-of-love.html

yatie chomeyl said...

fiza >> dah di jenguk...good luck ;)

yatie chomeyl said...

cik puan mimi >> dah di jenguk...good luck ;)

ezna ahmad khalili said...

Hi Yati,

Ni lah link i. Best lah contest ni. Hadiah dia pun unik sangat. esp GP........


http://ezna-daniayasmine.blogspot.com/2009/08/yatie-chomeyls-giveaway-kisses-of-love.html

defina said...

salam kenal yatie chomeyl....
kite pn nak join gak contest ni.....kiss kiss gitu....
link kite: http://definava.blogspot.com/2009/08/yatie-chomeyls-giveaway-kisses-of-love.html

defina said...

salam kembali...
opocot dah kene terjah....hahahaha
banner dah dibetulkan.....kalut skit kejo due date...hikhik

princesseryna said...

yatie chomeyl... sori erk.... comment setting da dibetul kn da..... bleh laaaa kalo nak tinggal komen...hehehee..... cium pp time haween bleh join x????

yatie chomeyl said...

ezna >> dah di jenguk...good luck ;)

en_me said...

salam akak yatie, me dah letak entri pasal contest nih dlm blog me yg ittewww.. moga semua syarat telah me penuhi..

salam..
/en_me

yatie chomeyl said...

defina >> it's ok...dah di jenguk...good luck ;)

yatie chomeyl said...

princess eryna >> boleh je...asal tium pipi ;)

miezaniera said...

hai salam kenal cik yati chomeyl ;D..sy pun dh join contest yg pelik tp benar nih ;D..jemputlah melawat ke blog saya ye ;D kenyit mata jugak hehe

http://miezaniera.blogspot.com/2009/08/yatie-chomeyls-giveaway-kisses-of-love.html

Guest said...

dah join dgn jayanya...
kalo gambar my abah dengan my baby lulus jugakkan?
gmbr tu lebih syahdu buat diriku huhu...

http://mummynaliya.blogspot.com/2009/08/yatie-chomeyls-giveaway-kisses-of-love.html

wansteddy said...

retype...
dah join dgn jayanya...
kalo gambar my abah dengan my baby lulus jugakkan?
gmbr tu lebih syahdu buat diriku huhu...

http://mummynaliya.blogspot.com/2009/08/yatie-chomeyls-giveaway-kisses-of-love.html

huda said...

salam ni entry saya..sila2 terjah tgk yer

http://kambingbujang.blogspot.com/2009/08/yatie-chomeyls-giveaway-kisses-of-love.html

Cik Puan Mimi said...

Terima kasih yatie chomeyl sebab sudi jenguk..moga ada rezeki anak2 saya. insyallah

Farah said...

yatie...akhirnye siap jugak entri utk contest ni..sila terjah ok!

http://mylildreamz.blogspot.com/2009/08/teknik-sedutan-pipi-for-kisses-of-love.html

littlemama said...

yatie, dah boleh nampak dah komen box... ni entrinya walla!
http://littlemamadiary.com/1063/kisses-of-love-lebih-hangat-dari-biasa/

HEMY said...

kak yatie...saya nak masukk..saya pn nak menang jugokk..mekasih sbb bagi can kat yg takde anak cm saya..hehehe...sukenyaaa...ni link entri contest submission saya : http://hasnulefendi.blogspot.com/2009/08/yatie-chomeyls-giveaway-kisses-of-love.html. bgtu la ye kalau ada peraturan yg saya miss

iEfa said...

cik yatieee....dh join contest...review view judge2 pilih2 laa eh...tinkieww for the contest

p/s : bleh wat title sendiri kan kan :D

ni ma link eh :D tinkiewww http://zakifah.blogspot.com/2009/08/ciom-ciom-contestmari-mari-marii.html

Arabella said...

hi..salam singgah..wa cam menarik je contest nih...(pas bace kat blog hemy)
nanti nak try carik ade ke tak picnyer... =)

Cuppycake Mommy said...

http://honeybunsugarcup.blogspot.com/2009/08/yatie-chomeyls-giveaway-kisses-of-love.html

Hello Yatiey yang paling chumil kat nihon..heheh
dah join dah..dah link back..dah follow..dah letak side banner..
so pick us ok..heheheh

h4ni3 said...

salam ziarah.. salam perkenalan.. salam ramadhan

puan yatie yg chomeyl.. saya dengan tak malunya nak join jugak contest ni ye.. sila terjah n tengok cukup syarat ke idak. TQ :)

http://drhanie.blogspot.com/2009/08/yatie-chomeyls-giveaway-kisses-of-love.html

dextrike said...

kakk2, sy nak joinnnnnn.. sy bru jd follower akak.. boleh ke?

dextrike said...

salam kakk, sy pon dgn malu meow2 nak join jgakkk.. sila terjah ye.. ;) : http://dextrike.blogspot.com/2009/08/yatie-chomeyls-giveaway-kisses-of-love.html

thnxxx kakk ;)

LyAfrina said...

askum kak chomey..salam p'knalan...sy pun nk join contest ni... nnti jguk2 la kt link ni:-
http://cahayahatiku-lyafrina.blogspot.com/
kalu ade x menepati syarat2 tlg inform erk... xcited ni...

LyAfrina said...

ASKUM....
SALAM PERKENALAN..... SY JOIN CONTEST NI TAU...
NI LINKNYER :-
http://cahayahatiku-lyafrina.blogspot.com/2009/08/yatie-chomeyls-giveaway-kisses-of-love.html

yatie chomeyl said...

dah dijenguk semua entry smp ke sini...good luck

anamarza said...

salam..berkunjung nak join contest...ni n3 saya:

http://anamarza.blogspot.com/2009/08/yatie-chomeyls-giveaway-kisses-of-love.html

o O O thank you!
o ___ _ _
TS__[O] |___| _(_)_ _(_)_
{======|_|"""""|_|"""""|_|"""""|
./o--000'"`-0-0-'"`-0-0-'"`-0-0-'

IZAN said...

Salam Yatie..
First & foremost happy anniversarry to Yatie & Mr Hubby.. moga kekal berbahagia hingga ke akhir hayat yekk.. aminnnn

Anyway dah buat entry untuk contest nih..
jemputtt singgah yekkk! Yoroshiku!!!
http://sweetomoide.blogspot.com/2009/08/yatie-chomeyls-giveaway-kisses-of-love.html

ummumishkah said...

salam

hrp2 penyertaan ni dah memenuhi syarat..
check it out...
http://littlemishkah.blogspot.com/2009/08/yatie-chomeyls-giveaway-kisses-of-love.html

with love,
ummumishkah

Dayah said...

Salam Yatie..terkejut tergempaq cepatkan tarikh tutup :) terus saya buat entry utk contest ni.Ingatkan nak relax dulu, slowly cari gambaq.
apapun, ni link psl entry tu.harapnya saya cukup syarat2nya la ye..

http://imtiyazs.blogspot.com/2009/08/yatie-chomeyls-give-away-kisses-of-love.html

adda said...

salam.. nak join contest.. masih sempat lagi kan. tingin gak dpt hadiah dr jepun hehe.. ok refer entry ini

http://mama-syafi.blogspot.com/2009/08/yatie-chomeyls-giveaway.html

hopefully semuanya ok.. kalau ada apa2 bgtau ye. yq

ummuabdullahsyaakir said...

Salam yatie..fuuhhh akhirnya siap juga entri yang gigih ku buat secara marathon ni..nasib baik bukak blog cepat(bagus2 line tak meragam..huhu) moga2 cukup syarat2 nye yea.

http://ummuabdullahsyaakir.blogspot.com/2009/08/yatie-chomeyls-giveawaykisses-of-love.html

mamamanja said...

salam yatie...
ni link entry MM

http://mamamanja79.blogspot.com/2009/08/yatie-chomeyls-giveaway-kisses-of-love.html

jemput datang terjah erk!

Hanz said...

Save the best for last, aye?..tee,he,he..surprised of the date changes but hoping that we will be one of the lucky ones. Thanks Yatie.

Here's the link:-http://thehoneybunch.blogspot.com/2009/08/brotherhood-yatie-chomeys-giveaway.html. :P

lemangcute said...

salam perkenalan..

lemangcute dengan malu2 miow.. nak joint contest nih..hehehe
this is my link..
do check it out.. semoga encik juri akan bagi markah penuh..hehehe

http://lemangcute.blogspot.com/2009/08/yatie-chomel-kisses-of-love-contest.html

cutemiut78 said...

salam singgah sini dan salam perkenalan..

harap2 sempat la utk join contest ni..
ni link back kita http://cute-miut78.blogspot.com/2009/08/contest-kisses-of-love-giveaway.html
blog yatie chomeyl ni kita dah add kat blog list kita di cute-miut78link.blogspot.com
harap berpuas hati dan memenuhi syarat

aisyahumaira said...

Salam sis..

last minit bru rasa nk join..seronot lak tgk2 ramai join ni..

Ni linknye ye,

http://ainanizar.blogspot.com/2009/08/yatie-chomeyls-giveaway.html

by d way, slamat pulang ke Malaysia..

ummisalsabila said...

slm yatie, entry last minute ni.harap memenuhi semua syarat2 k..

http://ummisalsabila.blogspot.com/2009/08/yatie-chomeyls-giveaway-kisses-of-love.html

e-caR NazRin aka ibuEiymann said...

salam Yatie,

nie entry ku..

http://ecarnazrin.blogspot.com/2009/08/yatie-chomeyls-giveaway-kisses-of-love.html

silalah terjah yerr..

huda said...

ni entry huda :) moga ade rezeki di bulan ramadhan :)

http://huda1103.blogspot.com/2009/08/yatie-chomeyls-giveaway-kisses-of-love.html

AziE-rAh said...

Salam...
Syukur sempat buka blog tadi... Kalau tak sure terlepas contest nie...
Closing date ari nie erk...
Banner dah lama gantung... Entry baru dapat dibuat sebentar tadi...
So sudi2 la menjangah yer... Ni link nya...
http://mawar-ayu.blogspot.com/2009/08/yatie-chomeyls-giveaway-kisses-of-love.html
TQ.

Mummy Aqil said...

ni peserta last kopek nk join.. http://mykhalish.blogspot.com/2009/08/yatie-chomeyls-giveaway-kisses-of-love.html
salam kenal n salam ramadhan...

ibu damia said...

oraittt....saya dah join...harap terjah kat sini yer

http://ibuayahdamia.blogspot.com/2009/08/kisses-of-love-contest.html

miela77 said...

salam..yatie..k.iela br berkesempatan wat entri..moga qualified eh..http://miela77.blogspot.com/2009/08/yatie-chomeyls-giveaway-kisses-of-love.html

miela77 said...

salam..yatie..k.iela br berkesempatan wat entri..moga qualified eh..http://miela77.blogspot.com/2009/08/yatie-chomeyls-giveaway-kisses-of-love.html

http://miracleofheavenslight.blogspot.com/ said...

last minit entry..nak gak join contest cik yatie..
http://miracleofheavenslight.blogspot.com/2009/08/yatie-chomeylss-giveaway-kisses-of-love.html

yatie chomeyl said...

dengan ini di umumkan...contest berakhir...semua entry sudah di terjah, tunggu senarai peserta di keluarkan dalam masa terdekat yea...tenkiu untuk semua yang memriahkan contest...lap yuuuuuu :D

日月神教-任我行 said...

視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,情色論壇,性感影片,正妹,走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,色情

鯛魚燒Star said...

徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...