CHOMEYL thinker to create CHOMEYLNESS among other CHOMEYLIERS

If you would not want to be forgotten as soon as you are dead, either write things worth reading or do things worth writing --> Benjamin Franklin

This blog is best viewed with Mozilla Firefox and Google Chrome

Wednesday, 22 July 2009

Romantic & Loving Couple Contest

Tin..tin..pin pin pon pon..beri laluan untuk contest lagi menjengahkan diri di blog chomeyl ini...hehe. Kali ni contest anjuran Mama Tisya pulak sempena 3rd annivessary wedding beliau bulan august nih. Sebelum kita teruskan ke agenda utama, meh I bagitau dulu apa nerd T & C untuk join contest nih :-

Terms & conditions

Just follow the steps below:-
1. Add blog MamaTisya di bloglist@blogroll and become my Follower
2. upload Romantic & Loving Couple Contest picture on your blog sidebar
3. Buat entry khas ngan tajuk Romantic & Loving Couple Contest(hanya tajuk ini shj yg diterima)
4. upload only ONE gmbr paling Romantic & Loving anda (selain dr gmbr kawin ye & bkn byk2 gmbr di edit dlm satu frame) & sertakn details spt berikut:
  • Nama anda & pasangan
  • Tarikh kawin & anniversary ke brp thn ni
  • Citer la skit psl gmbr yg dipilih & nyatakn thn bila & lokasi gmbr itu
5. Dalam entri itu pastikan anda mention & link ke MamaTisya & Romantic & Loving Couple Contest (no link back will be disqualified)
6. Bila dah siap, tinggalkan link, nanti senang MamaTisya nk view entry korang.
7. Pemenang akn dipilih berdasarkn gambar yg paling Romantic & Loving Couple
8.Hadiah utk pemenang adalah something from ANNA SUI
9. Terbuka pd smua blogger di Malaysia sahaja (only yg dh kawin.. ..pd yg blum kawin hrp maaf, kn kalo join kot jd isu plak)
10.Keputusan juri adalah muktamad.Hanya 3 pemenang akn dipilih.
*
*
*
*
*

Okeh..setelah memastikan syarat2 dah di penuhi, maka adalah dengan ini I dengan rasa berbesar hati nya menepek gambar posing maut romantik hubby & I sewaktu bercuti di Candi Borobudur, Yogyakarta, Indonesia tahun lepas. peace


NamaYatie Chomeyl 
Nama pasangan : Mr S
Tarikh kahwin : 22 ogos 2008 love
Annivessary : 11 bulan


Masa nak snap gambar ni, kami memang sengaja menunggu sunset. Kamera pulak di letak je kat atas tangga dan set self-timer. Nasib baik masa snap gambar ni, tak ramai orang lalu lalang..kalau tak, mesti kena gelak berkilo2 dah sengihnampakgigi ...ngeh ngeh ngeh...



Pssstttt
: I pon teringin nak wat contest gak memandangkan tak lama lagi nak balik bercuti kat Malaysia, so leh la I cari apa2 hadiah dari sini untuk hadiah contest I tu nanti. agak2 kalau I wat contest, ada yang nak join tak?
fikir

22 words of wisdom & comments:

mamanoa said...

yatie..gamba mu tantik...:( xaci..gamba ku biaser jer..huhuh..
haha..beb gud luck..smart la gamba tu..

Atiqah said...

tiqah nk join!!!!
hehhehehe..semangat je..
by the way..nice pict..sooooooo romantik..

yatie chomeyl said...

mamanoa >> gmbr org lain pon tantik2 gak..tenkiu dear ;)

atiqah >> bleh2x, nanti akak dh launch contest tu, tqah join ok? ;)

Farah said...

gud lak yatie!

hmm nak masuk ke taknak..nak masuk ke taknak..hehe kena godek2 gamba yg sesuai ni

naurah makwa said...

menarik gak tuh..

Fazahra Life said...

wah2..very international la uol.
cantik gambo..konpom shortlisted ni

Fazahra Life said...

wah2..very international la uol.
cantik gambo..konpom shortlisted ni

yatie chomeyl said...

farah >> jom masuk gak .. jommmm

naurah >> meh join gak meh ;)

fazahra >> puh masin jari u..hehhehe

Hanz said...

Nak buat contest? I nak masuk! he,he..

Oh contest ini pun menarik gak...hemmmm nak join ker x? letih gak lately ni ngadap contest..

Anyway, gud luck Yatie!

kew_chop said...

rajinnyo masuk semua contest tu. oghe malas nk masuk tapi nok hadioh, hihihi

azzamoro said...

good luck!!!!! cantik aa pic tu.. romantik sgt..

nurulzia said...

sgt romantik..

yatie chomeyl said...

hanz >> tu lah, sometimes penat gak join contest hahha tp tetap gila contest

kew_chop >> oghe meme terliur sokmo ko mugo2 free ni sbb tu sungguh sgt masuk tu

azza >> thanks dear ;)

nurul >> u x mo join gak ke?

Fiza said...

Yatie, I pon nak join contest jugakk...bile tutup neh???

yatie chomeyl said...

fiza >> 8hb august..byk masa lagi..join jgn x join hehe

PadNani~~{@ said...

lovely romantic gamba nih:)
Good luck dear!

MyHasla said...

yatie buat contest sure ramai yang masuk nanti! akak pun sure nk join nanti!
anyway... nice pic! Good luck!

Ummi Salsabila said...

lawola pic ni..jeles2..ku xde pn pic romantis gini..
mcm prola pic ni.;p

good luck mummy nazhan ;p

yatie chomeyl said...

nani >> thanks ;)

myhasla >> ok, nti join tau contest blog ni hehe

US >> ptg ni g tggu sunset pastu amik pic gini gak hehe

mazni_azis said...

mestilah nak joint ucu..nk hadiah dari japang...bagi hadiah kepada pengomen paling tinggi ker...hehehe...syarat ke -9 tu dipenuhi ke ucu.

mama tisya said...

ok dh view..good luck..ok gk tu wt contest dpt adiah dr jepun...ehhehehe

** Perfect Love ** said...

open je la contest.. kalau i rajin i pun tumpang sekaki. hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...