CHOMEYL thinker to create CHOMEYLNESS among other CHOMEYLIERS

If you would not want to be forgotten as soon as you are dead, either write things worth reading or do things worth writing --> Benjamin Franklin

This blog is best viewed with Mozilla Firefox and Google Chrome

Sunday, 5 July 2009

Penghargaan Terindah a.k.a Award (version 7)

Macam biasa, weekend di serikan dengan entry ringan2 sebab faham2 lah time weekend cenggini otak nak berehat hehe *bajet2 kalau hari biasa, otak tak berehat gatai...sama je padahalnya*.

Upacara menepek award dimulakan dengan award dari Ajiem, kawan sematrix dan kawan seUSM :-

Award ini dihadiahkan oleh beliau kepada kengkawan yang mempunyai link dalam blog beliau dan sebab-sebab nerd award ini di anugerahkan ialah:

1. blog ini pengubat kebosanan dikala beliau kerja...
2. beliau dpt mengutip pengalaman yang telah ternukil di blog ini..
3. beliau sangat berminat membaca cerita-cerita terkini yang disampaikan...

dan ini lah award yang diberi untuk blog ku ini..tenkiu ajiem peace




Seterusnya upacara menepek award di teruskan dengan pemberian tulus ikhlas dari Itaf.e.d Umi Sarra. dan jugak oleh Kak Yong *ampun k.yong, x perasan k.yong bg award ni*


1...Copy badge '2009 Cute's Blogger Award' utk diletakkan di blog anda.
- Sudah di kopi latte mocha cappucino dah sengihnampakgigi

2...Link / ceritakan kembali siapa yang memberikan award ini kepada anda.
- award ini datangnya dari Itaf.e.d, ummi kepada sarra yg sungguh chomeyl senyum

3...Setiap blogger mesti menyatakan 10 fakta / hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award seterusnya.
~ dah selalu bagi fakta pasal diri sendiri sampai tak larat orang nak baca dah hahaha. leh refer kat entry ini, ini , ini, ini, dan ini..*berapa banyak ini daaaaa? around*.

4...Anda perlu memilih penerima award seterusnya dan nyatakan nama mereka di blog anda.

Semua yang tengah baca sekarang nih, semua kawan2 yang blognya tersenarai kat sidebar blog chomeyl nih......haaaaaaaaaaa...jangan tipoooooooo...dosaaa aaa kalau tipoooo

4 words of wisdom & comments:

kakyong said...

kakyong pun ade bg award ni kat Yatie.. rasa mcm dah inform, @ kakyong yg amnesia kot.. hahah..

link sini yer
http://kakyong-sukasuka.blogspot.com/2009/07/blogger-award-friendship-vespa.html

mazni_azis said...

tambah lagi satu tag...bila tah nk buat..macam busy sangat...hehehe

yatie chomeyl said...

k.yong >> aah ada kak yong, x amnesia lg heheh.yatie yg nyanyuk x letak kui3x

angah >> tu la..mcm busy btul smp x updet blog

ummuabdullahsyaakir said...

Yatie,eem makin bertambah howework ku...hehe terima kasih nnt ku tepeks(tapi nak peramkan dulu yea)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...