CHOMEYL thinker to create CHOMEYLNESS among other CHOMEYLIERS

If you would not want to be forgotten as soon as you are dead, either write things worth reading or do things worth writing --> Benjamin Franklin

This blog is best viewed with Mozilla Firefox and Google Chrome

Friday, 24 April 2009

TAG Heuer : 8 things about me!

Macam biasa, hari hujung minggu ialah di peruntukkan untuk menjawab tag dari kawan2 maya mak buyung. Tag kali ini datang daripada Ummi Salsabila....layannnnnnnnnnnn...


1.Nama Timangan anda:==>
  • Kak Ti - panggilan dari adik2 ku, adik2 ipar dan kawan2 yang lebih muda.
  • Yatie - panggilan dari kawan2 sebaya dan kawan2 yang lebi berusia.
  • Ayang - Panggilan dari incik hubby
  • Ary - panggilan masa kat asrama sebab dalam dorm yang sama ada 4 orang nama yatie


2.Anda seorang yang:==>

  • manja yang teramat sangat, tak boleh orang tinggi suara sket..mula lah nak nangis

  • tak boleh duduk diam. ada saja something nak di buat. kalau duk diam2, rasa gelisah dan panas bontot punggung

  • cakap banyak walaupun dengan orang yang baru kenal. mulut tak reti duk diam. mulut cuma diam time merajuk atau marah sahaja

  • kaki shopping! mata adalah sangat2 alert dan mempunyai sensor khas untuk mengesan barang2 yang ada diskaun.


3.Insan teristimewa??Describekan dia terlalu Istimewa di mata anda:==>

Sebelum kahwin, arwah ma lah. She's my everything...sebab tu rasa sangat2 kosong selepas kepergian beliau.

Sekarang ni, incik hubby menduduki carta teratas di hati ku. Istimewa kerana dia hadir sewaktu diri ini sangat2 down dan help me to stand up again.


4.Lagu kesukaan anda:==>

Lagu2 oldies *hari2 layan Sinar FM*, lagu2 KRU, lagu2 jiwang yang lirik punya maksud mendalam


5.Makanan kesukaan anda:==>
Yang berasaskan coklat adalah sangat2 mencurahkan air liur


6.Warna kesukaan anda:==>
Pink, pink, pink!


7.Tiga benda mesti ada dlm beg anda:==>
Purse, pen, kertas.


8.Kali terakhir masa anda menangis & kenapa:==>
Minggu ni masa nak membelit selendang ekin, tapi hasil tak memuaskan..sedih giler...sob sob...


9.Tag 6 rakan anda:==>

  • Padnani
  • Ida Rahayu
  • A-T-Qah
  • Kak yong (tambah lg homework kak yong)
  • Ain
  • Nisa
  • @-da
  • Ida
  • Ummu Abdullah Syaakir
  • Wani Umi Nuha
  • dan kepada semua yang rajin nak buat.. :)


Dah buat?? ...macam biasa..mak buyung bagi hadiah yang tak seberapa ini!







VOTE FOR ME!! simply by just clicking on this image!
Photobucket

5 words of wisdom & comments:

PadNani~~{@ said...

thanks for taggin me..insyaAllah will do k=)

ummuabdullahsyaakir said...

ok yatiey,terima kasih ingt tag saya...nnt saya buat(moga2 smpt sblm dirimu bersalin:) )

ohh ku sudah ada 2hutang tag dgn mu..hehe

kakyong said...

salam..
tag ini pun kena... uwaaaa.. byk nye homework... takpe akan ku buat nanti, bila rajin ku dtg..

yatie chomeyl said...

nani, ummu abdullah syaakir & kak yong >> dah wat nanti letak link kat sini tau..leh mak buyung g check (macam cikgu plak) heheheh

nini said...

tak leh belik tudung ekin pun nk nangis...comottt betul la...:P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...