CHOMEYL thinker to create CHOMEYLNESS among other CHOMEYLIERS

If you would not want to be forgotten as soon as you are dead, either write things worth reading or do things worth writing --> Benjamin Franklin

This blog is best viewed with Mozilla Firefox and Google Chrome

Saturday, 18 April 2009

TAG Heuer : PHOTOFUNIA


Dengan penuh kesudiannya mak buyung melayan & menjawab tag daripada kakyong ini.
1st, download your favourite photo using effects at photofunia


1. Do you think you are HOT?

HOT...mestilah...I feel hot and sweaty all the time during these pregnancy days, even when everybody else is cool ... hehehe...
Kalau HOT dari segi sexy tu, kena tanya incik hubby lah...only him has the answers for that

2. Why do you like this picture?
Background sakura yang superb tu jadi bertambah cantik dengan ada nya kami berdua kat situ....hik3x. Plus, the effect in the cinema made with Photofunia, reminds me of our 1st cinema-go-out during our honeymoon day *kitorang tidur dalam panggung sebab dua2 letih..lgpon tengok midnight show plak tu hek3x*

3. When was the last time you ate pizza?
7 January 2009.. pizza yang bake sendiri sebab susah sangat nak cari pizza halal kat sini...*walaupun tak lawa, tetap mak buyung bedal sesungguh hati*

4. The last song you listen to?
Hujan - Hail Amir & Uji Rashid -- *dengar dalam kereta time gi jalan2, mak buyung minat la dengan lagu2 duet diorang hehhee..oldies kan mak buyung nih*



Hujan - Uji Rashid & Hail Amir

5. What are you doing right now besides this?
menonton TV3, tengok kat lappy..streaming je kat website nih

6. What name u prefer besides yours?

kat blog orang panggil Yatie Chomeyl..
kat website orang panggil Chomeyl...
kawan2 SMIP panggil Ary...
kawan2 lain panggil Yatie...
kawan2 matirk panggil Ucu...
hubby panggil Ayg,Boo Boo.....
adik2 panggil Kak Tie....masa kecik2 sedara2 gelar Mek Teh Berek (sebab cakap banyak sgt).....
sekarang ni orang2 menggelarkanku mak buyung...*tak kisahlah nak panggil apa pun, asalkan gelaran yang baik2 jer*


7. People to tag
1/ Ida Rahayu;
2/Angah Mazni Azis;
3/Kak Nur ;
4/Wani;
5/Nurul;
6/Padnani;
7) Ummi Salsabila
8) Ita Ummi Sara
9) Mommy Lyna
10) Nisa in Pisa
11) Woghihku narami
12) untuk semua yang tengah membaca tag ini....sila jawab tag ini!!!!!
*jangan ngelat...tak baik tipoooo...*;


8. Who is no.1?
Ida Rahayu; selalu Ayu tag Yatie...kali ni Yatie pulak tag Ayu.

9 No.3 is having relationship with?
relationship with Me! She's my elder sister.

10. Say something about no.5?
Nurul...kenal thru blog...she's a mommy to be also

11. How about no.4?
Wani umi Nuha; she's my housemate masa kat Madrid merangkap puan penasihat 25% dalam selok belok bergelar isteri

12. Who is no.2?
My practicum mate during matriculation. Sangat malas update blog, jadi kena paksa wat tag nih!

13. Others
for all you readers that happen to dropped by at my blog...thanks for reading this entry.. Please feel free to do this tag...*nanti leh kutip hadiah kat bawah ni*


Pssttt: dah buat tag ni, leh la tinggal link kat sini..mak buyung nak menjengah gak..leh tau pasal korang gak.




VOTE FOR ME!! just by clicking on this image..it's as simple as that!
Photobucket

5 words of wisdom & comments:

Ummi Salsabila said...

alamak terkena blik diriku..huhuhu

kakyong said...

salam yatie chomeyl,

cam sedap jer pizza tuh.. tu ler bagus nyer bila dok kat negara org kan.. pandai jer masak segala macam.. bila dok mesia, apa2 rasa nak makan, men hulur duit jer..

yatie chomeyl said...

ummisalsabila >> hik3x...jawab jgn x jawab ;)

kak yong >> sedap x sedap sgt lah tapi x cheesy mcm pizza hut punya...huhuhuhu

PadNani~~{@ said...

Yatiey..thanks tag nani ye..tp I dh buat. Catch dis link k:)
http://padnani.blogspot.com/2009/03/tagged-by-mama-aqish.html

U kena tag jgk..n sudila terima award itu ye..

Take care tau!

Andrew P. said...

Terima kasih, aku suka Photofunia. Kemarin saya menemukan layanan lain di mana kita bisa mengedit foto-foto kami: PicJoke - gambar lucu itu memiliki banyak efek foto.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...