CHOMEYL thinker to create CHOMEYLNESS among other CHOMEYLIERS

If you would not want to be forgotten as soon as you are dead, either write things worth reading or do things worth writing --> Benjamin Franklin

This blog is best viewed with Mozilla Firefox and Google Chrome

Thursday, 30 April 2009

A 'Fight' with Hubby...buwerrrkkkk :P


Last night hubby and I is having a 'fight'! tumbuk


(abaikan perut yang boyot di sebalik t-shirt yang semakin sendat itu)


Muahahaha..apa jenis isteri la, cerita pasal masalah rumahtangga gaduh laki bini kat seisi blog isk3x...angkatkening Bukan lah weh..actually we are having a 'fight' over UEFA Champions League Semi-Final game between Manchester United VS Arsenal. encem





The game start its kicked off at 3.45a.m Japan time (8.45pm in Old Trafford). *mak buyung & incik hubby masing2 set alarm kat hp masing2 semata2 takut tak terjaga*. I am Manchester United's fan since I was 16 years old (masa ni zaman kegemilangan Eric Cantona .. Giggs pon tak botak lagi time nih sengihnampakgigi). While hubby is a big supporter sembah of Arsengal Arsenal since Thiery Henry played with Arsengal Arsenal.


The first leg of this match is held at Old Trafford Stadium end up with Manchester United beats Arsenal 1-0 scored by O'Shea on 17th minutes. Man U dominated from the off with 7 shots-on-target throughout the game. The Red Devils were able to keep their opponents on the back foot for much of the game. The 2nd leg of this semi-final UEFA Champions League will be held at Emirates Stadium on 5th May *next week gaduh lagi lah dengan incik hubby*. siul




Psssssstttt: * sila jangan hairan kenapa mak buyung minat sangat soccer game kerana mak buyung di besarkan dengan 5 adik beradik lelaki yang lain...jadi dah terbiasa tengok bola dan even tulong jadi penjaga gol bila diorang tak cukup geng nak main bola* marisini

15 words of wisdom & comments:

NORHAYATI BERAHIM said...

Salam yati..
Kalau cite pasal UEFA atau EPL satu ketika dahulu akak akan sokong liverpool atau arsenal dan tidak sesekali MU (liverpool biasanya orang tua mcm akaklah minat).
Pernah menang tempat kedua peraduan english league yg dianjurkan sebuah syarikat gergasi di malaysia. Cuma akak kesalkan tempat pertama dapat kereta..tempat kedua dapat DVD player aje

nurulzia said...

yatie..what a coincidence!!! i am a big fan of MU while my hubby is a die-hard fan for arsenal..huhuhu..tapi suamiku tlh mengugut sy utk convert ke arsenal..huhuhuh

yatie chomeyl said...

salam kak norhayati >> wah..kirenya akak pon kaki bola gak la dulu2..skrg dah tak layan erk?

nurul >> jangan berpaling tadah...glory2x man united...kalau lain2 team baru lah syok 'gaduh' ;)

kliza said...

Baby SN nk itut cape nnt haa??... psstt.. cekcila mami-2-B dh gambaq 2!!.. feeewwwwwiiiit!!!..

xeea said...

haha
sy kena paksa sokong arsenal. even though si henry dah takde, my hubby tetap setia dgn arsenal.

uh-oh, habislah kalau dia tau awak kate arsenal as arsengal. huuuu

yatie chomeyl said...

k.liza >> baby SN kena sokong dua2..hehe eh..cekci ke? malu la nih...naju sume dh sendat2x

xeea >> jangan la bgtau ur hubby erk...tp klu dpn hubby I mmg slambe jer panggil arsengal..dia xleh marah pon (nanti mak buyung majuk) ;)

ita zakaria said...

waahhh..cik yatie mom to be nih...kemain aktif yer di saat2 akhir nih...baik2, kang 'kat dalam' tuh dok menendang mak nyer time mak tgh kusyuk tgk bola! al-maklum le...'orang dalam' mudah teransang bile mak yang kat luar excited!

pesanan ku: jauh kan 'perut' anda tatkala menonton bola bersama encik hubby...hehe

chubby bear said...

ore sokong estet sg labu. aci dok?

yatie chomeyl said...

ita >> x aktif main bola pon, aktif tgk bola jer hik3x mmg baby tendang2 time tgk bola

woghih >> x aci, estet sg labu x msk book :p

kakyong said...

amboi, best nye dua-dua kaki bola.. hahah, mujr lah kami duaorg bukan kaki bola.. so tak penah amik port saper menang saper kalah... hehehhh

@e_da said...

huhuuu ni mesti baby dalam pewot baby boy ni ... mama dia kemain minat bola tu.. hehehhe

yatie chomeyl said...

kak yong >> mmg dua2 kaki bola..pastu dua2 pon kaki bangku gak ehehehhehe

@e-da>> aah mmg baby boy, kalau ikut yg Dr bgtau lepas scan hr tu lah :)

nini said...

Idea sape tu nk tangkap gmbr fight tu...

yatie chomeyl said...

angah >> idea laki bini yang sengal :D

nini said...

Dua2 arsengal...:P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...