CHOMEYL thinker to create CHOMEYLNESS among other CHOMEYLIERS

If you would not want to be forgotten as soon as you are dead, either write things worth reading or do things worth writing --> Benjamin Franklin

This blog is best viewed with Mozilla Firefox and Google Chrome

Sunday, 26 April 2009

Penghargaan Terindah a.k.a Award

Hujung minggu juga ialah hari untuk mengutip award dari kawan2 bloggerku sekalian.



1) This award comes from Nurul, a mommy to be as well
2) The next award comes from Padnani who is staying in Oman

3) Seterusnya, servis bertukar tangan pula dengan kehadiran award daripada UmmiSalsabila


4) Dan upacara mengutip award untuk sessi kali ini berakhir dengan award daripada Kak Yong yang bermurah hati menaja 2 awards


yea...yea..suka sangat dapat award2 chomeyl ni semua. Akan ku paparkan di sidebar untuk menunjuk-nunjuk menunjukkan rasa terima kasih, toche, sik sik, nandre, gracias, danke, thank you, arigatou, syukran, merci, maraming salamat, Khob khun kha dan bohot2 shukriya *amik ko...macam2 bahasa keluar..padahal nak cakap 10Q jer* kepada kawan2 mak buyung nih.



Dengan rasa rendah dirinya, daku ingin memanjangkan award2 ini kepada follower2 blog ini dan juga utk rakan2 yang namanya terpampang di sidebar blog list ku ini...mak buyung sakit tangan, tak larat nak copy satu2 nama & link kawan2 semua...tapi pleaseeeeeeeeeee...pleasee.eeee............amiklah award yang tak seberapa ni dari mak buyung oocay! Rugi wooo kalau tak amik award2 chomeyl nih...tak berseri blog korang nanti hik3x.





VOTE FOR ME!! simply by just clicking on this image!
Photobucket

2 words of wisdom & comments:

kakyong said...

mekasih sudi ambil award2 itu... :D

yatie chomeyl said...

tenkiu gak kat kak yong sbb bg award2 tuh ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...