CHOMEYL thinker to create CHOMEYLNESS among other CHOMEYLIERS

If you would not want to be forgotten as soon as you are dead, either write things worth reading or do things worth writing --> Benjamin Franklin

This blog is best viewed with Mozilla Firefox and Google Chrome

Saturday, 25 April 2009

TAG Heuer : Profile Photo Blogger


Kali ini mak buyung peruntukkan pula masa untuk menjawab hutang tag dari Padnani yang sekarang ni menetap di bumi Oman.

Tag ini berkisar tentang Profile Photo blogger..





Terangkan maksud gambar itu.

Maksud gambar? maksudnya semata2 ingin berposing sahaja muahahahhahah....

Gambar ni masa jalan2 kat Venice, Italy masa Valentine's Day tahun 2008. Gi dengan kawan2 sepersengetan seperjuangan *pei lai, wani, wye kay*



Kenapa pilih gambar itu?


Masa vacation ni lah, mak buyung wat decision untuk cepatkan tarikh pertunangan dengan boipren ku masa itu *sekarang incik hubby ku* atas alasan bimbang dengan ke'kacau'an yang di timbulkan oleh pihak2 tertentu dalam hubungan kami. Walaupun incik boipren mula2 tak berapa setuju, tapi alhamdulillah, sebulan selepas itu kami di tunangkan.

jadi, gambar ini untuk mengingati moment indah tersebut ;)



Saya seikhlas hati ingin menyambung tag ini kepada:

  • Ida Rahayu
  • Nurul
  • A-T-Qah
  • Ain
  • Nisa
  • UmmiSalsabila
  • Kak Yong
  • @-da
  • Ida
  • UmmuAbdullah Syaakir
  • Ita f.e.d
  • Yuitsumuni
  • Kak Puteri Mama Aqilah
  • Wani Umi Nuha
  • dan semua kawan2 yang sudi menjawabnya...mekacehhhh

Dan, mak buyung macam biasa...bagi hadiah chomeyl untuk yang dah buat tag ini...amik2 :)







VOTE FOR ME!! simply by just clicking on this image!
Photobucket

3 words of wisdom & comments:

kakyong said...

salam yatie chomeyl..
heheh.. ditag oleh makbuyung plak.. ok nanti akan dibuat... :D
sudah minggu 34 yer.. tak lama jer lagi penantiannyer ni..

@_da said...

hi yatisorry tak perasan ada tag untuk ida rupanya.. take care k yatie...

yatie chomeyl said...

kak yong >> debar nih..huhuuhh

@-da >> aa..saje nk bg kije kat ida :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...