CHOMEYL thinker to create CHOMEYLNESS among other CHOMEYLIERS

If you would not want to be forgotten as soon as you are dead, either write things worth reading or do things worth writing --> Benjamin Franklin

This blog is best viewed with Mozilla Firefox and Google Chrome

Saturday, 11 April 2009

TAG Heuer : About Your Blog!

Tagged by my friend --> Ida Rahayu



1)Apakah nama blog anda sekarang dan kenapa anda memilih nama itu?

* Yatie Chomeyl *

--> sebab sejak kecik2 dulu arwah ma selalu ingatkan yang "kata2 tu doa". Jadi masa kat matrix melaka dulu2, timbullah idea untuk gelarkan diri sendiri 'chomeyl' supaya setiap kali orang panggil Yatie Chomeyl...kata2 itu akan menjadi doa...dan Yatie akan sentiasa chomeyl sampai bila2...ekekkekekek




2)Apakah link blog anda sekarang dan bagaimana boleh timbul idea untuk menamakannya seperti itu?


http://yatiechomeyl.blogspot.com/

nama ni dah di komersialkan samada di friendster, myspace dan juga di web torrentmalaya. ala2 dah jadi trademark, teruslah wat adress untuk blog, senang orang nak cari.




3)Apakah 'method' penulisan dalam blog anda?

Bercampur baur mengikut perasaan semasa entry di tulis. Bahasa pon campur2.



4)Pernah terasa nak hapuskan blog anda?

Never! Di sini tempat untuk meluahkan perasaan dan berkongsi cerita. Kadang2 ada perkara yang tak terluah dengan kata2 di bibir, lebih senang di luahkan dengan kata2 tulisan.



5)Apakah pendapat anda mengenai blog kepada pemilik blog yang tag anda ni?

Kenal Ida masa darjah 6 Dahlia, Sek Keb Sg Binjai Meru, Klang tahun 1994. Walaupun setahun jer sekolah di situ, tapi banyak kenangan manis tercipta kat sana. Ida ni kuat semangat dari kecik2 dulu sampai lah dah jadi mak orang sekarang ni.



6)Next 10 person to tag.

Angah Mazni Azis --> *sebab angah malas sgt update blog*
dan semua tuan punya blog yang ada di blog listku --> *x kisahlah blog kawan2; ibu2 bapak2 atau blog menelaah *


(untuk yang dah buat, leh ambik hadiah kecil dari diriku ni!)






VOTE FOR ME!! just by clicking on this image!
Photobucket

3 words of wisdom & comments:

kakyong said...

salam..

naper link blog kakyong takde.. nanti masukkan yer.. Catatan Ibu http://kakyong72.blogspot.com :)

yatie chomeyl said...

ok kak yong, dah masukkan. thanks 4 reminding ;)

Sidratul Muntaha said...

merci beaucoup
kata2 tu kan doa
mudahan ayu selalu kuat semangat dan tabah hingga akhir hayat
amin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...