CHOMEYL thinker to create CHOMEYLNESS among other CHOMEYLIERS

If you would not want to be forgotten as soon as you are dead, either write things worth reading or do things worth writing --> Benjamin Franklin

This blog is best viewed with Mozilla Firefox and Google Chrome

Wednesday, 18 March 2009

TAG Heuer lagiii :P

Wah rupa2nya banyak lagi hutang tag yang tidak berjawab. Maka adalah dengan rajinnya hari ini aku peruntukkan untuk menjawab segala hutang piutang tag...

Of course orang yang rajin menge-tag aku ialah member sekolah rendah ku Ida Rahayu:

1) Nama ‘Timang-timangan’ anda oleh yang tersayang?
Ayang, Boo-boo, Mi Amor, Boo-toook, Mommy razz



2) Anda seorang yang…
Manja, Cengeng (kuat nangis), cry Suka merajuk, Suka ber'jangok' (bergaya), Suka gelak sambil bercakap



3) Describe apa membuatkan si dia terlalu istimewa dimata anda
Si dia selalu sedia berada disisi masa sangat2 down ( terutama semasa mula2 pemergian arwah ma). Selalu memahami diri ini, tak payah susah2 nak tunjuk perasaan pon dia dah faham. wink


4) Makanan & Minuman favourite anda
Jus buah-buahan (esp epal susu, pink guava, frsh orange)
Nasi putih + tom yam ayam + telur dadar




5) Favourite Color
Pink wink



6) Favourite song
* semua lagu2 KRU
* lagu2 oldies 70s-90s
* lagu2 yang incik hubby nyanyikan time mula2 bercinta dolu2 ---> belahan jiwa (D.O.T) & Ku Ingin Kamu (Romance)


abe _-_ ku ingin kamu(3).mp3.mp3 - abe sayang

sori boo-boo, mempopularkan suara boo-boo kat sini hik hik hik




Dengan ini saya dengan suka citanya sekali lagi menge-tag semua orang yang sedang membaca entry ini. Bukan tak nak letak spesifik nama, tapi takut ada yang tertinggal..kecik hati pulak kan. Jadi, sila jangan ngelat untuk yang tengah baca...sila la jawab tag ini. Tungguuu.....ada beberapa tag lain akan menyusul...wakakakakak...mrgreen



Psssttt: kui..kui..kui..sebenarnya bosan yang amat kena tinggal sorang2 kat rumah selama 4hari 3malam oleh incik hubby yang menghadiri seminar JICA di Tokyo..huhuhuhu neutral

4 words of wisdom & comments:

Maya said...

" Dengan ini saya dengan suka citanya sekali lagi menge-tag semua orang yang sedang membaca entry ini".
_____________________________________
Kihkihkih Wakenabeb! Maya cuba
jawab..check it out jawapan kat blog Maya huhuhuhu...

yatie chomeyl said...

haa..kan dah kena..ekekkek...

nini said...

nak gelak tergolek2 dengar suara solah...hahahhaa...:P

yatie chomeyl said...

nape gelak tergolek2 angah? xsedap ke? ekekkekekek.... time bercinta dulu2, masyuk la dengar...skrg klu dgr balik...ucu nak gelak2 je....tp gelak time dia xde kat sebelah la..nanti majuk plak hubby ku itu :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...