CHOMEYL thinker to create CHOMEYLNESS among other CHOMEYLIERS

If you would not want to be forgotten as soon as you are dead, either write things worth reading or do things worth writing --> Benjamin Franklin

This blog is best viewed with Mozilla Firefox and Google Chrome

Wednesday, 18 March 2009

TAG Heuer :P

Ini ialah untuk menjawab hutang2 tag dari Ah-Long...eh bukan...dari Ida Rahayu.
Psstt: yang 8 random facts tu tak buat la sebab dah pernah buat kat entry ~25 random facts about me~ dengan entry ~cute blogger awards~ dulu2..refer sana je ok my dear cool


1. Dalam sebulan,berapa kalikah cik puan menukar cadar?
~ cadar bawak sehelai je dari malaysia. jadi agak2 bila dah masyam, baru basuh sebelah paginya, malam dah kering..angkat dan sarungkan semula kat tilam ~ cool


2. Cik puan mengamalkan 'family planning' tak?
~ anak 1st pon tak keluar lagi, jadi wat masa ni masih gaya bebas hehehhe.. tapi insya Allah, lepas baby ni keluar..bermulalah family planning so that 2nd baby lagi 3 atau 4 tahun kot ~ rolleyes



3. Adakah cik puan berpuas hati dengan jumlah anak sekarang?Ada perancangan untuk menambah?
~ nak tambah tapi takut susah pulak kalau dah start belajar nanti. jadi kena tengok keadaan, kalau sambung belajar lagi, tak boleh la menambah ~ rolleyes




4. Sanggup kongsi blog dengan suami tak?Maksudnya bersama-sama bikin entry.
~ sanggup memang sanggup, tapi incik hubby dah pernah bagitahu yang dia tak reti nak 'menulis'. memetik kata hubby, "orang yang pandai tulis blog ialah orang yang biasa baca novel" ....ape ke pelik bebenor palsampah incik hubby tentang blogging activity ~ lol




5. Andai kata suami cik puan dalam diam mempunyai blog tanpa pengetahuan cik puan,tetiba kantoi bila dapat tahu dari orang lain.Pastu semua follower ialah gadis-gadis jelita,kalau lelaki pun yang blom akil baligh je baca,cik puan hangin tak?Kalau hangin,nak buat apa?Baling periuk ke?
~ owh bukan setakat hangin....ribut taufan melanda la jawabnya.~
~ apa kelas baling periuk? baling la UFO ke, bangunan ke, kereta ke..agak2 yang boleh mendatangkan kecederaan parah pada jari dan tulang temulang tangan sampai dia takleh nak menaip dah... muahahhahahahhaha (gelak jahat .. twisted isk syaitan2 ni menghasut je kerjanya..pish,pish..pi jauh2twisted) ~



6. Akhir kata,sila sertakan sekeping gambar cik puan ketika zaman sebelum kawen.

http://i122.photobucket.com/albums/o262/dasar_chomeyl/IMGP54071.jpg
(gambar di ambil seminggu sebelum jadi bini orang) wink


Maka adalah dengan ini saya dengan sukacitanya ingin menghadiahkan tag ini untuk dikerjakan oleh rakan2 yang sedang membaca entry ini dan juga untuk orang2 yang blognya telah di senaraikan kat tepi sebelah kanan blog ini (tak kira lah sama ada dalam group blog dak2 yang aku kenal, blog isteri2 dan ibu2 serta blog2 yang aku menelaah) ------------------------------------------------------------------------>>>


Haa..jangan nak ngelat yea.....saya nampak anda tengah baca..kalo tipu, dosaaaa...evil

9 words of wisdom & comments:

Khairunisa Zulkurnain said...

kak yati..if x keberatann..silala tulis things in german n spain language..ape2la..numbers ke.simple things pn xpe..lgpn leh kak yati polish up bahsa2 ni kn..jgnla bahasa jepun je..eheeh..

yatie chomeyl said...

insya Allah nisa, kalau bhs german tu ingat lg sikit2 kot..klu bhs spain emang udah hancuss hehehehe

Anonymous said...

yeah..best@

k.liza said...

chomeylnye gmbr sblm kahwin... kat mn 2 aa?..

yatie chomeyl said...

k.liza >> gambar tu amik kat taman tamadun islam, tganu :)

umi nuha said...

ish ish...tak aci tak aci...asal bg tag panjang2....bg pendek2 dah la...ish ish

yatie chomeyl said...

aa jgn nk ngelak...buat cpt :p

nini said...

beli la lagi satu cadar ucu...sampai masyam baru nk tukar...bucuk betul...:P

yatie chomeyl said...

ni cadar utk katil single. tggu pindah rumah bln depan baru beli cadar katil double plak..hehehe...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...