CHOMEYL thinker to create CHOMEYLNESS among other CHOMEYLIERS

If you would not want to be forgotten as soon as you are dead, either write things worth reading or do things worth writing --> Benjamin Franklin

This blog is best viewed with Mozilla Firefox and Google Chrome

Thursday, 19 March 2009

TAG Heuer : Marriage :)

For all you married people out there! Tag your married friends that you want to know about.


1. When was your engagement? —> 31st March 2008

2. When is your marriage anniversary? —> 22nd August

3. How long have you known your spouse? —> almost 8 years before we decided to fall in love with each other (masuk matrik yang sama, universiti yang sama..berpisah time wat master baru masing2 sibuk nak bercinta, sengal sungguh mrgreen)

4. How long did you date before you got engaged? —> only 3 months

5. Where did you meet your spouse? —> Malacca Matriculation College (we were 18years old that time mrgreen)

http://memanglumayan.files.wordpress.com/2008/05/kmm01.jpg


6. What is your spouse’s full name? —> Mohd Shalahuddin Bin Adnan

7. Do you have any children? —>not yet but I'm going to deliver my 1st baby (expected due date: 1st June 2009)

8. How many? —> 1 (sex is unknown for now)

9. Do you have any pets? —> No

10. Do you own or rent? —> -

11. Do you live in the country, city/town? —> city

12. What is your favorite activity you do together? —> watching Upin & Ipin + Akademi Fantasia + soccer match, cooking, travelling, camera-whoring

13. Do you have a favorite vacation spot? —> Venice, Italy (kalau ada rezeki, nak gi dengan incik hubby pulak razz)


14. How many siblings do you have including in-laws? —> 11 (7+4)

15. What mosque do you attend? —> sini takde masjid. kalau kat rumah, g Masjid Kg Jal Besar la

16. Is this the mosque you got marrried in? —>No (sebab hari kahwin tu ada ceramah perdana pulak kat masjid kampungku, terpaksa tukar kat masjid Kg Cherang Melintang la)


17. What town is your current address? —> Fukuoka

18. Do you work or stay home? —> for the time being stay home. I might start my study again after delivering my baby.

19. Where did you go for your honeymoon? —> Pulau Tioman (3hari lepas kahwin terus gi honeymoon sebab balik dr honeymoon dah start puasa razz)



20. Leave a piece of marriage advice: —> "Perempuan yang baik untuk lelaki yang baik. perempuan yang chomeyl untuk lelaki yang handsome." wakakkakak...tipu je....lol
Here's the advice --> "A successful marriage requires falling in love many times, always with the same person...that is with the same person that you married with" wink



Saya nak tag KakNur, Kak Liza, Kak Sofiah, Wani, Rini, Kak Red, Baby Ibu, Mommy Lyna, Chip, Bibi dan semua rakan2 lain yang sudah berkahwin dan sedang membaca tag ini.





Pssttt: lambatnye menunggu tibanya hari Jumaat, bulih depek dgn incik hubby semula.....
rolleyes

4 words of wisdom & comments:

k.liza said...

Eh! akak tgh tgk majalh PENGANTIN ker nie?.. wakaka...

yatie chomeyl said...

k.liza >> ni mjlh pengantin buruk namanya...bukan mjlh pengantin baru..ehehheh...haaa, cpt2 g jwb tag ni, jgn nak ngelat :p

umi nuha said...

wah wah wah...rajennyer nak mengetag org yer..cpt2 la hari jumaat..supaya busy balik..keskeskes

Maya said...

Hahahahha tag Yatie tag kihkihkih jangan tak tag huhuhu kuss semangat entri kali nih Maya tak kena :)..kengkawan yg lain jawab hah jgn tak jawab kang kempunan lak yatie..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...