CHOMEYL thinker to create CHOMEYLNESS among other CHOMEYLIERS

If you would not want to be forgotten as soon as you are dead, either write things worth reading or do things worth writing --> Benjamin Franklin

This blog is best viewed with Mozilla Firefox and Google Chrome

Friday, 10 July 2009

TAG Heuer : candid pics

Fuh..angin sepoi2 bahasa jepun bertiup perlahan :wala:..menandakan hangin satu badan sudah berlalu pergi kui3x...sebenarnya takderlah angin sangat cuma sekadar meluah perasaan, tak sangka pulak kawan2 lain tumpang hangin sekali, ni yang wat I sayang u olls ni tau..wat I terharu dan rasa di sayangi sampai terasa nak nyanyi siul lagu UKAYS- Bila Diri Di sayangi ... "bila ku sedari diri di sayangi..langkah kaki ini semakin berani..bila terkeliru ku ucap namaMu, terasa diriku kembali di pandu"..... *okeh cukup2 pokpok..dah hujan lebat kilat sabung menyabung petir berdentum kat luar nuh*.


Okeh..cut the crap...meh kita layan TAG : CANDID PIC. Tag ini I dapat dari my schoolmate i.e Ida Rahayu.
1.Upload 3 keping pic "candid yang wow!" anda.
2. Describe it.
3. Tag rakan-rakan yang lain. Ikut suka hati la berapa orang.
Meh kita jenguk2 gambar2 candid yang I berjaya korek dari simpanan gambar2 I :-


http://i122.photobucket.com/albums/o262/dasar_chomeyl/Desktop-1.jpg

Gambar ni masa jalan2 kat Starnberger See, Germany time muda belia dulu. Gatal sangat nak lompat benteng tu nak gi tepi tasik, alih2 terlekat kaki kat celah2 benteng. Kawan2 pulak bukan nak tolong...tolong gelak & tolong amikkan gambar je..cess...sungguh choiii kawan2 ku..muahahhahahah..gelakguling tapi bila tengok2 balik gambar ni memang tak boleh tahan gelak gelakguling sorang2.




Gambar kena jelir dengan baby yang sungguh cute ni plak di shot time kat umah Malaysian ambassador in Spain masa Dato buat jamuan untuk malaysian living in Spain. Baby ni anak kepada sorang akak yang kahwin dengan omputih...cute gilozz anak dia..tapi haisyyy sampai hati baby ni jelir jelir kat I..*agaknye time tu I takder sifat keibuan lagi..tu pasal kena jelir*.




Iye..gambar ni memang obviously gambar time akad nikah. Masa ni I tengah borak dengan adik bongsu I (tudung merah), I tengah hepi sebab dah jadi bini orang dan dapat duit hantaran tu muahahhaha...tak reti nak control2 lansung takbole.


Occay..occay..I nak tag semua kawan2 yang tengah baca ni dan terasa nak buat. Pastu kalau dah buat, tinggal lah link kat sini..leh la I sibuk2 busy body gi jenguk entry korang pulak pasal tag yang best ni. nak lagi best, tag ni jugak boleh di jadikan idea untuk korang join contest GAMBAW CANDID KELAKAR Gilak :ahaha: anjuran DJ Epoi. Cepat2 join coz contest ni tamat 15 july ni. Wah entry I kali ni ala2...2 in1 gitu, sambil layan tag..sambil layan contest ... LAYANNNNNNNN ... ZASSSSS!



Psssstttt
: Hari ni ialah hari ke-45 ... makanya officially tamatlah tempoh berpantang daku *bukan dah lama ke tamat?
ihikhik kui kui kui*.

18 words of wisdom & comments:

Farah said...

hahaha..tak agak2 tu muke mmg seronok dpt jadi bini orang...

azzamoro said...

kelakar tengok pic dpt duit hantaran tu..:P

Jiji said...

wahhh yatie ko patut buat jari tu bentuk "ka-chinggg" laaaa@!~

yatie chomeyl said...

farah >> tu la pasal, x reti2 nk control dah lps tgk duit

azza >> dasar mata duitan mmg cenggini hehe

jiji >> isk3x nanti lg obvious sifat mata duitan ku hahaha

CikMin said...

wah..skg dah makin syiookk layan contest ek...

kakyong said...

heheheee... lucu tgk foto duit hantaran tu.. pandai sungguh yg snap foto tu....

C!K N@N@ said...

salam.. cumel blog u.. suka!! :)

Dj Epoi said...

Tuan Tanah Kedaun......
Harikatoh!!!!! Haik...Haik!!!!


Salam.....
Tima ksih bebanyak pasal Entry Walaweiiiiii nih...hehehheheh

Gua setuju ngn rakan2 yang lain...
Gambaw yang Duit hantaran tuh......Kelakaw gilak siut!!!!
Banyak Storey!!! yang boleh bikin JURI2 naik BINAWE hehehhehe....

Ikut suka Lu....nak pilih yang mana......


Gua suker tgk bunga sakura jatuh sekuntum2 macam Gua kat sana dulu..........


P/S Waktuh Bunga jatuh sekuntum2 tuh......waktu mimpi 35 hari yang lepas kahx3....

Dj Epoi said...

Tuan Tanah Kedaun......
Harikatoh!!!!! Haik...Haik!!!!


Salam.....
Tima ksih bebanyak pasal Entry Walaweiiiiii nih...hehehheheh

Gua setuju ngn rakan2 yang lain...
Gambaw yang Duit hantaran tuh......Kelakaw gilak siut!!!!
Banyak Storey!!! yang boleh bikin JURI2 naik BINAWE hehehhehe....

Ikut suka Lu....nak pilih yang mana......


Gua suker tgk bunga sakura jatuh sekuntum2 macam Gua kat sana dulu..........


P/S Waktuh Bunga jatuh sekuntum2 tuh......waktu mimpi 35 hari yang lepas kahx3....

yatie chomeyl said...

cik min >> mmg best lyn contest ;)

k.yong >> xtau la snap pic tuh

cik nana >> tenkiu2x :D

dj epoi >> xpe mula2 mimpi dulu pasnih dtg sini btul2x ;)

ummuabdullahsyaakir said...

Salam Yatie,hehe dlm byk2 gmbr candid,gmbr candid msa dapt duit hantrn tu..hehe comel je gaya masa tu ^_~

safinah said...

best TAG ni.. nak buat! nak buat! heeee

Dj Epoi said...

Buat jangan tak Buat!!!!

CANDIT memang Best!!! Walaweiiiiiii!!!

Harikato....perpagi...sinanag harikooo!!!! kusenyomeeee!!

yatie chomeyl said...

ummu AS >> tu gaya org gedik dpt duit hahaha

safinah >> best kan? meh buat meh pastu tinggal link kat sini ;)

dj epoi >> ohaiyo..pagi2 dah jenguk cni cr pedang samurai ye :p

kliza said...

slm yatie.. apa kaba?.. lama akak xmenegur.. tup2 dpt tgk gmbr kelakau.. gelak akak tgk gmbr ms tima $ hntrn 2.. kihkih... lucu.. lucu...

yatie chomeyl said...

k.liza >> tu la, dh rindu komen2 dr akak nih ehehehe mmg x leh control bila dpot duit..dasar mata duitan tul kekeke

MAMASYAZA said...

iye ke dah tamat tempoh berpantangmu itu dik...akak rasa dah lama tamat pun..dak merata tempat pun ko pegi...hehehe

mazni_azis said...

Tersepit di celah batu...mujur tak kena telan ngan batu tu...hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...