CHOMEYL thinker to create CHOMEYLNESS among other CHOMEYLIERS

If you would not want to be forgotten as soon as you are dead, either write things worth reading or do things worth writing --> Benjamin Franklin

This blog is best viewed with Mozilla Firefox and Google Chrome

Tuesday, 21 July 2009

Cerek H1N1

I've been quiet busy during this weekend with some activities and things that I have to do for the sake of my future jadi tak sempat nak berhapdet blog dan meninggalkan jejak kat blog kawan2. Yet, I still feel the need to update my blog...so..sementara I nak siapkan urusan2 sri paduka diraja I, u guys layan la dulu gambar ni ye blur..




Desas desus yang I terima mengatakan cerek ini lah yang menjadi punca tersebarnya virus H1N1 sehingga meluas ke seluruh dunia..muahahhahahhahahahahaha. gelakguling



Owh, by the way..hubby & I baru je mendapat berita dari Qelate yang adik ipar I & isterinya telah selamat menimang cahayamata mereka pada 18hb July. Yea..bertambah lah sepupu baby SN. Tahniah to Ila & Jojo kenyit ..semoga kehadiran baby korang akan lebih mendatangkan kegembiraan dalam rumahtangga kalian.




Psssstttt: sebenarnya bukan bz sangat sampai tak sempat update sebaliknya virus M yang tiba2 melanda diri
sengihnampakgigi huhuuhu

6 words of wisdom & comments:

nurulzia said...

aaaaaa...cerek mcm ni pun ade ke?hahahaha..gelila..bile nak tuang air mesti rase hingus dia yg meleleh kan?hikhikhik

MAMASYAZA said...

kelakar la yatie ni..setiap n3 yg yatie buat mesti kelakar...slalu buat akak ketawa...tq so much kerana berjaya buatku ketawa ngan n3 mu...sukerrrr sgttttt

naurah makwa said...

yek..cerek ni pun ada ker..

yatie chomeyl said...

nurul >> hehe siap imagine meleleh kut hidung tuh hik3x

mama syaza >> tq sebab sudi baca en3 yatie ;)

naurah >> geli kan? tp cam best keh keh keh

Anonymous said...

baby zarith...spupu baby nazhan..

mazni_azis said...

patutla lama tak der entry..igtkan g cuti mana2 ker...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...