CHOMEYL thinker to create CHOMEYLNESS among other CHOMEYLIERS

If you would not want to be forgotten as soon as you are dead, either write things worth reading or do things worth writing --> Benjamin Franklin

This blog is best viewed with Mozilla Firefox and Google Chrome

Tuesday, 20 July 2010

Jemputan ke Kenduri Aqiqah Baby SN

As I've mentioned in the previous entry, I plan nak buat kenduri aqiqah untuk baby SN sekali dengan sambutan kesyukuran for baby SN's and his cousin Zarif's 1st birthday jugak lah. Mula2 I plan nak buat kat Qelate je, tapi bila tuan rumah tempat yang I stay sekarang ni sudah bermurah hati untuk membenarkan I guna rumah diorang untuk adakan kenduri ni. menari..so I fikir lagi baik kalau I buat kat Kajang ni je.


Dengan berkesempatan buat kenduri kat sini, leh lah I berjumpa dengan kawan2 blogger yang selama ni duk beramas beramah mesra sengihnampakgigi kat blog je kan..kan..kan? *Sila anggukkan kepala tanda setuju*

http://2.bp.blogspot.com/_c3es7FyunLI/TEVoOczBwUI/AAAAAAAAH_A/tZZlDHTD2gk/s1600/aqiqah.jpg

********************************************************************************************************

~ Yatie Chomeyl & Solah Adnan ~

Dengan segala hormatnya kami menjemput Dato'/Datin/Tuan/Puan/Encik/Cik untuk sama2 memeriahkan majlis kenduri aqiqah untuk putera mahkota kami Shafiq Nazhan a.k.a~ baby SN pada hari Sabtu 24hb Julai 2010 bertempat di Taman Prima Saujana, Kajang.


Tarikh : 24hb Julai 2010 (Sabtu)
Tempat
: Taman Prima Saujana, Kajang
Masa
: 11pg - 4ptg

Oleh itu kami amat mengalu2kan kesudian Dato'/Datin/Tuan/Puan/Encik/Cik yang ingin turut sama dalam majlis ini. Bagi maklumat lanjut berkenaan tempat kenduri, Dato'/Datin/Tuan/Puan/Encik/Cik; bolehlah menghantar e-mail kepada pihak kami melalui dasar_chomeyl@yahoo.com. Semoga dengan kehadiran Dato'/Datin/Tuan/Puan/Encik/Cik dapat sama2 kita makan2 sambil berborak2 dan bergumbira. kenyit

*****************************************************************************

I berharap sangat2 dapat berjumpa dengan kawan2 blogger yang selalu duk beramah mesra kat blog je selama ni. Please..please..please..kamu jangan nakal gatai eheh. Please..kalau u all ada free time Sabtu ni, datang lah eh sebab lepas kenduri tu selesai..I akan balik Qelate dan stay sana seminggu. Lepas tu flight kami untuk balik semula ke Jepun ialah on 31st July...jadi, ni kiranya last chance lah untuk I nak berjumpa dengan u all semua. Really looking forward to see u guys at the kenduri. senyumkenyit


*** Occay, sekarang siapa2 yang tengah baca entry ni..cepat2 hantar e-mail ke dasar_chomeyl@yahoo.com dan paksa perempuan koya chomeyl ini untuk hantar alamat lengkap ke e-mail u all dengan kadar segera! now! ima! heute! *amik ko keluar semua bahasa*


Pssssttt : invitation details tu dah ala2 ayat dalam kenduri kawen daaaa ekekekeke

25 words of wisdom & comments:

AshAnas said...

ala, tingin nak jumpe gaks... tp jauhnye kedah nk gi sana... huhu...

syayassir said...

ala, tengahari tu ada bowling tournament la pulak... kalau tak, buleh jumpa kan... huhu

Sidratul Muntaha said...

tie
lewatkan takleh ker?
pas zohor smpai ptg sikit?
sam kejelah every saturday..
smpai umah pkl 3..
adoi..
mg takde rezeki lagilah jawabnya nak jumpa..
huuuuuuuuu..
16 thun tu..
huuuuuuuu..

Atiqah said...

ala kak..tiqah de reunion lak hr sabtu tu..tqh jd organizer lak tu..ahad bru plan nk ke bangi..adeh..x dapatla nk dtg jmp akak secara live

Hanis_Zieti said...

k.ery duk kajang ni je ke....dkt je la.org duk soital serdang ni je

kakyong said...

yatie,

kakyong tak dpt la nak dtg ya.. cuma mendoakan dari jauh semoga semuanya berjalan lancar...

MyHasla said...

salam yatie chomeyl.... insyaallah jika ada kelapangan akak boleh datang. nanti yatie email je address umah boleh? email akak... myhasla@gmail.com

e.l.i.z.@ said...

yatieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee...adusssssss tarikh x keno la huhuuhuhuhu menci!!!!

eli ada fotografi workshop sabtu ahad tuhhh...adussssssss..mari malam buley? hehhe sabtu tu, eli abih kul 9pm (lewat la pulok nk g terjah umoh ore huuhhuhu)

MAMASYAZA said...

kalo dekat, insyaallah dah sampai, umah sis in law akak kat kajang perdana. akak lak kat kedah nunnn. ...jauh tu nak g sana. akak doakan majlis berjalan dengan lancar, kirim salam utk semua rakan blogger

Jiji said...

I'll be there Insyallah!

thisisnije said...

ajok la aku etek yatie + solah...

nije82@yahoo.com

Anita, Mummy Adzryl said...

ehh. ada kt msia ke skang? laaa. nmpk sgt i lama x terjah sini. bz la sejak tukar keje ni. susah nak online. huhuhuhu. btw, dah besar dah nazhan kan! awww... dua2 babies pun comel! eh silap.. toddlers! ;)

Sukma SuKkma said...

Wah jemputan khas lagi ini..saya termasuk sekali tak?hehe..Teringin juga join..boleh beramah mesra ngan Pn Yatie Comel (pastuh minta ole2 kalo sampai kl balik haha)

InsyaAllah, sebab sabtu nih kalo jadi nak daki bukit Broga..if tak jadi, boleh singgah kenduri Yatie (ee tak malu ek) hehe

Mykhalish said...

alolo... tingin nak jupe geng chomel.. tp mr daddy ada job la this week. kami tggl kat umah. anyway ku doakan majlis berjln lancar k..

yatie chomeyl said...

ash anas >> ala x jauh sgt shira, 5 jam je hehe

sya >> ye ke? aiseh, xleh nk jumpa la kan

ayu >> takpe, dtg lmbt pun takpe..janji leh jumpa ;)

atiqah >> ye ke? xpe la..maybe lenkali leh jumpa ;)

yatie chomeyl said...

zieti >> aah, duk kajang ni. maghi la deh sabtu ni

k.yong >> thanks utk doa nya

myhasla >> dtg ye nanti kak

eliza >> male pun xpo..buleh2x, asalkan leh jupo :)

yatie chomeyl said...

mama syaza >> tu la kan...xpelah, hope next time kita leh jumpa

jiji >> x sbr nk cubit2 anis manis

nije >> aku hntr doh emel ko mung bui alamat lengkap

anita >> ada smp hjg bulan ni je, then blk sanan semula hehe

yatie chomeyl said...

sukma >> aah inivitation khas ni..dtg la klu free ye

mykhalish >> laa ye ke? erm..xde can la nk jumpa dgn u oll

e.l.i.s.s.m.i.e said...

bestnya kalo dpt jupo.ni jupo di alam maya ajer.tapi sabtu, hubby keja plak :( tiada jodoh kita!

Josh said...

Hi, hope it's OK to contact you here. We would love to include your blog on our giveaway search engine: Giveaway Scout (http://www.giveawayscout.com). Have a look and if interested, use our online form to add your blog (http://www.giveawayscout.com/addblog/ ). thanks, Josh

nadnye said...

ala yatie-melepas plak tetapi memang tak boleh hadir last week..ada orang sibuk nak exam...

*∽ IZAN ∽* said...

Re : Alaaa.. Gomenne. Teringin nak pergi tapi tak sempat laa.. balik kampung pulakk sabtu ahad lepas.

Wah tak sabar tunggu update nih. Mesti meriah..! cepat2 upload gambar nanti ek..! he he

dbalkis said...

huhuuuhu..baru baca hari ni..sangat ketinggalan sinkansen le saya ni..time2 ni streamyx kat umah tengah beku..tak dapat can nk jumpe yati n baby SN..hehe..jumpe kat jepang buleh?

reitak said...

alamak Yatie terlambat...dah lama tak sempat jenguk blog after I delivered 2nd bb nih... sorry ye...if not mesti terjah punya...

tak dapat la jumpe Yatie & Baby SN :(

Hopefully next time la yer...

reitak said...

alamak Yatie terlambat...dah lama tak sempat jenguk blog after I delivered 2nd bb nih... sorry ye...if not mesti terjah punya...

tak dapat la jumpe Yatie & Baby SN :(

Hopefully next time la yer...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...