CHOMEYL thinker to create CHOMEYLNESS among other CHOMEYLIERS

If you would not want to be forgotten as soon as you are dead, either write things worth reading or do things worth writing --> Benjamin Franklin

This blog is best viewed with Mozilla Firefox and Google Chrome

Saturday, 31 July 2010

Terbang lagi

Just a quick update coz hubby, baby SN and I will be flying *again* today. We'll start the journey with flight from KB with MAS his evening and will be arriving at KLIA by 9pm tonight.

http://blog.flightstory.net/wp-content/uploads/malaysia-airlines_737.jpg
*pic credit : here*

After that, we'll proceed to the Korean Air counter for our next flight to Seoul, Korea by 11.30pm tonight.
The flight from KL-Seoul will took about 7hours and we'll be arriving at Seoul on tomorrow morning.

http://cheap-asia-airfares.com/images/koreanair_2004.jpg
*pic credit: here*

We will then jalan2 for a while kat Korea sebab ada free time about 11hours masa transit kat Seoul tu. Lepas tu, petang sikit baru lah ambik next flight untuk balik semula ke Fukuoka...huhuhu..hopefully dapat jalan2 dengan bestnya kat Seoul nanti.



Thanks to all yang sudi datang majlis kenduri aqiqah baby SN last week. Sorry coz I tak sempat update apa2 lagi sebab internet connection kat rumah MIL ada problem sehari dua ni. Plus, I pun busy ke sana sini shopping barang2 keperluan untuk bawak balik ke Fukuoka nanti.


Doakan perjalan kami nanti selamat dan takde apa2 masalah. Tak sabar nak kembali berblogging dan update cerita2 basi yang ada dalam kepala ni hehe.

12 words of wisdom & comments:

Anis Sweet said...

Bon voyage.... semoga selamat dan dipermudahkan segala urusan kembali ke bumi Jepun.

Hamizah said...

semoga selamat sampai..

Jiey^Mien said...

Huhuhu.. Kelik doh ko?? Maah la tokdey jupo..
Sorry deh tokgi majlis bb SN.. abe ian biaso la.. busy benar kalu ari sabtu gak..
=(

Nadiah Sidek said...

smg selamat sampai..

Suhana Shahril said...

Semoga selamatlah segalanya...kiss utk SN

e.l.i.z.@ said...

waaaaaaaaaaaaaaaa balik doh laaaaaaaaaa....

take care!

i_sofia said...

semoga selamat sampai..

p/s:sorry x dpt pg kenduri aritu.. demam.. ni pun ada saki-baki demam lagi nihh...

kakyong said...

semoga selamat dlm perjalanan..

Nanak said...

semoga selamat sampai..:)

aien said...

moga perjalanan selamat yek hehe...selamat ber'fly fly flyyyy

Huda said...

salam kak yatie..lame x menjenguk sini :) huda say sorry x dpt attend kenduri baby sn..x dpt juge kite ketemukan..insyaallah 1 day nnti :)

Ummu~Ishak said...

lama beno tak jenguk blog yati ni.. banyak benda dah tertinggal, eheh.
tatau lak ade kenduri baru2 ni, takde rezeki nak beramas mesra ngan SN,heee
moga selamat bermusafir

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...