CHOMEYL thinker to create CHOMEYLNESS among other CHOMEYLIERS

If you would not want to be forgotten as soon as you are dead, either write things worth reading or do things worth writing --> Benjamin Franklin

This blog is best viewed with Mozilla Firefox and Google Chrome

Wednesday, 4 January 2012

(WW 10): SN's new ride

 http://www.murabbi.net/images/smiley/assalamualaikum.gif 
Daddy has promised to buy him a car since last year. So last month, Daddy bought him a brand new Porsche car; equipped with remote control.



He is in love with his new car though the only chance he got to ride it is only when his uncle bring him to the playground in the evening or during the weekend when Daddy bring him for a stroll at a park.



Here's a video of SN, enjoying his new ride *with little help from Ayoh Pik to control the car* .

 


Pssssttt : ini untungnya bila berjauhan dengan daddy, mintak je nak apa semuaaaaaa bakal di tunaikan mrgreen  eheh.


 

12 words of wisdom & comments:

isabelle said...

hehehe,kalo anak2 tau trick ni..semua pakat nak berjauhan dgn parents.
bankrap la makbapak

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

dulu adam ada 1 but now x muat dah kot sebab dah besar...wah still in mesia babe???

Asmara said...

wah kecik2 dah dpt kete. hehe... seronok la tu. kat nihon kene tunggu natsu la baru boleh main puas. :D

kakyong said...

Alhamdulillah, bertuahnya SN..

Oyis said...

remote control tu utk apa? dia akan over ride SN punya action ke? i.e. kalo SN tang kiri, remote tang kanan, dia gi kanan ko?

Nadiah Sidek said...

nazhan, aunty nak tumpang boleh? :)

Hazlina Shahrel @ The QueenWidelia said...

hahahah idea menarik tuk di contohi.. kikikiki

http://hazlinashahrel.blogspot.com/2012/01/birthday-give-away.html

Ummi Dania Yasmine said...

mama, bila nak minta papa beli porsche car untuk mama pulak? Hehe....:-)

Teratak Hami said...

Mummu nya tak mintak apa2 dari Daddy?

Apa yg SN cakapkan? Tak clear la

yatie chomeyl said...

Isabelle : tu la pasal, nasib baik SN kecik lg x faham sgt hehe

lady ayu : yup, stay smp hjg bulan ni

Kak As : kat sini pulak kena tunggu hari tak hujan baru boleh main hhihihi

yatie chomeyl said...

kak yong : Alhamdulillah :)

Hazlina : sila lah ikut jugak idea ini ;)

yatie chomeyl said...

Ummi Dania Yasmine : mommy nya tak nak mintak kereta, nak minta benda lain la hehe

Teratak Hami : dia cakap, "patoh", sebenarnya dia nak cakap "jatuh" tp tak reti hahahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...