CHOMEYL thinker to create CHOMEYLNESS among other CHOMEYLIERS

If you would not want to be forgotten as soon as you are dead, either write things worth reading or do things worth writing --> Benjamin Franklin

This blog is best viewed with Mozilla Firefox and Google Chrome

Wednesday, 11 January 2012

(WW 11) : Clearance sale for KIKO and PONEY

http://www.murabbi.net/images/smiley/assalamualaikum.gif 
Hey guys, it's time to fill your kids wardrobe with new clothes as KIKO and PONEY are having a warehouse clearance sale this month. Jom shopping!

(1) Kiko Warehouse Clearance
Items : Kiko Apparels
Date : 12-15 January 2012
Time : 10am to 5pm
Phone No. : +603 8068 8888
Venue : KIKO Garments Sdn Bhd, No 1 Jalan Industri PBP 13, Taman Industri Pusat Bandar Puchong, Puchong
Terms: Visa & Mastercard is accepted for minimum purchase of RM50



(2) Poney Stock Clearance (Up to 70% Off)
Items : Poney Kids Apparels
Date : 6-15 January 2012
Time : 10am to 10pm
Phone no. :+603 8943 8380)'
Venue : Lower Ground,South City Plaza
 
 

Pssssttt : Incik hubby yang jauh di Johor tu, mesti semput dada bila baca entry ini mrgreen  muahahahha


10 words of wisdom & comments:

Coffee Mama said...

Waahhh!Selalunya kalau clearance sales Poney memang best...tshirt yg 25 tu boleh la dapat RM9-12

P/S: I pernah gi Poney clearance sales kat SACC Mall Shah Alam

Mama Hanim said...

Sob sob sob..tengok je lah, kt kedah xde pon..huhu.

laskar pelangi said...

waaaa...sonok shppg tuu~

Hanis MY said...

selamat bershopping!

nieda said...

hehe...dua2 pernah pergi. Masa i pergi thn 2010 tak best, pakaian tak cantik. Tak tau lah skrg..

poney best

nieda said...

2010 tu kiko.

kakyong said...

dah lama tak shopping baju utk anak2.. best jugak kalo ade jualan camni kat Ipoh.. tp payah juga nak ajak en ayah, dia tak suka tempat sesak2, so as anak2..

Ummi Salsabila said...

Oh poney poney.nak pi.cik hubby nak layan ke ni.;p


south city plaza katne ek?

yatie chomeyl said...

coffee mama : tu la, best2 jugak ada yg harga RM15

mama hanim : mai la turun KL hehe

laskar Pelangi & hanis : mmg syok shopping ngeeeeeeeeee

yatie chomeyl said...

Nieda : ye ke? ooo kalau gitu I gi yg poney je la ;)

k/yong : semalam ti gi OK je, x sesak pun :)

US : kat serdang..dkt2 dgn mines jugak. sana x ramai org, sng nak parking

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...