CHOMEYL thinker to create CHOMEYLNESS among other CHOMEYLIERS

If you would not want to be forgotten as soon as you are dead, either write things worth reading or do things worth writing --> Benjamin Franklin

This blog is best viewed with Mozilla Firefox and Google Chrome

Wednesday, 24 October 2012

(WW 36) : SN Jr = Penyokong cilik The Red Warrior

http://www.murabbi.net/images/smiley/assalamualaikum.gif
Tak sia2 I bersalin awal 5 hari dari due date, dapat layan tengok final Piala Malaysia 2012 antara ATM dengan Kelate yang sungguh2 hebat dan mendebarkan. For those yang tak tengok, nah I tepek video.


Ini nak share gambar penyokong cilik The Red Warrior yang baru berusia 5 hari masa game tu berlansung. Tak dapat pakaikan jersey, pakai bedung merah pun boleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy.



Pssssttt :  kesian SN Jr tak dapat tidur nyenyak malam tu, mommy asyik menjerit je kat tepi dia kui3x.

~ Thanks for reading this (^-*) ~
 

9 words of wisdom & comments:

mazni_azis said...

besar2 nanti mesti minat bola macam mommy. bila nk umum nama Sn jr ni ucu.

@e_da said...

Amboii tomeynya baby pun kena tgk bola sama.... Hihiii

fifie said...

Boy ke girl kak yatie ? Huhu. Besar besar jadi footballer nie.

Rai Ourkizuna said...

comeynya..rasa nak gomol je..hahaha..

transformed housewife said...

bilolah bulih nk pege Nazran ni.

Ezna said...

dah bersalin dah yatie...selamat berpantang!! :-)

yatie chomeyl said...

angah : harap2nya bolehlah SN jr layan bola dgn mommy & daddy nanti

@eda : itu sudah mestiiii hehehe

yatie chomeyl said...

fifie : boy. klu dia main utk EPL ok la hahahhaa

Rai : sila bersabar tunggu baby u keluar nanti utk di gomol2 ;)

yatie chomeyl said...

Kak nur : nanti2 jupo la insya Allah

Ezna : thank u ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...