CHOMEYL thinker to create CHOMEYLNESS among other CHOMEYLIERS

If you would not want to be forgotten as soon as you are dead, either write things worth reading or do things worth writing --> Benjamin Franklin

This blog is best viewed with Mozilla Firefox and Google Chrome

Thursday, 31 January 2013

Kasmei H&M GIVEAWAY


Mari-mari adik kakak makcik pakcik..mari duduk rapat-rapat..I nak bukak cerita super duper best ni.

Citer best apa korang tanya?

Cer bawak bersabar sikit, boleh? keh keh keh...



Al kisah nya nak cerita pasal Giveaway dari Kasmei H&M. Untuk yang tak tahu.. Kasmei Hijab ni merupakanb online shop yang menawarkan pelbagai produk untuk wanita dan kanak2. Di antara produk2 nya ialah :- 











Shantekkkk kan hijab2 kat Kasmei H&M ni. Yang bestnya, sekarang ni Kasmei Hijab sedang menganjurkan giveaway yang sangat senang nak join dan terbuka utk semua yang ada FB account.

Cara2 nya senang sangat :-


2) Share this giveaway photo at your FB with your own comment



Haaa cik kak, tunggu apa lagi tu? cepat2...like FB Kasmei H&M pastu share pic GA tu, then comment..senang giloss weh.

Meh kita meh kita pakat2 join. Mana tahu ada rezeki dapat hadiah2 best yang di tawarkan itu. 

Pssssttt : Cepat weh, GA end by 15th Feb 2013!.

~ Thanks for reading this (^-*) ~
 

3 words of wisdom & comments:

Rai Ourkizuna said...

cam best prayer outfit for kids tu la.. nak belikan kat anak dara tu..

Sidratul Muntaha said...

layan..
ahaha..
seb baek dah tak bape layan contest..
and tudung layer pun tak bape minat.
ahaha.
bkn ape
klu kami pakai dah gaya tak poko krismas..
mesti gaya cempedak kena sarung..
*mak bambam you!

yatie chomeyl said...

Rai : beli jgn x beli :)

sidratul muntaha : xpe babe, ko join..klu menang bg kat aku tudung tu ehehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...