CHOMEYL thinker to create CHOMEYLNESS among other CHOMEYLIERS

If you would not want to be forgotten as soon as you are dead, either write things worth reading or do things worth writing --> Benjamin Franklin

This blog is best viewed with Mozilla Firefox and Google Chrome

Monday, 15 April 2013

Mimijumi bottle for the fussy little SN jr

Salam,

It has been almost 2 weeks that I started sending SN Jr to a nursery nearby the university. His teachers are having some difficulties to put him to sleep for an afternoon nap. He was sweating like no one's business, while 2 other babies at the nursery were having their sweet afternoon nap.

SN Jr like Abg SN is a 'hot' baby..by 'hot' here; I refer to easily sweating and in need of air condition 24/7..aigoooo. Thus, the only solution for his teacher to put him to sleep is to take off his clothes leaving only his diapers. Itu pun lenguh bahu gak lah teacher tawaf satu rumah tu nak bagi dia tidur....adeh, cobaaaaan.

Luckily he can be easily fed these days after couple of attempts of trying out different bottle. I do understand that it is hard for breastfed babies to drink from a bottle, thus I've tried my best to find the one that has nipples as the most similar to mom's teat. I've tried MAM, Avent, Tommy Tippee and Medela..but to no avail. 

+- some of the feeding bottles rejected by SN Jr -+


At last, I found Mimijumi bottle and thank Allah; it works wonders. Though it is quite pricey (RM68 for 120ml bottle, RM87 for 240ml bottle and RM34 for replacement nipple) ; but as long as my baby is happy..I'm happy too "apalah sangat harga botol tu kalau nak di bandingkan dengan kebahagiaann mu oh anak" *poyo mommy*.

+- mimijumi feeding bottle -+

Sudahlah harga nya mahal, bottle ni jugak susah sikit nak jumpa kat kedai. You can get it online at onebabyworld or head on to their respective store. Hari tu I beli kat QQ kids kat batu pahat ni, tapi semalam pergi dah out of stock pulak. Luckily we went to JB last week, ikut daddy yang kena attend workshop for accreditation thingy. So, mommy and both boys lepak2 kat dalam bilik hotel dan bila petang turun swimming kat pool eheh

+- melepak kat bilik je while daddy attending meeting -+

+- SN jr's first swimming pool experience. muka berkerut sebab mengantuk -+


Bila daddy ada break untuk dinner baru sempat keluar pergi FabulousMom stoe to buy this bottle. Check out the store yang jual mimijumi bottle ni here.

Well anyway, to other breastfed mom that are having difficulties on finding the perfect bottle for your baby, I would highly recommend this bottle. Thanks to the genius inventors of Mimijumi bottle, my fussy little baby can finally drink the expressed breastmilk using  bottle


Pssssttt : kalau tak jumpa botol ni hari tu, nampak gaya nya teachers kat nursery tu kena feed SN Jr guna syringe la kot huhuhuh.



~ Thanks for reading this (^-*) ~

9 words of wisdom & comments:

Eliss Mie said...

nayla hr tu pun susah jugak. lepas tu misi kat demc bagi puting NUK, boleh dia isap.

Rai Ourkizuna said...

lamanya i tak singgah sini.. dah balik malaysia for good eh?

eray said...

hi maintenance woo sn jr nie. takpe yang penting dah jumpa solution. hidup BF!

http://welovesusuibu.blogspot.com/2013/04/shaklee-halal-habis-tu-unsur-bb.html

Oyis said...

olos rugi x tau sooner. ore beli MAM doh, tp hrp2 nya ok la. kakak zayd mulo (aisyah) serasi dgn MAM ni, mudah2an ok. ore dlm maternity leave lg, tp ado kijo nk buat jd nk training tubik dlm sejam dua pas ni. asuh biar kenal botol mudah nk gi kijo pas ni, inshaa allah

アヌム said...

first time dgr mimijumi ni heeee

Sidratul Muntaha said...

kami train ara guna cawan je ms memula kena msuk nursery
so bila dh beso ni takdelah pening mana nak carik2 puting botol mcm puting mak dia
huuhuh
*ko phm2lah aku ni jenis mana.janji convenient and org lain boleh cooperate. ank2 aku pun tak berbuai.
tapi dapat ke mak and bpk aku.seme cucu nak.ikut..ikut.bias tak?bias tak?!
ahahah

yatie chomeyl said...

eliss :ooo, puting NUK pun mahal gop kan?

Rai : yup dear, 1hb april tu dh start kije :)

yatie chomeyl said...

eray : yeap, breastfeeding rawkksss!

oyis : klu latih awal2 ok kot, mace ore lambat sikit latih..tu yg payoh tu huhuhu

yatie chomeyl said...

Anum : nti bolehla beli utk baby anum nanti :)

sidratul muntaha : nenek/atuk mmg camtu, selalu lebihkan cucu..tu yg budak2 makin lemakkk tu ehehhe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...