CHOMEYL thinker to create CHOMEYLNESS among other CHOMEYLIERS

If you would not want to be forgotten as soon as you are dead, either write things worth reading or do things worth writing --> Benjamin Franklin

This blog is best viewed with Mozilla Firefox and Google Chrome

Wednesday, 17 April 2013

Exclusive scarf from Ayra Scarf



Sejak dua minggu dah masuk kerja ni, perkara paling memeningkan kepala ialah nak pilih baju yang nak di pakai ke ofis beserta dengan tudung yang sesuai dengan baju tu. Kadang2 boleh bergaduh laki bini sebab bini nya ini lambat betul nak bersiap walaupun adinda lah orang yang mandi dulu. Ampun kekanda...memang tabiat semulajadi kaum wanita; sila lah redha ye eheh.


Memandangkan tak sempat nak ke kedai dan mengenangkan kesusahan nak mengusung si kecik SN jr kesana sini masa shopping, maka marilah kita online shopping je. Senang, mudah, selesa dan pantas...I like ♥. 


Moh le kita menjenguk online shop Ayra Scarf. (FB Ayra Scarf https://www.facebook.com/ayrascarf dan blog Ayra Scarf http://ayrascarf.blogspot.com/)




Setakat ini, Ayra Scarf menawarkan 4 produk scarf iaitu JasminJaunaaJameela dan  Jahanara.


1) Jasmin ialah selendang dari material cotton yang berkualiti dan lembutDijahit di hujung di bhgn bawah muka supaya mudah disarungkan. Hanya tinggal lilitkan di kepala tanpa apa2 pin. Semudah ABC. Memang sesuai untuk yang nak cepat bersiap dan di sarankan untuk mengelakkan laki anda membebel bila lambat siap eheh.




2) Jaunaa ialah tudung express chiffon 3 layer yang menggunakan material high quality chiffon yang agak tebal. Tidak nipis hingga nampak transparent. Jaunaa dijahit satu persatu (hand-made). Boleh digayakan dengan atau tanpa keronsang. Yang ni pun dapat membantu untuk cepat bersiap dan sekali lagi amat di sarankan untuk mengelakkan laki anda membebel bila lambat bersiap ngeee.





3) Jameela pula ialah shawls dari material cotton yang tebal dan berat tetapi sangat lembut dan selesa dipakai. Boleh dipakai secara loose atau kemas ikut suka hati anda yang mana rasa nya lebih menawan kalbu gitewwww.




4) Jahanara ialah shawls dari gabungan HIGH QUALITY SOFT CHIFFON dan SILK; so tak jarang dan tak terlalu licin. Sangat ekslusif dan elegan serta senang digayakan mengikut keselesaan anda. Corak istimewa tu boleh di gayakan kat bahagian atas kepala ataupun kat bahagian bawah leher..ikut suka hati anda.





Amacam? Lawa2 kan design tudung/shawl kat Ayra Scarf ni. Kalau korang rasa tak puas hati tengok gambar2 tu; meh I tepek gambar mak incik sendiri yang koya jadi model ahahaha.


+- muka sama besar dengan dulang pun ada hati nak jadi model tudung pfffffttt -+


Tak cukup lagi? Okey takpe, I bagi gambar full length terus untuk tatapan korang ekeke.

x

x

x

x

x

x

x

x





Kalau korang nak nampak menawan macam model yang menggayakan tudung/shawl tu; cepat2lah ke blog/FB Ayra Scarf.

Pssssttt : Dan kalau korang nak nampak chomeyl macam Yatie Chomeyl, cepat2lah ke blog/FB Ayra Scarf jugak. Amacam; chomeyl tak kak ton yatie chomeyl? muahahahahaha



~ Thanks for reading this (^-*) ~




3 words of wisdom & comments:

ayra scarf said...

Salam

Dr Yatieeee


Well written! So terharu..cantik & pandai u gayakan Jahanara shawls tu..thanks a lot dear..May Allah bless u always~!

eray said...

siap posim bak model...terus rase nak beli sehelai...

http://welovesusuibu.blogspot.com/2013/04/penyusuan-susu-ibu-bekerja-tips-hebat.html

yatie chomeyl said...

Ayra scarf : u r most welcome dear :)

eray : posim over...berangan nk jd model jugak hahahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...