CHOMEYL thinker to create CHOMEYLNESS among other CHOMEYLIERS

If you would not want to be forgotten as soon as you are dead, either write things worth reading or do things worth writing --> Benjamin Franklin

This blog is best viewed with Mozilla Firefox and Google Chrome

Wednesday, 24 April 2013

(WW 41) : Epic sleeping style by SN Jr


SN Jr, like Abg SN is one sleepy baby when we are travelling. I've shared Abg SN's sleeping pictures compilation in the entry  SLEEPY PASSENGGER

Here's SN Jr's sleeping picture complications that I've captured when we are travelling.

(1) In the stroller, while travelling



(2) In the stroller, on a train trip



(3) In a car seat, on a car journey

+- tak menyempat2 nak pakaikan seatbelt, dia dah tidur berguling2 -+


(4) In a baby bassinet, on a plane ride

+- walaupun pakai seatbelt, tetap nak golek2 sesuka hati -+


And I personally think, the most epic sleeping position by SN Jr would be this one.............

x

x

x

x

x

x

x

x


(5) On a plane-float in a swimming pool

+- gaya tidur tahap tertinggi, siap angkat kaki ke atas -+


Bet not many baby could strike such pose like SN jr did...bwahahahaha.


Psssstt : walaupun SN Jr kuat tidur masa jalan2, tapi kalau kat rumah budak kecik ini adalah sangat susah nak tidur....kene mengempeng sambil cium ketiak mommy baru boleh tidur haisyyyyyy.


~ Thanks for reading this (^-*) ~
 

8 words of wisdom & comments:

Eliss Mie said...

mcm2 gaya tidur yer :) comel jer tidur angkat kaki gitu. my nayla pulak gaya tidur kaki silang dlm inkubator hari tu tak leh blah sekali dah laa menonggeng :p

Almiraz said...

Suka tido ehhhh?...hehehe...comel je

isabelle frankly said...

haa..puji la awal2 ni rajin tido.
esok2 time dia dah rajin 'berjaga'...jenuh.huhu

yatie chomeyl said...

Eliss : amboiii nayla lg dasyat, dlm inkubator pun dh tunjuk pose heheh

almiraz : suka tdo masa travel je, masa kat umah x nak tdo huhuuh

isabelle : puji..puji ada makna tau heheh

transformed housewife said...

kaloh Husna. Nazran lg dasyat tido.

Oyis said...

pose yg terakhir tu big boss betul hehe... syok main air sampai tertido2 hehe.. psl entry sblm ni hok breastpumping in the car, well done tatie. ore x dop hok manual, so x tau la lagu mano klo keno supo yatie. ore jate (suami) meme anti sket klo ore nursing in public, tp sbb buat keras pedal jugop, wi susu dlm nursing cover (kt tgh food court pon rajin, kt giant gi duduk kt aisle yg jual coli pon ado sbb ore tino sajo lalu situ hehe). wat semua tu dpn dia n dia tgk x dop sapo perasan or kisah, lo ni dia bole terima. x cirkak nk gi mari nursing room. dgn aisyah mula gi nursing room sokmo di UK. lo ni malas dah. pki cover, selak baju, cak puak masuk mulut adik slalu hehe

yatie chomeyl said...

transformed housewife : anok jate lagu ni la

Oyis : ore pun xdop hok manual, tu ore guna medela freestyle (eletrik + battery); meme bunyi kuat jugop tp mujur atas highway...xdgr sgt la sbb angin luar lg gege. ore pun malas cr nursing room jugop kat msia, selok baju kade2 sambil jalan shopping pun sumbat pek jugop hahahahah

Irfa said...

mcm2 aksi
senang betul dia tido ye

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...