CHOMEYL thinker to create CHOMEYLNESS among other CHOMEYLIERS

If you would not want to be forgotten as soon as you are dead, either write things worth reading or do things worth writing --> Benjamin Franklin

This blog is best viewed with Mozilla Firefox and Google Chrome

Tuesday, 26 January 2010

Contest Saat Manis Si Manja


Ummi Dania Yasmine dari blog MySmallWorld telah dengan berbesar hati menganjurkan contest 'Saat Manis Si Manja' ini untuk semua blogger yang menepati syarat-syarat di bawah :-

1. Upload banner contest ke sidebar.
2. Tajuk contest 'Saat Manis Si Manja'
3. Terbuka kepada kanak-kanak berumur 0-6 tahun sahaja.
4. Upload gambar saat manis si manja anda (spt percutian,hari lahir dll)
Sertakan nama dan umur anak.
5. Tuliskan tajuk gambar. Tidak melebihi 15 patah perkataan.
6. Jadi follower blog My Small World.
7. List-kan My Small World di dalam blog list anda.
8. Pemenang berdasarkan gambar yang paling menyentuh hati!.
9. Tinggalkan link anda di dalam entri contest ini.
10. Juri akan dilantik oleh saya.
11. Contest ini bermula pada 11 Jan - 31 Jan 2010. Pemenang akan diumumkan 1 minggu selepas tarikh tutup!.
12. Keputusan juri adalah muktamad.



Hadiahnya yang best buat I rasa teringin nak join contest ni iaitu single bed fitted sheet set dari Aussino. Ada 2 set hadiah nya, satu untuk pemenang kategori girl dan satu utk boy.

[P1020044.JPG] [P1020043.JPG]


Fuh fuh fuh..mintak2 lah gambar baby SN sewaktu saat manis pertama kali menyentuh salji ini dapat menarik hati juri. Gambar ni pernah I tepek kat blog masa tulis entry 1st experience with snow for Baby SN-ow (^-*) bulan lepas masa bawak baby SN gi main salji kat Saga.

[DSC_0526.JPG]
Nama bayi : Shafiq Nazhan a.k.a baby SN
Umur : 8 bulan
Tajuk gambar : Baby SN enjoy his first experience with SNow


Psssttttt: I pun tiba2 macam nak wat giveaway lagi sekali lah, erm..tapi takde idea lagi nak wat pasal apa. any idea? anyone? encem ngeeeee

14 words of wisdom & comments:

Ummi Dania Yasmine said...

Hi Yatie Chomeyl....akhirnyer penyertaan jauh dah tiba...hihihi...

Salam perkenalan Yatie Chomeyl.

Ala sayangnyer i tak nampak gambar tu. Mungkin netbook i tak leh nak view.....so u hantar kat email i. roseqisteena@yahoo.com dan sertakan link sekali so i tak confuse ngan baby lain.....

Ezna Ahmad Khalili

Huda said...

gud luck baby sn!..cute bangat..husna baru berangan2 nak join juga..tp umminye x smpt2 lg nk join :P

dbalkis said...

gud luck baby comey..kite pn 2 3 kali rasa nk join tpi x tau gambar mana saat manis my baby..x byk jalan bb i ni..

MyHasla said...

salam yatie... wah dah 8mths baby SN yek! seronok kan tengok perkembangan baby sendiri. comei gambar dia!

Jiey^Mien said...

Comey! Comey!
Kompem meney neh..

temp. housewife said...

good luck Nazhan. K.Tini pun masuk contest ni.

Mummy Aqil said...

waahh so sweett like candy... plus shomeyll.. gud luck shafiq kun

nieda said...

gud luck yer..comel baby SN

fiza said...

Ala tomeiinyaa...good luck baby SN (^_^)

MrsNor said...

salam yatie...alohh comeynyoo SN tu... kalu tino sohih nok cop nok wat nattu...ni gak jate...huhu

good luck utk baby SN

Mimiamilia said...

baby sn comey sangat..rasa nak gigit2..heee

NURUL IZZA said...

YC: apa kata buat giveawy melancong ke fukuoka plak? he~~ kalau yg ni nak joinla.nge~~~

yatie chomeyl said...

ummi dania >> ok dear, i dh e-mel gmbr ni. ;)

thanks aunty2 semua utk wishes ni *baby SN give flying kiss*

izza >> aiyoyoyo itu mcm punya giveaway, i pon bangkrap eheh

mazni_azis said...

tahniah...baby SN dah menang...baby SN memang cute+comel+hensem..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...