CHOMEYL thinker to create CHOMEYLNESS among other CHOMEYLIERS

If you would not want to be forgotten as soon as you are dead, either write things worth reading or do things worth writing --> Benjamin Franklin

This blog is best viewed with Mozilla Firefox and Google Chrome

Tuesday, 24 November 2009

baby in romper contest

Yuhuuuu...kali ni I meroyan join contest lagi nih..ngeh2x..last minute entry untuk join Baby in Romper Contest anjuran Aslinda



T & C
1. buat 1 n3 dengan tajuk 'baby in romper contest'
2. upload gambar baby anda yang beromper ittew
3. baby harus la berusia 24 bulan ke bawah
4. bermula dari harini hingga 24 nov
5. nak jadi follower boleh.. tak nak pun takper
6. pastikan ada link Aslinda & 3A's Collections sekali
7. juga di bloglist anda
8. tiada item 6 & 7 dikira disqualified
9. no votes, no slogan
10. dah siap, tinggalkan jejak di ruangan komen n3 ini sahaja
11. last but not list, tepek banner di sidebar bersama-sama link yer..


Gambar baby SN pakai romper kuning accessorized with GAP cap nih di ambil oleh Aunty Ain dia iaitu adik bongsu incik hubby masa hari raya aidilfitri yang lepas. Masa ni hubby & I tengah bersiap2 nak keluar, tak perasan pun si adik dah wat special photo shoot untuk anak sedara nya ini.


(yo..yo..whassup man)


(lihatlah paha ku yang bam bam ini)


(wat muka siyes ala2 p. Diddy boleh?)


Pssssttt: tarikh tutup hari ni...cepattttttttttttttttttttttt!!!

7 words of wisdom & comments:

kakngah said...

checked.
ish.. peha tu.. meh makngahgeget sket..
gud luck dear..

NORHAYATI BERAHIM said...

patutlah yatie dah kurus..si baby dah ambil sikit isi mamanya, geram sungguh tgk peha Nazhan..rasa nak cubit2...

MaMaSyAzA said...

amboi cutenye budak pakai baju kuning ni...bam bam betol la...gerammmm...gigit paha tu kang....

yatie chomeyl said...

kak ngah >> geget byk pun boleh hehe

kak NB >> itulah pasal, baby SN seut lemak2 & kolestrol mommy dia

mamaSyaza >> sengaja beli romper sbb suka tgk paha seksi dia haha

5577 said...

gud luck!!
comey nye dia.. pakai topi senget lg.. huhu..

yatie chomeyl said...

5577 >> thanks ;)

Huda said...

hansome bangat baby SN nih :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...