CHOMEYL thinker to create CHOMEYLNESS among other CHOMEYLIERS

If you would not want to be forgotten as soon as you are dead, either write things worth reading or do things worth writing --> Benjamin Franklin

This blog is best viewed with Mozilla Firefox and Google Chrome

Monday, 30 November 2009

Contest Reka Tagline Produk Dan Menang

Ini ialah last minute entry untuk contest Contest Reka Tagline Produk Dan Menang anjuran Eliss. Hopefully ada luck nak menang since hadiah2 yang di tawarkan tu best2 wooooo. Puas I godek2 gambar2 dalam komputer yang ada bersama produk, at last I pilih gambar I dengan roti gergasi yang I pernah beli masa kat Spain dolu2.

http://4.bp.blogspot.com/_c3es7FyunLI/SxPYSfvJyuI/AAAAAAAAFvw/tJ21OIjXN8A/s1600/0701+kek.jpg

Tagline : Sekali ngap, kenyang berminggu2. Belanja jimat, perut kenyang, hati pun senang.


This contest is proudly sponsored by:


10 words of wisdom & comments:

e.l.i.s.s.m.i.e said...

Salam

Saya dah review entry contest ni.
All checked!

Terima kasih kerana menyertai contest ni.

Cheers!

xoxo,
Eliss

MaMaSyAzA said...

memang tag yg kelakar siot..best2...gudluck

Nur,Nura, Nurad, Yani said...

knur tok pandai nok buat tagline sbb tu tok masuk pun contest ni. anyway good luck to u.

yatie chomeyl said...

ELiss >> terima kasih kerana menjneguk dan menganjurkan contest yg best ini

mama syaza >> fuh2x masin jari akak..eheh thanks

k.nur >> ni pon last minute punye idea ..huhuhu

firahadifa said...

wah... confirm leh menang!!! kekekeke

firahadifa said...

wah... confirm leh menang!!! kekekeke

firahadifa said...

wah... confirm leh menang!!! kekekeke

Hanz said...

ader chan menang ni! me jer x sempat masuk, hu,hu...

Babe, your prize sudah di-post smalam! :>

MiJa said...

hahaha mmg menarik.
pasni kalo nmpk roti besar kompem igt tagline tu! hahaha

yatie chomeyl said...

firahadifa >> org lain nyer tagline pon best2x

hanz >> thanks babe, cant wait 2 use it hehe

mija >> hehe mekaceh2x

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...