CHOMEYL thinker to create CHOMEYLNESS among other CHOMEYLIERS

If you would not want to be forgotten as soon as you are dead, either write things worth reading or do things worth writing --> Benjamin Franklin

This blog is best viewed with Mozilla Firefox and Google Chrome

Thursday, 4 November 2010

Yatie Chomeyl sangat2 seronok bila menang contest (^_*)

Di awal2 I berkecimpung dalam dunia blogging dulu, I memang sangat2 gila join contest. Tapi, lepas ada yang complaint blog I jadi berat dan ambik masa yang lama untuk loading, I decided untuk stop dulu join contest2.

Bukan apa, setiap kali join contest..metsi kena tepek banner kat sidebar kan. Bila orang yang gila join contets macam I ni asyik join je, makin banyak lah banner nak di tepek kat sidebar..maka, makin lambatlah loading time untuk blog ~ di tambah dengan segala macam mak nenek widget lagi kat sidebar tu.


Tapi, bila lama2 x join contest...rasa gian pulak nak kembali menggila. So, I decided to bukak lagi satu blog yang khas untuk tujuan join contest ni. Rasanya ramai jugak kawan2 blogger yang lain yang buat macam ni kan.

Alhamdulillah, dalam masa 2 bulan blog
yatie chomeyl ♥ contest beroperasi, I dah berjaya grab few prizes dalam contest2 yang di anjurkan kat blogsphere ni. Hari tu I dah share kemenangan I dalam Contest Couple Muka Seiras. Kali ni nak share pulak kemenangan2 lain yang dah berjaya di menangi dalam masa terdekat ini.

1) Tempat PERTAMA
:
Scarf Bling Bling (contest cipta slogan)

Scarf Bling Bling, flash with extraordinary quality.

Scarf Bling Bling is the best, forget the rest!.


=- hadiahnya: Tudung Bling Bling -=


2) Tempat KEDUA: Cute Litle Muslim/Muslimah


=- Hadiahnya: kopiah ada nama Syafiq Nazhan -=


3) Tempat KEDUA : Kami 1st GA



hadiahnya ialah :



4) Tempat KETIGA : GA 1st Atie


=- hadiahnya : piring kuih 2 tingkat-=


Selain itu, I ada jugak join GA ataupun teka teki simple melalui kawan2 blog yatie chomeyl ni. Alhamdulillah, dalam suka suki join GA simple atau teka teki pon , dapat jugak I rebut hadiah2 best dari kawan2 semua.

1) GA Ucapan untuk Eliss

Semoga eliss semakin jelita seperti erra fazira, semakin cun seperti Tiz Zaqyah, semakin cute seperti Fazura dan semakin manja seperti Nora Danish.

pendek kata semoga suami Eliss di lamun cinta seluas samudera hari demi hari kepada Eliss, setinggi kasih hang tuah buat puteri gung ledangnya.

*poyo gile ucapan nih wakakakaka*

hadiahnya : 1 X RM 10 Cash/Top Up + 1 X Free exchange banner diruangan iklan berbayar selama sebulan di belog elissmie.com + 1 X Blog review oleh elissmie.com

2)
GA teka yang mana @eda

3) GA ke3 Aini Egypt --> Hadiahnya : HP strap


hehehe..seronok3x..best3x. Semalam masa call MIL pun, umi bagitahu ada hadiah yang dah sampai ke rumah. Yeay yippee...suka sangat. Maka selepas ni kegilaan dan gian terhadap aktiviti join contest akan di teruskan lagi..kui3x.

22 words of wisdom & comments:

mama tisya said...

mmg berat blog tu kalo byk sgt banner ngan widget lain2 lg..tu psl better kena wt blog lain khas utk contest....tahniah byk menang..kita pn thn ni krg join contest..tk mcm thn lps..tp lately ni ada la join byk skit...support kwn2 yg wt contest

reitak said...

Congrats!!

rajinnyer masuk contest :)

@e_da said...

hehhe hadiah kita simple je.. tp baru nak pos kat kg yatie.. hehehhe

Huda said...

bestnye kak yatie :) tumpang hepi gak..heheh

haszuraidah ishak said...

tahniah...

kan..kan..bila menang tu menambahkan lagi semangat nak join..

tp tak menang pon semangat gak nak join..agagaga

haszuraidah ishak said...

hmm..terpk jugak nak asingkan blog..tp takut tak terhandle nanti..ngeee..

"Jom tengok Resepi Spaghetti Kong Fu"

Momma Mia said...

huhu tahniah tahniah
seronok kan bila menang...

isabelle said...

ye..betul.ucapan itu mmg poyo. tapi pedulik hapa? janji menang...kan? hahaha. i loike

Min Aina Ila Aina said...

yatie dan baby SN memang selalu bertuah join contest n GA ni. Saya pernah sekali je bertuah...masuk pun bila ada kelapangan je. Bukan pe, malas betul nak menampal-nampal banner ni.

Good Luck untuk contest yang seterusnya...

atoyis said...

waa..murahnyer rezeki..atoyis ni kalau part2 nak menang free ni mmg susah ler

Hamizah said...

rajinnya join contest..akak xpenah pon..

Drama Mama said...

wahhhh murah la reeki u selalu memang eh. i jarang join and jaraaaaaaaaaaaaaaaaang menang. heheheh

http://twinkywinkystars.blogspot.com

Affieza said...

Congrats kak..nnti blh wak koleksi hadiah2 utk contest..hihi

e.l.i.s.s.m.i.e said...

wah..murah rezeki :)

nieda said...

tahniah...
semua hadiah best2...bertuah u

*azni* said...

wahh,murah betul rezeki kak yatie..asyk menang jer.meleleh air liur sy tgk..sy lak xpandai nk join contest2 ni..smlm br blaja cmne nk msk contest..mntak2 la ade rezeki..

aNgAh_aLiFaH said...

bestnye, murah rezeki yatie. angah paling ske piring kuih 2 tingkat tuh..!!

entry giveaway eiffel tu dah join?

Nadiah Sidek said...

patut la lama tak nmpk entry yatie join contest..dah bukak blog lain rupanya. ingat ke sibuk sgt sampai tak sempat join contest :D

ummu said...

salam yatiey
tahniah ya
saya membaca ni pun rasa heppy

Siapa Lin?? said...

sangat murah rezeki la mcm tue...tahniah..

yatie chomeyl said...

~ tenkiu semua ~ lap yu ♥

kakyong said...

tahniah.. murah rezeki
GA yg join bulan October x de yg mengena utk kakyong.. bulan rezeki mahal... huhuu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...