CHOMEYL thinker to create CHOMEYLNESS among other CHOMEYLIERS

If you would not want to be forgotten as soon as you are dead, either write things worth reading or do things worth writing --> Benjamin Franklin

This blog is best viewed with Mozilla Firefox and Google Chrome

Friday, 7 September 2012

Ini baru OPPA sejati...USTAZ sayang anda!

 http://www.murabbi.net/images/smiley/assalamualaikum.gif
Sana sini duk kecoh pasal Oppa Gangnam style la hape kan..yang I tahu Oppa tu maksud dia Abg dan Gangnam tu nama tempat kat Korea. Bideo yang orang duk kecoh tu pun I tak pernah tengok sebab malas nak menambah dosa yang dah sedia banyak ni hahahaha.

Anyway, nak share sikit info bagi orang2 kat Malaysia especially yang tinggal sekitar KL dan Selangor. Kalau betul2 nak jumpa OPPA yang menyayangi korang, haaa eloklah join program USTAZ SAYANG ANDA ni. Ustaz2 ni baru lah OPPA yang sejati, mengajak ke arah kebaikan dan melarang dari melakukan kemungkaran. 



Sempena lebaran yang mulia ini, majlis 'USTAZ SAYANG ANDA' akan di adakan pada:

Tarikh : 8 September 2012 (Sabtu)

Lokasi : Stadium Majlis Bandaraya Petaling Jaya , Kelana Jaya.


Insyaallah, dengan keizinanNYA majlis dirancang bermula seawal jam 5.30 petang. Pengisian akan berterusan sehingga hampir tengah malam, Insyaallah. Solat Berjemaah Asar , Maghrib & Isyak.

Insyaallah, pelbagai pengisian terbaik akan disediakan untuk program ini :
  1. Solat berjemaah / bacaan Yasin / Zikir / Selawat oleh Imam tersohor & Imam Muda ;
  2. Pengisian/perkongsian terpilih dari para Ustaz ternama negara ;
  3. Hiburan oleh artis artis terpilih i.e. Mawi, Akhil Hayy, Hafiz Hamidon, Ali XPDC, UNIC, Mel WINGS, Sham KAMIKAZE dan Dakmie;
  4. Sessi silaturrahim diantara jemaah dan Ustaz Ustaz;
  5. Jemputan khas : para Ustaz disekitar lembah Klang, Imam Muda ( i,ii,iii ) , artis artis yang berhijrah.

Majlis ini berkonsepkan "rumah terbuka", khas dari para Ustaz sebagai tanda terima kasih kepada semua pencinta majlis ilmu yang berterusan menyokong setiap majlis  ilmu.

Harap juga sekiranya dapat diwar warkan dalam pelbagai alternatif lain (FB/sms/email/Twitter/blog etc )



Semoga ALLAH memberkati majlis yang julung kalinya diadakan seumpamanya. Doa daripada semua amat diharapkan agar dipermudahkan segala urusan majlis ini.

Jazakallah Khairan Kathira.

JazakAllah Khayr (جزاك اللهُ خيراً‎) = "May God reward you with goodness."

 “Jumu’ah Mubarak!” to all of you...may this Friday brings barakah in your life..Ameen
 
Psssstt : LIKE FB USTAZ SAYANG ANDA untuk maklumat lanjut & terkini
 
~ Thanks for reading this (^-*) ~ 
 

5 words of wisdom & comments:

Rai said...

ada orang duk sebar kat fb kata gangnam tu im a jew..what the...hehehehe..

AyuArjuna BiGoshh said...

la...terlepas...klu tahu mesti join

Ezna said...

glam glam pulak tu!! terlepas suda :-(

Teratak Hami said...

Akak pun baru tahu pasal Gangnam style tu...

yatie chomeyl said...

Rai : mcm2 spekulasi timbul ye

Ayu arjuna & Ezna : rugi tu

teratak hami : saya pun tahu bila org dh kecoh2

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...