CHOMEYL thinker to create CHOMEYLNESS among other CHOMEYLIERS

If you would not want to be forgotten as soon as you are dead, either write things worth reading or do things worth writing --> Benjamin Franklin

This blog is best viewed with Mozilla Firefox and Google Chrome

Wednesday, 19 September 2012

(WW 33) : 4th Anniversary Gift

 http://www.murabbi.net/images/smiley/assalamualaikum.gif
Hubby and I have been married for 4 years 1 month now. 

Daisypath Anniversary tickers

Tahun ni punya anniversary tak ada sambutan apa2 macam tahun2 yang lepas, just wish each other sebab kan tengah busy beraya on the 22nd August tu. But still ada hadiah lah to cherish the special day of our life.

As for our 4th wedding anniversary gift, I decided to make customized order for iPhone covers from Heartbeat.my. Senang berurusan dengan Heartbeat.my; cepat, pantas dan efisyen. Plus, kualiti barang pun sepadan dengan harga.

 
 +- guna gambar ni sebagai gambar tema -+

 +- final products *gambar blur sebab snap cepat2, yang sebenar tak blur macam ni* -+

Psssttt : gedikkan titew, siap customized iphone cover buh gambar ber2. gatai Tiba2 Abg SN pun mintak iphone cover yang ada gambar dia jugak untuk iphone dia...sabar jer lah ehehe.

~ Thanks for reading this (^-*) ~
 

6 words of wisdom & comments:

☆♥L@dy @yU♥☆ said...

Pewitttt nice present gituew
Ai pun x update lg cherita my 8th anniversary last month...byk n3 tertangguh

transformed housewife said...

happy anniversary. tok royak pun maso rayo hr tu anniversary.

Zura@Iwan said...

wahhh...romantik anibeseri gift nie...cute...

♥MAMASYAZA♥ said...

wow cantik tu.
anyway happy 4th anniversary. semoga kekal bahagia hingga akhir hayat. aminnn

nieda said...

Cantik..happy 4th anniversary

norliha said...

Waaaa sweet sungguh hadiah tuuuu.....
Tahniah yatie semuga berkekalan hingga ke syurga. Amin....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...