CHOMEYL thinker to create CHOMEYLNESS among other CHOMEYLIERS

If you would not want to be forgotten as soon as you are dead, either write things worth reading or do things worth writing --> Benjamin Franklin

This blog is best viewed with Mozilla Firefox and Google Chrome

Wednesday, 11 August 2010

Ramadhan 1431H yang chomeyl

Ramadhan tahun ini merupakan Ramadhan yang :-
tahun ke-2 sebagai isteri solehah peace
• tahun
pertama sebagai mommy mithali senyumkenyit
tahun ke-2 tanpa arwah mama sedih
tahun ke-3 di negara asing nerd
• dan harap2nya dapat puasa penuh macam tahun lepas (fully BF baby SN) dan 2 tahun lepas (pregnantkan baby SN)


Dalam bulan Ramadhan 1431H ni jugak, hubby & I akan :-

• pindah masuk ke rumah baru yang lebih luas tapi kurang moden

• sambut 2nd wedding anniversary
love pada 22 Ogos bersamaan 12 Ramadhan *kami kahwin seminggu sebelum Ramadhan 1429H* hohoho


Sempena Ramadhan 1431H ini jugak, I bawakan ucapan khas untuk korang semua dari bintang poooojaaaaaaan hati korang yang berasal dari Jepun ni. Terimalah ucapan ikhlas dari bintang ternama ini .....Lalalalala ~
*
*

*

*

*

*

*
*



== Selamat Menjalani Ibadah Puasa dari Encik Ultraman kepada semua pembaca blog ini==



Psssstt : agak2 sesuai tak gambar tu nak hantar kat ruangan Salam Perantau? eheh

18 words of wisdom & comments:

eRaY said...

hahaha 1st time dapat ucapan slamat berposa by en ultraman :)

e.l.i.s.s.m.i.e said...

chomel sungguh bergambar dengan ottomen tu :) nuha pun suka ottomen tu :) selamat berpuasa lah! menu apa yer berbuka disana??

ApasH said...

otomen tu nampak cam kemetot le...tau le dia pose camtu. tapi kalau berdiri still cam kemetot..hehehe

Hanz said...

pos jer kat salam perantau..otomen kan sinonim ngan jepun..haik!

Salam Ramadhan to u & loved ones. Looking forward nak baca posting u juadah berbuka & bersahur.. :)

MAMASYAZA said...

selamat berpuasa utk yatie sekeluarga, errmmm amat sesuai le kalo nak hantar kat salam perantau tu, leh akak tengok sambil tergelak besarrrrrrr

Hamizah said...

comel ultramen tu..mana Jumpa?ok je kalau nak htr..

Sidratul Muntaha said...

selamat berpose yatie..
ibu mithali ker?
ahaha...
sama2lah kita..

e.l.i.z.@ said...

3thn doh dih pose negara otromen nih..eh model otromen tu hop sungguh dih..kiro buke patung la dih

selamat berpose yatie & family!

transformed housewife said...

selamat Berposo. Knur teringat pengat pise muloh ma bilo bule poso ni. kito kan buke mkn sgt kuih2 lain kalu ado pengat pise ma. huhu

kakyong said...

sweet je foto tu.. dah terpk gak pasal otomen.. tp ingatkan patung. rupanya org betul pakai sarung otomen.... huhhhuuu..

selamat menjalani ibadah puasa buat yatie sekeluarga..

Berusaha n tawaqal!! said...

comella kak yatie ni..pnuh dgn idea..hantar2..nisa sokong..huhu..
selamat menjalani ibadah puasa kak yatie..
moga Ramadhan kali ni yang terbaik..;))

i_sofia said...

comel je ultramen tu.. baby SN muka confuse je.. hehehe..

D@puR D@n OvEn said...

Best jer dpt bergmbr ngn otomen betul tu. hehehe. Selamat menjalani ibadah puasa utk Yatie & family!!! thn ni tk ry kt Malaysialah ye?

yatie chomeyl said...

eray >> ehehe, best kan dpt ucapan ni ;)

eliss >> hari 1st berbuka dgn puding buah + ayam masak merah + udang celup tepung

apash >> aah memang agak ketot ultramannya

yatie chomeyl said...

Hanz >> kang ken gelak kaw2 dgn editor newspaper tuh hehe

mama syaza >> aa tu belum hnt rlg, akak dh plan nk gelakkan. kalu btul2 hantar..haru ken agelak kat 1 malaysia eheh

k.hamizah >> jumpa kat rumah dia, hari tu gi jalan2 sana

yatie chomeyl said...

ayu >> kata2 tu kan doa, sbb tu buh ibu mithali tu ;)

eliza >> eh, buke..baru 2thn posa di bumi ultormon. 1thn lg tu maso di jerme dulu time buat master

k.nur >> uish, tibo2 teringin mak epengat pise la. pete ni nok buat la

yatie chomeyl said...

k.yong >> aah ni otomen bebetul punyer eheh

nisa >> insya Allah...amin

sofia >> dia confuse ngape mommy & daddy gedix terlebih

jeri >> dop, thn ni ry dgn otromen daaa

yatie chomeyl said...

k.yong >> aah ni otomen bebetul punyer eheh

nisa >> insya Allah...amin

sofia >> dia confuse ngape mommy & daddy gedix terlebih

jeri >> dop, thn ni ry dgn otromen daaa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...