CHOMEYL thinker to create CHOMEYLNESS among other CHOMEYLIERS

If you would not want to be forgotten as soon as you are dead, either write things worth reading or do things worth writing --> Benjamin Franklin

This blog is best viewed with Mozilla Firefox and Google Chrome

Wednesday, 25 August 2010

Separuh Ramadhan 1431H berlalu, muka kami dah keluar I tell u ;)

Sedar dah tak sedar dah separuh pun berlalu bulan Ramadhan 1431H. Cepat betul masa berlalu sekarang ni. Alhamdulillah I masih lagi puasa penuh dan baby SN masih lagi dapat menyusu macam biasa.

Macam biasa lah, bila beraya kat oversea..mula lah tangan tergedik2 nak hantar ucapan kat salam perantauan dengan harapan nanti gambar tu akan terpilih untuk di siarkan kat printed version kan. Pastu kembang kempis hidung sebab over excited, bajet2 ada orang yang kenal kita akan baca ucapan tu gatai eheh..poyo-ness tahap maksimum kan.

Tak kira ah, poyo pon poyo ah...janji gambar kami sekeluarga dah keluar kat Salam Perantauan Utusan Online dan Salam Kampus Kosmo Online. Sekali lagi; sifat poyo-ness di kesan di situ..sebab siap hantar gambar yang sama dan ucapan yang sama untuk semua paper yang ada menawarkan perkhidmatan salam perantauan gatai hahahaha...agak gedix di situ, tapi I tak kira ah....nak jugak buat walaupun poyo.

http://1.bp.blogspot.com/_c3es7FyunLI/THSKYUbh_3I/AAAAAAAAIb8/z9vGejFlNI0/s1600/Fullscreen+capture+8252010+113144+AM.bmp.jpg

http://3.bp.blogspot.com/_c3es7FyunLI/THSKZGjUpkI/AAAAAAAAIcE/hPPb5_yubQU/s1600/Salam+Kampus+Kosmo%21+Online+-+Mozilla+Firefox+8252010+113132+AM.bmp.jpg

Gambar ni di shoot masa Traveling & sight seeing @ Hong Kong few months ago, baby SN pun kecik lagi masa tu.

Lepas tu, gambar kami turut tersiar kat akhbar Metro yang terkenal dengan cerita2 sensasi itu. Kali ni untuk ruangan Salam Ramadhan 1431H.

http://1.bp.blogspot.com/_c3es7FyunLI/TJxKVnco6hI/AAAAAAAAItQ/IBPnsiNeqoU/s1600/Fullscreen+capture+9242010+34824+PM.bmp.jpg


So, untuk keluarga dan kenalan yang mengenali kami, terimalah ucapan poyo
senyumkenyit sempena Aidilifitri 1431H ini dari kami sekeluarga untuk u all.

13 words of wisdom & comments:

@e_da said...

waaaaaaaaaaah bestnya dah kuar ucapan yatie yer... hantar slm perantauan kat paper utusan plak ke .. heheh

transformed housewife said...

knur dulu, sekali jah hantar kat Utusan. Abe Ariff biasala tok berehi glamer2 ni. huhu

reitak said...

cantik photo tu...:)

hope bleh kuar kat ppr nti la kan? balik raya tak?

isabelle said...

wahh..dah setanding keglameran oyis nih

Atiqah said...

hehe...so funny, but believe it people like me would love to flip on 'salam perantauan' page..

CuppyCakeMommy said...

dah kuar ke?ala..nak carik la paper tu

Aleyn said...

Wahh..the very the glamer gitu....

Huda said...

sweetnye leh wat ucapan dari seberang :)

nieda said...

bestnya..siapa yg x suka gambar masuk paper..tahniah

Ummi Salsabila said...

haha.funnylah u! best pe msuk ppr.gunakan peluang yg ada.mcm ktorg ni mmg xde chance lah.hehe

yatie chomeyl said...

aeda >> tu la, kot2 u terbaca kat utusan nti..hehe

k.nur >> t dgn solah key mme gile glemer eheh

reita >> hopefuly gitu la. nope x balik ry, :(

yatie chomeyl said...

isabelle >> belum lg, oyis lg pemes eheh

atiqag >> really? ok, klu jumpa gmbr akak kat paper...do let me know eh

cuppycakemomy >> xsure kuar kat paper ke x, tp onlien version ade la :)

yatie chomeyl said...

aleyn >> glemer sikit2 je hehe

huda >> sweet ke? mcm poyo je akak rasa hehe

nieda & US >> kan kan? i sukaaaaaaaa if dpt masuk paper ekekeke

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...