CHOMEYL thinker to create CHOMEYLNESS among other CHOMEYLIERS

If you would not want to be forgotten as soon as you are dead, either write things worth reading or do things worth writing --> Benjamin Franklin

This blog is best viewed with Mozilla Firefox and Google Chrome

Thursday, 9 September 2010

E-card raya Aidilfitri 1431H

Kek di hias dengan ceri;
Hidangan juadah di rumah terbuka;

E-card Aidilfitri pengganti diri;

Dari Solah-Yatie-Nazhan di Fukuoka.


Baju raya glamour fesyen terkini;

Baru rasa ceria menyambut tetamu di pintu;

Sudi-sudi lah mengambil E-card ini;

Buat menghiasi blog u all itu.


Stylo jugak raya kalau pakai cermin mata;

Sekali tengok kalh artis lagaknya;
Maaf di hulur ampun di pinta;

Semoga ukhuwah ini berpanjangan hendaknya.






Kat sini jugak I sertakan e-card raya yang I kutip dari kawan2 bloggers yang lain. Terima kasih banyak2 atas ingatan ini. Dalm duk syiok makan sedap2 tu, niat lah makn untuk I sekali eh. Mudah-mudahan bila u all rasa kenyang makan juadah enak2 esok, I pun turut dapat merasa keenakan itu huhuhu.




Tuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu diaaaaaaaaaaaaaaaaa. Sampai 37 e-card dari u all I gigh pi kutip satu persatu OK!. Kalau tak amik e-card I ni, nak majuk ah..kecik hati eheh. Kalau la betul2 e-card ni di pos kan dan hantar kat kami di Fukuoka ni kan best? ngeeeeeeeeeee.

9 words of wisdom & comments:

Jiey^Mien said...

Selamat hari rayooo..
=)

Dayah said...

Salam Kak,

Selamata Hari Raya to u tooooooooo ^^____^^

Nadiah Sidek said...

selamat hari raya yatie! dtg nak kutip kad raya ni. duit raya takde ke? hehe..

NURUL IZZA said...

yc, slmt hr ry aidilfitri...
maaf zahir batin. duit ry simpan utk Iman x? ekeke..kiss buat SN

tiha said...

Selamat Hari Raya Kak...^^

Hamizah said...

selamat hari ry, yatiey..

transformed housewife said...

duit rayo utk Tini dgn Fizah tak dok ko Cik Ti?

dbalkis said...

slamat hari raya dan maaf zahir batin buat yatie sekeluarga

kakyong said...

oohhh.. tak amik lagi kad dr yatie.. memang chomeyl..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...