CHOMEYL thinker to create CHOMEYLNESS among other CHOMEYLIERS

If you would not want to be forgotten as soon as you are dead, either write things worth reading or do things worth writing --> Benjamin Franklin

This blog is best viewed with Mozilla Firefox and Google Chrome

Tuesday, 15 November 2011

Kuda belang VS Nautical stripes


Have you ever heard of FashionValet.Net?. I'm pretty sure most of you knew this site. FashionValet.net steals the spotlight as Malaysia’s hottest Online Shopping Website with ready-to-wear garments, accessories and handbags, from chic classics to edgy statement pieces. FV.net carry the best of Malaysia's brands and designers. 




I always go cuci mata at this site but never did any attempt to buy anything because darling hubby feels that there's no need for me to wear any designers clothes for the time being..haisyyyy. So when FV announced that they are organizing FV Story T Shirt Competition for 20 consecutive days excluding weekends, I was so eager to grab the prize which offers RM 50 voucher for shopping at FashionValet.Net.



Contestants were required to continue the sentences from the previous day and making it as creative and out of the box as you can possibly be! and keep it funny :). The first sentence was "I was pushing my shopping cart across the street........". 


I cracked my mind and tried my best every single days but to no avail. Then on the 7th day of the competition; finally I was selected as the winner of the day. Yeay yippeeee seronok sangat2 sebab dah lama tak menang contest since I pun dah tak berkesempatan nak join contest2 kat blog & FB macam dulu2 *perasan busy*.



I continue the story with --> I was thinking...."time for revenge!".






Here's the final outcome of the FV Story T Shirt Competition.



I was so delighted when they announced that I'm the winner so without further ado I quickly use the voucher that have been sent to my e-mail. I choose this Zaza Striped Top in Navy worth MYR 59.90 *so I cuma tambah lagi RM10 je la plus RM7 for shipping fee*.



Zaza Striped Top in Navy
+- Pic source: FV.net -+


Note how nice the tops is with the thin stripes. Navy and white stripes are a must for my wardrobe collections as it is the latest trend in Japan and all over the world right now. I love the horizontal stripes as it'll makes me look bigger than I am actually are. So, this nautical stripes tops from FV is the latest addition to my stripes-collections along  with the reds stripes cardigan, the nautical stripes t-shirt and black stripes jacket..perfecto!.



 

"For those fashionistas who are nautically inclined in 2011 the classic navy and white colour palette should be worn as dominant stripes. The real key to take on nautical stripes is that they dominate the outfits because it draws attention to the stripes above all else in the outfit". - Fashioning.com


Pssssssttt : agak2 kalau I jalan2 kat zoo, ada orang confused tak yang mana satu zebra dan yang mana satu I? ihikhik.


~ Thanks for reading this (^-*) ~

18 words of wisdom & comments:

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

omedetou....
usaha tanda kejayaan khen
x sia2 pulun ngeee
lawa la baju tue
harus uols lagik lawa dari zebra tu ngeee...ai yg pakai baju leopard ngan tiger ni lg confuse kot ngeee

アヌムちゃん said...

Dah lama takde baju belang2 gini..heeee..kalau nak nmpk lg kurus kena pakai belang2 menegak ke ye..dah lupa dh..dlu2 penah baca..heee

Ezatie said...

Erk, t br tau nih pasal FasyenValet..kalu yati dop share nih, mmg sampai ketua la kot x tahu hehe...oghe buta fesyen ckit huhu..comey bj belang2 tu, dolu2 minat gop..lonih jeles jer lah tgk oghe paka huhu...

Rai said...

omedeto..gigihnya yatie..kalau saya the very first day dah give up..

cute la SN pakai sunglasses tu.. hehehe..

atoyis said...

bestnyer

Asmara said...

Lucky! tahniah! sesuai la untuk yati. :D

Hanis MY said...

Of coz la buleh bezo dgn zebra hehe suko jugok baju beley.

Rinah said...

Tahniah Yatie Chomeyl. usaha tangga kejayaan. hikhik

P/S : boleh beza juga..

Oyis said...

tahniah. ni contoh usaha tgga kejayaan.

btw, ore ado sehelai gak baju gini. penuh vangga pakai, skali my cousin yg dtg melawat tanya, 'eh baju awak ni terbalik eh'. ya Allah, pakai inside out ok. sbb stripe2 mcm ni, x terperasan! terus x vogue

transformed housewife said...

u always got the creative juice in you! congrats!

Juwita Jamaludin said...

bagus2.. rajinnnya yatie.. ada luck plak tu..:)

Potato Mommy said...

Sungguh kreatif contest tu,tak pernah terjumpa contest yang macam ini.First time!
and OMG baju stripey sangat in sekarang ni:) sukeee

Heartilyina said...

bagus la yatie u slalu join contest. rezeki gak tu slalu menang hihi. tahniah. canti baju belang2. i pn suka. tp kdg2 serba salah nk pakai sbb takut menyerlahkan lagi kerendangan hihi. haa kalau g zoo jgn zebra tu nk ikut u blk dh la. dia ingat awek cun mana ni usaha dia nk ngorat yatie nnt hihi.

yatie chomeyl said...

lady ayu : auwww susah2 je puji i lagi lawa dr zebra, mak terharu noks :p

anum : aah gitu la kalau nk nmpk kurus kena pakai baju belang2 vertical

ezatie : soho FV.net ni sbb baju2 designers msia.tp gop hargo pun buleh kiro la jugop mahal huhuhu

yatie chomeyl said...

Rai : gigih sbb mmg nak sgt shopping kat web tu eheh

atoyis : mmg best ;)

Kak As : x pakai lg x tau sesuai ke x ni tp harap2nya ok la ;)

yatie chomeyl said...

Hanis : comam key baju bele2..kaloh zebra kui3x

Rinah : mekaceh...:)

Oyis : wakakkka , hile habis vogue bilo pakai baju terbalik ngeeeeeee

yatie chomeyl said...

kak nur : tu pun letih peroh otak huhuhu

kak ita : nak tungu luck tu hai ke 7 baru ada kui3x

yatie chomeyl said...

potato mommy : tu la, kat jepun skrg ni mmg baju stripe design navy sgt in...haruslah i tergedik2 nak jugak

ina : aiyoo kalau zebra ngorat, i lari laju laju dari cheetah nanti mauhahahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...