CHOMEYL thinker to create CHOMEYLNESS among other CHOMEYLIERS

If you would not want to be forgotten as soon as you are dead, either write things worth reading or do things worth writing --> Benjamin Franklin

This blog is best viewed with Mozilla Firefox and Google Chrome

Wednesday, 30 November 2011

SN budak bertuah



Orang tua-tua selalu kalau membebel kat anak2 mesti nak cakap "anak bertuah!". I pulak nak cakap SN budak bertuah sebab selalu jadi model untuk mommy join contest dan selalu jugak membantu mommy merebut hadiah-hadiah yang ditawarkan.


Hujung bulan 10 hari tu I sempat join Contest Gaya Si Comel Berhari Raya 2011 organized by BabyIbu dan Azzamoro . Result nya pun dah di umumkan last Tuesday cuma I je yang lambat check.


Alhamdulillah, juri berkenan untuk memilih SN bagi mendapat hadiah saguhati. Keputusan penuh boleh tengok kat SINI.


Ini gambar SN yang I pertaruhkan untuk join contest ni.


 SN


 10 Pemenang Hadiah Saguhati

http://1.bp.blogspot.com/-RzvvQjBhM5k/TtQeUDs94lI/AAAAAAAAGhs/b5j579W5K-8/s1600/pemenang.jpg 

Hadiah Saguhati - Environsax Bag bernilai RM30
 



Yeay, terima kasih SN sebab sudi posing untuk mommy. Tahun lepas (Gaya Si Comel Berhari Raya 2010) untuk contest ni SN dapat no 2; tahun ni dapat hadiah jugak walaupun bukan hadiah utama..mommy tetap happy. 

http://3.bp.blogspot.com/_e4-Q0NppaSw/TPNnLH7bamI/AAAAAAAAGrg/WjoSkwgtXmE/s1600/boys1.jpg 

Memang bertuah lah SN kan sebab tahun lepas dah dapat bawak balik hadiah untuk contest ni, tahun ni pun dapat lagi. Eh , tapi tahun depan agak-agak SN boleh join lagi ke tak ye?. Macam dah lebih umur je nak join.


Nampak gayanya kena cepat2 bagi adik kat SN, baru lah senang nak join contest gambar2 baby ni. Adik SN nanti pun akan di latih posing bermula dari dalam perut lagi ihikhik eheh.

#Update: 
Terbaru sekali, tengahari ini bila I check result My Super Kids Love Water!  pulak, sekali lagi SN si budak bertuah dipilih sebagai 5 pemenang untuk hadiah saguhati. Keputusan penuh, boleh tengok kat SINI.


Gambar yang di pertaruhkan dan telah menarik hati juri ialah :


super kids


Untuk kemenangan ini, tak tahu pulak hadiahnya apa. Tapi mesti hadiah best jugak sebab hadiah-hadiah ditaja oleh Vitamin Shoppe, My Super Vitamins, Sihat.Ceria.Bahagia, Dapur Aulad, Kedai Triple S dan Vitamin Best Deal. Syukur Alhamdulillah.

Pssssttt : Budak bertuah ni demam sejak kelmarin, malam tadi suhu badan dia mencecah 40deg. Tak pasti demam sebab kena hujan ataupun demam rindu kat daddy..huhuhu.

~ Thanks for reading this (^-*) ~
 

17 words of wisdom & comments:

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

curlastt SN mmg betui2 bertuah ni
mommy asyik menang jer
mintak komisen kt mommy nnt na ngeee

omg u preggy ker??? tetiba jer tnya hahaga

AyuArjuna BiGoshh said...

baby sn mmg comey semulajadi...yati preggy ya...tahniah tahniah

BabyIbu said...

Tahniah dear!! Semoga cepat baik demam ye. Musim demam betul sekarang.

Asmara said...

Mmg bertuah budak comel nih. Hehe., tahniah! Rezeki.. Seronok kan masuk contest kalo mng, x pnh cuba lg la. Hihi..

zailamohamad said...

Meme jenis berutunglah SN ni??

jolo ko ngandung ni?? kalu betul tahniah;)

Ashraf pon panas bade mareng, mentang2lah papa dio outstation..deme rindu..hehehe

transformed housewife said...

cngrats! Knur lamo tok masuk contest mano2 ni.

Nur-nba said...

Pandai SN bergaya.. untung mama dia. Moga SN cepat sembuh, mungkin demam rindu tu..

p/s : Kalau betul Yatie pregnant, tahniah ye..

Nadiah Sidek said...

nazhan..jangan lupa minta duit royalti daripada mommy tau. hihi..

kakyong said...

tahniah buat SN.. memang bertuah... hadiah sahuhati pun boleh tahan jugak tu...

semoga SN cepat sihat.. rndu daddy tu... kena lah lebih kerap2 skype dgn daddy kan..

Oyis said...

ingatkan bhg update tu nak royat, HPT sudah positif, SN nak jd abg long. eh ke betul?

Aleyn said...

Memang anak bertuah la tuh...banyak kali menang contest ni...

MyKhalish said...

congrat Shafiq Nazhan. dia sm cam mami dia, photogenits... tuh yg leh sapu hadiah sokmo. heheh...

Umie said...

mmg SN sangat bertuah...rezeki sentiasa terbuka luas ye sayang...;-) Muaz nak suruh berposing mmg mimpi la...;-) semuanya kena paksa..hehee

Affieza said...

Agknya SN mwarisi bkt mommy dia lah ni pandai posing2...huhu

.m.u.n.i.r.a. said...

congrate nazhan!
he's adorable.....
calon menantu pilihann nih hehehe

JHaZKiTaRo said...

tahniah... comeynyee.... anyway, salam kenal.. kalau nak baca my experience travel ke 46 buah negara, sila2 la singgah my blog (Aku Sebutir Pasir).. :)

yatie chomeyl said...

thanks semua utk ucapan tahniah kat SN ni ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...