CHOMEYL thinker to create CHOMEYLNESS among other CHOMEYLIERS

If you would not want to be forgotten as soon as you are dead, either write things worth reading or do things worth writing --> Benjamin Franklin

This blog is best viewed with Mozilla Firefox and Google Chrome

Wednesday, 30 June 2010

ADELIADAMIA SHOPPE GIVEAWAY~SAYANG ANAKKU!!

Perghhh dah lama betul rasanya Yatie Chomeyl tak join giveaway dan contest2 kat blog2. Hari ni tiba2 angin memasuki contest kembali merasuk ke jiwa I maka nya dengan bersemangat nak join Giveaway pertama anjuran AdeliaDamia Shoppe.


SYARAT-SYARAT PENYERTAAN:
1. WAJIB JADI FOLLOWER BLOG
http://wenn-elma.blogspot.com dan http://adeliadamia.blogspot.com
2. Create satu entry dengan title ADELIADAMIA SHOPPE GIVEAWAY~SAYANG ANAKKU!!

3. Uploadkan satu gambar anda bersama anak anda/baby saper2 pun boleh,

4.Syaratnya baby tu berumur 0-3 tahun sahaja.
5.Sila nyatakan Nama anda, nama bayi, umur bayi pada ruangan bawah gambar ye.

6. Jangan lupa letakkan link blog
http://wenn-elma.blogspot.com pada entry tersebut
7. Copy dan letakkan banner contest ni pada sitebar blog anda dan linkkan kepada
http://adeliadamia.blogspot.com
8. Jangan lupa juga tinggalkan komen anda pada ruangan komen ye.

http://2.bp.blogspot.com/_c3es7FyunLI/TCrRphfjv1I/AAAAAAAAHzw/avN0olDQPjo/s1600/DSC_0042.JPG
Nama peserta : Yatie Chomeyl
Nama anak : Baby SN
umur baby : 1thn


Fuh fuh fuh *sembur air liur laju2*..mintak2 ada la rezeki nak dapat hadiah untuk cabutan bertuah bagi giveaway ni.

6 words of wisdom & comments:

aNgAh_aLiFaH said...

eh eh.. gambar kat tasik dayang bunting kan? hehe... gudluck baby SN..!!!

elmalba said...

Salam. pls be a follower for both blog ya. :) Thanks..

Perlu letakkan banner adeliadamia shoppe dan link ke http://adeliadamia.blogspot.com

Letakkan umur baby ye

kakyong said...

sweet family foto...
gud luck..

=*NuRo0L* = said...

kak yatie..kamu lupe letak umur baby SN kat bawak pic tu...

Farah . 5577 said...

nice family photo..
good luck! :D

yatie chomeyl said...

angah alifah >> aah, kat tsk dyg bunting ;)

elmalba >> thanks sbb dh jenguk sini

k.yong & farah >> thanks dear

nurool >> ok, dah letak :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...