CHOMEYL thinker to create CHOMEYLNESS among other CHOMEYLIERS

If you would not want to be forgotten as soon as you are dead, either write things worth reading or do things worth writing --> Benjamin Franklin

This blog is best viewed with Mozilla Firefox and Google Chrome

Tuesday, 18 January 2011

No 2 daripada 99, OK sangat2 lah tu kan? ^_^

Yeay, hari ni dapat berita gembira lagi. Semalam baru dapat tahu yang Shafiq Nazhan tersenarai dalam TOP 25 untuk CONTEST SI MANJAKU RIANG. Alih2 hari ni masa bukak blog, tiba2 ternampak message dari my ex-schoolmate Ida Rahayu dan jugak comment daripada Nadiah Sidek in my previous entry.


Alhamdulillah, rezeki lagi untuk mommy & Nazhan when he was announced as the 2nd winner for CONTEST SI MANJAKU RIANG out of 98 other contestants.




Peserta NO 78 : Shafiq Nazhan


Besides that, I also received 2 other prize from my attempt on joining giveaways i.e. MummyKD-1st Giveaway!!! and Mom's Birthday by Baby Sarah n Mom Shoppe

2. yatie chomeyl
Hadiah 2nd - RM44.44

Create your own banner at mybannermaker.com!



Yeay, seronok3x. Marilah kita beramai2 join contest dan giveaway banyak2 lagi so that boleh menang hadiah best2 dengan banyak lagi hehehe.

15 words of wisdom & comments:

Sidratul Muntaha said...

yeah yeah!!
sama seronok bila kwn2 memang
agak2 bila nak celebrate Baby Sn memang dgn USO?!
ekeke..
tahniah!

isabelle said...

hoyeh..
congrats baby sN

e.l.i.s.s.m.i.e said...

bestnya kalo memang hadiah :)

Huda said...

best2..tahniah bb SN!

useryna said...

menang lagi..memang ada luck la kak yatie ni...happy for u..~

transformed housewife said...

congrats dear. BTW, banyok lg GAs & Contests hok knur tag Tie.

Nadiah Sidek said...

dpt hadiah mmg best, kan? hehe..

Ummi Salsabila said...

Congrats3x! Untung kamu mommy kamu rajin join contest.;)

reitak said...

congrats mama &babySN!

Idayu said...

congrats!

AshAnas said...

huhu, la ni nape ntah, mai angin malas nak join GA n contest... rehat jap kot...

AshAnas said...

lupe lak, congrats kak n nazhan too! papa nazhan xde menang contest ke? =p

yatie chomeyl said...

ayu >> ala, malu l sebut2 pasal USO neh hehe

isabelle + eliss + huda + useryna >> tenkiu2 mekaceh3x

yatie chomeyl said...

k.nur >> orite, nti ti tengok

nadiah >> btol3x

US >> join secara pukal masa weekend, buat entry utk join contest hik3x

yatie chomeyl said...

reitak + idayu >> thank you :)

shira >> daddy dia xde blog, so x leh la join contest & GA :p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...