CHOMEYL thinker to create CHOMEYLNESS among other CHOMEYLIERS

If you would not want to be forgotten as soon as you are dead, either write things worth reading or do things worth writing --> Benjamin Franklin

This blog is best viewed with Mozilla Firefox and Google Chrome

Tuesday, 11 January 2011

Rezeki awal tahun untuk Mommy & Nazhan

Alhamdulillah rezeki untuk contest muncul lagi di awal tahun baru ni. Permulaan yang baik untuk Baby SN and I. Our latest winning prizes are for :-

(1)
2nd prize winner for Cute Baby Contest by PMZ


(2) 1st prize Winner for CONTEST SAAT CERIA SI MANJA BERSAMA MAINAN KEGEMARANNYA


FIRST PLACE
Prize: GAP Pyjamas + RM10 Shopping Voucher + Free Gift


(3)Winners of UNICEF T-Shirt

For my support on the Get on Board Campaign to stop child abuse -->
http://yatiechomeyl.blogspot.com/2010/12/stop-child-abuse.html
Baby-T women size M



I am definitely feels overwhelmed with all these winnings and it surely made me go crazy and crazy about participating in lots and lots of contest in the blogsphere. I usually allocate few minutes of my time during weekends by entering as many contests as possible. Sebab tu kadang2 terlepas jugak dateline untuk beberapa contests yang best, sebab I tunggu hujung minggu baru nak join segala mak nenek contests yang ada hehe.


Apapun, I am so happy dapat menang hadiah banyak2 through online contest. MIL pun dah faham my passion in contest, every week she will informed me about those prizes yang dah selamat sampai kat rumah hehehe, so sweeeeeeeeeeeet of her.


Oh, by the way..my elder sister: Kak Nur has just launched My Hardworking Child/Children Contest. Contest ni obviously I takleh nak join, so u guys out there yang ada gambar best yang memenuhi ciri2 untuk join contest tu, leh la pakat2 join.




Pssssttt : tak rugi join contest thru blog ni, hanya perlukan MODEL dan bukannya MODAL! eheh.

13 words of wisdom & comments:

Huda said...

tahniah kak yatie..rezeki berganda :)

Hanz said...

Congrats Yatie...rajin insyaAllah membuahkan hasil..
Contest K.Nur tu nak kena cari gambo dulu or maybe snap gambar baru.

AshAnas said...

congrats kak yatie n nazhan! rezeki2...

utk contest k.nur, nk kena snap gambar anas ni... mmg rajin menolong budak kecik tuh!

transformed housewife said...

congrats Tie. Thanks sbb promote contest Knur sini. Knur pun tok berapo nok ado maso nok masuk contest banyok2 bule ni sbb kelas banyok sgt. balik rumoh letih, nok tido jah.

Ummi Salsabila said...

usaha tangga kejayaan.u rajin join..i ni mcm biskut.hehe

congrats!

xeea said...

bertuah tau si nazhan ni.
manjang menang contest je.
congratz, neway!

Affieza said...

Congrats kak..nnt amik byk2 lg gmbr Baby SN...hehe

yatie chomeyl said...

Huda >> tenkiu :)

Hanz >> cari jgn x cari

shira >> aa, cpt2 snap gmbr Anas yg rajin tu ;)

yatie chomeyl said...

k.nur >> u r most welcome

xeea >> eh tapi banyak jugak yg x menang hehe

afieza >> oo itu sudah semestinyaaa

yatie chomeyl said...

US >> i pon mcm biskut gak, jg mggu je join hehe

isabelle said...

congrats.

dah lama x masuk contest, sebab malas nak follow

kakyong said...

wah.. tahniah.. dpt hadiah top2 ni...

e.l.i.z.@ said...

wowieeeeee...omedeto!!!

yezzaaa...xyoh modal..tp gak keno rajin tu lah ekekke

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...