CHOMEYL thinker to create CHOMEYLNESS among other CHOMEYLIERS

If you would not want to be forgotten as soon as you are dead, either write things worth reading or do things worth writing --> Benjamin Franklin

This blog is best viewed with Mozilla Firefox and Google Chrome

Sunday, 19 June 2011

Untuk yang merindui Seth Tan


Minggu lepas drama Nora Elena yang meletup itu telah pun berakhir dengan happy ending.


Hari ini I nak share video interview team tonton.com.my dengan Aaron Aziz a.k.a Seth Tan. Dalam temuramah selama 50 minit ini, beliau bercerita tentang lakonan dalam drama itu, chemistry antara beliau dengan heroin drama itu, penjelasan tentang episod akhir drama tersebut dan juga tentang saiz baju beliau.


Kalau tak silap I, temuramah ini di buat sehari sebelum episod akhir drama tersebut di siarkan *kalau tak silaplah*.





Harap-harapnya terubatlah rindu peminat-peminat Aaron Aziz a.k.a Seth Tan bila menonton video ini.


Kalau video ini tak cukup buat pengubat rindu, saksikan pulak drama Stanza Cinta lakonan Aaron Aziz yang dah pun menemui penonton mulai malam tadi (Ahad 19 Jun 2011). Drama ini di arahkan oleh Along Kamaruddin, bersiaran setiap Ahad pada jam 9 malam.Drama Stanza Cinta ini pun ialah adaptasi dari novel. Sinopsisnya boleh di baca di sini(klik).


Sebagai penutup entry, I nak share satu persoalan yang I utarakan di FB selepas berakhirnya episod akhir Nora Elena minggu lepas.

http://3.bp.blogspot.com/-4BKRZQs_F7k/Tf67VgF41BI/AAAAAAAALQ8/4V0XvNdUFlM/s1600/Fullscreen%2Bcapture%2B6202011%2B121104%2BPM.bmp.jpg



Renung-renungkan dan selamat beramal Winking smile.


Psssttt: TV3 patut ambil kira waktu siaran yang lebih sesuai untuk drama 'meletop' mereka, ye tak?.


~ Thanks for reading this (^-*) ~

17 words of wisdom & comments:

e.l.i.s.s.m.i.e said...

x boleh tgk video kat ofiz :p

mlm tadi tengok sekejap jah, tak kuar lagi aaron dh kalih tv lain :p

e.l.i.s.s.m.i.e said...

owh, eliss semayang gorib kul 8 :p sebab loni isyak lambat..hahahaha

ibuhebat said...

tak sempat nak tengok seth tan sebab tv kena conquer dgn anak2. huhu.. :)

Ezatie said...

br start ker stanza cinta tu hehee...tertgk puloks smlm :P...sblm nie x kesah pun pasal aaron aziz ni, lonih nok pulok tgk ahahhaa

i_sofia said...

saya tgk Noraelena tru tonton je. sbb tv kena off time kul 7 sampai kul 8.. hehehe.. kena train anak supaya tak tgk tv time maghrib. nnti terbiasa..

Sidratul Muntaha said...

ahahha!!!
terbaek!!
i like!!
tak layan la citer nih weih time maghrib - maghrib.
mana nak solat,mana nak masak,mana nak kopek dak ara lagi.
tv3 lama dah aku tak tgk sebab byk citer entah ape2...
buat sakit kepala.
baik layan astro oasis ker..prima ke ria ker sbb ade je citer2 teladan tak kira hari even ade citer ngarut tpi tak termsuk dek timingnya.
tv3,tak ke sudah kejap cite gini la gitu la.
aih..tak kose la nak layan nak2 klu time2 kecederaan mcm waktu magrib tu.
maharaja lawak pun aku sanggup tak beli citra...
xper,sume boleh ulang tu.
klu trend setter tuk benda baik aku follow.
klu bab berhibur nih,agak kuranglah..
sebab umur dah nak masuk asar nih.
takkan nak tggu maghrib bru nak hands up?!!
heeeeeeeeeeeeeee...

MYA EL QAYREENA AZRYAN said...

jom reramai kiter tonton!!

isabelle said...

buta perut tul tv3 ni.
sib baik i x tgk lgsg citer tu

Umie said...

huhu..aii tak dpt nak tgk live kat raacun tu sbb:

1. tak subscribe

2. kalau subscribe pun mmg takleh nak tgk dgn si kecik nie..ended up aii cari kat u-tube aje tgk tgh mlm..so, agak ketinggalan le..hehehe

fa10 said...

blh ko tgk kat tonton.com tu? demo tu x wi oghe UK tgk, ukhukhuk.
kelik mesia ni k.fa10 berazae tok sir tgk drama2 waktu ngorik ni, takut jjadi si ketam mengajar anak berjln betul.

Idayu said...

sib baik i duk kat obersea he3...bila dengo jek cerita tuh sdp, terus buat marathon tgk episod 1-12 2 hr berturut...ha3.

btol2, diorng patut kaji wkt tayangan. tak sesuai utk org2 melayu yg beragama islam. lgpun maghrib kan pendek!

kak ina kl said...

tak layan nora elena ni..
bestnya dapat gi jejalan kat jepun..banyak ker shopping kat sana tu

yatie chomeyl said...

eliss >> gorib pkl brp lo ni? klu kat jepun ni, gorib kul 7:30 lo ni

ibuhebat >> hihii, anak2 tgk channel apa?

ezatie >> aa br start hr ahad, ore pong br nok cari utk donlod nk tgk hehe

yatie chomeyl said...

i_sofia >> bagus2x, macam ni baru lah nk2 pun x tk tv time maghrib kan

ayu >> hahhaha aku suka komen ko , sungguh bernas!

mya >> jom3x ;)

yatie chomeyl said...

isabelle >> yup, x fikir waktu maghrib

umie >> i x suscribe gak, tp layan kat um streaming tv3 online. gmbr x clear tp OK lah utk melepas rindu kat citer2 melayu

fa10 >> x leh tgk jugop...dio block di oversea belako tonton tu.

yatie chomeyl said...

idayu >> aah nasib baik kan kita duk sini..jadi layan kat online ataupun donlod je la...hehe

kak ina >> x byk sgt, bajet ciput hehe

e.l.i.z.@ said...

alamak terkeno weh :P
dulu tv3 wat cito start kul 6.30-7.30..kiro sedey molek doh la nok semaye gorib..bakpo hau loni g start kul 7-8..bokali xse clash nge drama indon kt astro ria kot

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...