CHOMEYL thinker to create CHOMEYLNESS among other CHOMEYLIERS

If you would not want to be forgotten as soon as you are dead, either write things worth reading or do things worth writing --> Benjamin Franklin

This blog is best viewed with Mozilla Firefox and Google Chrome

Wednesday, 11 July 2012

(WW 29) Kain pelikat lalala kain pelikat



Abg SN's latest interest is into "kain pelikat". Setiap kali nak solat, dia akan request untuk di pakaikan kain pelikat daddy.


Kena lipat dua kain pelikat daddy; then lilit 2-3x kat pinggang ramping dia. Tu yg dia complaint susah nak rukuk & sujud tu ngeeee. Klu gerak lebih2 sikit, terus terburai ikatan kain tu kui3x. 

+- terus nampak macam budak dah bersunat besar bila pakai kain pelikat -+

Psssstttt : Ada jual tak kain pelikat untuk budak2 ek? 

#posted using Blogger for iPhone#

19 words of wisdom & comments:

Sidratul Muntaha said...

tie
ko korbankanlah kain pelikat solah tu satu
ko bukak kain pelikat tu
jaikan dua..
and jahit semula
dah boleh dpt 2 helai kain peliakt tuk budak2 2 - 3 elai.
mak aku dulu rajin buat time2 takde akin pelikat tuk adik2 lelaki aku sbb time tu takde duit nak beli.

Eliss Mie said...

ada kain pelikat budak2 :) alahai kesian dia.tapi tetap hensem :)

Eey said...

Salam Sis,
Pernah nampak. Ada kain pelikat utk budak2, tapi x sure kat mana.
:p

Min Aina Ila Aina said...

Rasanya kat Kelantan mesti ade, sebab dulu masa saya kecik dah ade jual kain batik utk budak2 kat sana. (Cerita 20 tahun lepas kot?)

Asmara said...

alolo.. chomeylnye (mcm mama dia, ehek..) mmg mcm budak besar dah. ;D

transformed housewife said...

rasonyo ado. cho cari kat Pgkln Kubo balik nanti.

aisha said...

salam,

alahaii comelll...dah big boy la :)

Nadiah Sidek said...

kite pernah pakaikan kain batik pada safiyyah ^_^. mak kite kata dulu banyak ada jual kain batik/pelekat untuk budak-budak tapi sekarang ni tak jumpa dah. kalau ada pun, di kelantan agaknya

♥MAMASYAZA♥ said...

memang ada kain pelikat utk budak2 tapi tak ada kot sebesar hero yatie tu. comeinya dia ngan kain pelikat tu

☆♥L@dy @yU♥☆ said...

anak soleh ni IA...
sejuk mata memandang gituew awwwww

Kamalia said...

chomell je sn pakai kain pelikat daddy ye..rasanya ada jual,tp xingtla..

Huda said...

dah bujang dah sn ye kak :)

Ezna said...

wahhhh bakal imam muda lar :-) kecik2 diasuh supaya bila besar senang mummy dan daddy!

yatie chomeyl said...

Ayu : kain pelikat Solah pun ada 2 je, kalau korbankan yg ni..x basuh la jwbnya kain pelikat daddy hahahaha

Eliss : kdg2 jah mari angin dio nk pakai kui3x

yatie chomeyl said...

Eey : pulakk :p

Aina : oo, nti blk kelate nk cari lah :D

yatie chomeyl said...

Kak As : eh comel mcm mommy ke? *kembang bermangkuk-mangkuk mak buyong yg dh sedia kembang*

kak nur : ok, nti kelik leh g cari kat pkalan kubur

yatie chomeyl said...

aisha : mmg dh big boy tp perangai mcm baby lg :D

nadiah : nanti blk kelantan leh la cari hehehe

yatie chomeyl said...

mama syaza : tunggu besar sikit la eh baru ada ye kak?

lady ayu : insya Allah, ameen :)

yatie chomeyl said...

Kamalia : terpaksa belit 2-3 kali, dh jd mcm sari dah hahaha

Huda : aah, dh leh mausk minang Husna ekekeke

Ezna : Insya Allah, harap2nya gitulah :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...