CHOMEYL thinker to create CHOMEYLNESS among other CHOMEYLIERS

If you would not want to be forgotten as soon as you are dead, either write things worth reading or do things worth writing --> Benjamin Franklin

This blog is best viewed with Mozilla Firefox and Google Chrome

Thursday, 19 July 2012

Peatland Photo Contest



The Global Environment Centre (GEC), with support from the ASEAN Peatland Forests Project (APFP), SEApeat Project, Canon Marketing (Malaysia) Sdn Bhd, Canon Opto (Malaysia) Sdn Bhd and Malaysian Nature Society (MNS) Photogroup, is pleased to announce the launch of a photography contest "Our Precious Peatland"; to promote sustainable management of peatlands in Southeast Asia.

The contest starts from 1 July 2012 until 30 Sept 2012 and it is open to photographers of all nationalities but photos must be taken from the peatlands in Southeast Asia by focusing on biodiversity and livelihood. 

It's a photo contest to raise awareness on Southeast Asian peatlands and the communities living in and around it. The deadline for submissions of digital photographs is 30 September 2012
Photography equipment prizes sponsored by Canon Marketing Malaysia & Canon Opto Malaysia - CANON.


Cash prizes sponsored by the UNs International Fund for Agricultural Development (IFAD) & Global Environment Facility (GEF) and the European Union (EU).


Prizes include:
1st Prize - US$1,000 + Canon EOS 60D (Kit III) EF S18-200 IS
2nd Prize - US$500 + Canon EOS 600D (Kit II) EF S18-135 IS
3rd Prize - US$250 + Canon EOS 1100D EF S18-55 IS
10 Consolation Prizes - Canon IXUS 240 HS


Popular Choice Prizes
1st Prize - US$300
2nd Prize - US$200
3rd Prize - US$100


For more details, visit www.aseanpeat.net/contest


YouTube video: https://www.youtube.com/watch?v=b66b34ZuWts&feature=plcp

=================================================================================

Info tambahan dari I, untuk yang tak tahu "PEATLAND" tu apa, senang citer ia sebenarnya tanah gambut. Kalau nak tahu tempat2 yang ada peatlands kat Malaysia, boleh rujuk kat A Quick Scan of Peatlands in Malaysia.

Ini gambar peatland kat Raja Muda Musa Forest yang I snap few months ago, sebagai rujukan untuk yang tak kenal peatland tu macamana.




Tak semestinya yang ada kamera DSLR saja boleh join. Kalau kamera compact pun, kalau subjek gambar tu menarik..Insya Allah akan ada peluang nak menang.

 Pssssttt : good luck untuk yang nak mengambil bahagian.

~ Thanks for reading this (^-*) ~ 
 

5 words of wisdom & comments:

☆♥L@dy @yU♥☆ said...

habis la ai pun tak perasan tanah gambut mcm mana...nangesss tgk gmbr ni mulut ckp oooo ni la tanah gambut ekkk hahahaha DUSH

Rai said...

wow..meriahnya hadiahnya..tapi macam tak lalu la pulak nak terjah tanah gambut ni..rasanya kampung ayah kat batu pahat tu banyak la..

Eliss Mie said...

ada jugak contest lagu ni yer.

transformed housewife said...

hadioh2 best. tp nok ambik gambar mano tu tok tahu.

Eliss Mie said...

selamat berpuasa yatie !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...