CHOMEYL thinker to create CHOMEYLNESS among other CHOMEYLIERS

If you would not want to be forgotten as soon as you are dead, either write things worth reading or do things worth writing --> Benjamin Franklin

This blog is best viewed with Mozilla Firefox and Google Chrome

Saturday, 16 October 2010

Team KELATE rawccckkkksssss !

Male ambo denge tok lakki laye game KELATE vs SELANGOR dengar kat radio jah la. Mugo kat TV takdop tunjuk...kalu ado streaming Astro Arena buleh jugop kami tengok, ni takdop..jadi kami pong laye dengar kut radio jah la. Untuk sapo2 hok tok tahu, KELATE mene 3-0 weh....ambo ule, 3-0 lalalalalalala

Video2 ni ialah gol2 hok terhasil male takdi

GOL mulo2



GOL ke2



GOL ke3



Kemenange KELATE male jugop meranapkan reokd bersih set Selangor hok tok pernoh kaloh dale 7 perlawane Piala Malaysia 2010, last2 maso sainge hok 8 male....set Selangor haloh 3-0 denge set KELATE.

Alhamdulillah termakbul la doa set2 Kelate lepas kes hok gocoh di Stadium Shah Ale baru2 ni tu. Rasonyo ramai set Kelate hok kejut bilo baco komen sore penyokong Selangor namo Irwan Carjunk kat FB dio tu.Jadi pakat2 doa belako. Nyawo ore buleh nyo buat main2 gitu deh isk3x..Alhamdulillah, doa ore2 teraniayo tu Allah makbul.

http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/hs448.ash2/72174_157608397605135_100000679260261_331485_8204826_n.jpg

Semoga Irwan Carjunk di beri hidayah oleh Allah dan semoga Irwan Carjunk ni tok gi la derat halah ko KELATE nuh sebab .....sebab....sebab...demo pikirlah sendiri.


13 words of wisdom & comments:

eRiNsZ said...

erin mrah gak klo jnis yg taksub-taksub niehhh
kalo encik suami mintak pg stadium mg daku ketar lututtt...
raser cam dpa nk g perang jer huhhhh...

eRiNsZ said...

erin mrah gak klo jnis yg taksub-taksub niehhh
kalo encik suami mintak pg stadium mg daku ketar lututtt...
raser cam dpa nk g perang jer huhhhh...

eRiNsZ said...

erin mrah gak klo jnis yg taksub-taksub niehhh
kalo encik suami mintak pg stadium mg daku ketar lututtt...
raser cam dpa nk g perang jer huhhhh...

Mama Hanim II said...

gomo kelate gomo.. perhh.. hri ni ada ore bt open table sini, suko hati kelate mene 3-0.. kelas sek2 kelate..heehe..

transformed housewife said...

anok beranok kito pun dok tulih pasal kelate mene ni kat FB. Knur royak ko Zaem- kalu demo gi tengok kat stadium mesti kaloh sbb hr tu maso rayo, Pein, Abe De, Epit, Aeji, Asul, Zaem, Wafi dgn Pokcik Mahiri gi tengok Kelate lwn N9. maso tu Kelate seri kot kalu tok silap.

syayassir said...

adoi, nak lawan bola pun sampai cam ni... tak ada semangat kesukanan betul.... camne lah kita nak maju dalam sukan kalau masih bersikap macam ni... (tiba2 membebel.. hehe)

zailamohamad said...

meme debar jugoklah tengok bola malam tadi, Alhamdulillah Kelate mene..

Pasal mati tu dah memang ketentuan ALLAH kan, dibuatnya kalu ada penyokong Selangor mati jugak macamana?? so sebelum nak bg statement tu pk2lah kan, jangan main ikot hati & perasaan jah, kade2 Zaila xfaham dengan orang yg menggunakan medium seperti facebook, twitter mahupon blog untuk mengutuk orang..haissyy, manusio manusio

Hamizah said...

hebaknyo klate..hok ni saye nih..

NB KARA said...

yatie tahu tak, akak tak suka tengok bola di stadium tapi hoki akak boleh tengok berkali2.
Tak tahu kenapa penyokong bola ni rata-rata datang dari penyokong yang rendah pemikirannya, suka menyumpah, suka mengutuk (tak semualah). Aduhai dgr orang maki hamun, sakit telinga..
Tapi akak tengok hoki, dari piala azlan shah, sukan komonwel dan sebagainya, 90% penonton hoki ini very well behave..

Ummi Dania Yasmine said...

err yang ni tak tau nak komen apa. tak berapa faham bahasa kelantan...almaklumlah kita negeri lain. he he

yatie chomeyl said...

erinzs >> bahayo sungguh gi stadium loni, kalu gi ramai2 dgn saing OK kot..kalu gi sorang meme bahayo

mama hanim >> sedakk nyo ado open table..make gapo?

k.nur >> raso2 abe de gi tgk dop game ni?

yatie chomeyl said...

sya >> tu la pasal, yg dlm padang lawan bola..yg kat luar lawan bertumbuk

zaila >> tu la..mujor mene..ngapus la gocoh baru ni

k.hamizah >> kalu haloh x saye ko? kui3x

yatie chomeyl said...

Kak NB >> aah setuju tu, penonton hoki cool je ;)

Ummi Dania >> x faham lansung eh? hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...