CHOMEYL thinker to create CHOMEYLNESS among other CHOMEYLIERS

If you would not want to be forgotten as soon as you are dead, either write things worth reading or do things worth writing --> Benjamin Franklin

This blog is best viewed with Mozilla Firefox and Google Chrome

Sunday, 14 June 2009

Penghargaan Terindah a.k.a Award (version 6)

Dalam sibuk2 berpantang (read: barut perut, tepek segala macam herba dan telan jamu) dan juga wat2 sibuk jaga baby SN, sempat juga daku mengutip awards2 dari kawan2 yang sudi menganugerahkannya buat diriku pacal yang hina chomeyl ini. celebrate


1) Award Pengunjung terhebat

Award ni di hadiahkan oleh Kak Yong dari blog Catatan Ibu sebab daku termasuk dalam ranking top 8 yang selalu mengunjungi blog Kak Yong dalam bulan May lepas. Kak Yong ni pon sebenarnya rajin mengunjungi blog daku dan meninggalkan jejak2 chomeylnya. senyum tenkiu kak yong untuk award nih.




2) Creative Blogger award


Award ni pulak datangnya daripada woghihku cik Rose. Cik Rose ni daku panggil woghih (waris a.k.a maksudnye saudara mara dlm bhs Qelate) sebab kami sama2 org Qelate dan dah daku kenali di dunia menorrent dan dunia blogging selama hampir 2tahun dah. tenkiu woghih. cium




3) Friendship award


Award seterusnya pulak di hadiahkan oleh Kak Teh Songket yakni wifey pada Acik Bobgate. Kedua2 mereka pon daku kenali di zaman menorrent dulu2 dan alhamdulillah persahabatan kami masih berpanjangan sampai sekarang walaupun dunia bergebang di shoutbox telah lama berlalu. Hopefully this friendship will last forever,aite kak Teh? kenyit





4) Inspiration Award


Award yang ni pon datangnya dari member menorrent dan member memboyanita di shoutbox TM zaman muda belia remaja (read:bujang trang tang tang ketang ketung tok tok) dulu2. Time tu daku & LisaNurliza memang berleluasa berpoya2 di shoutbox mengorat menyakat jejaka2 yang di kenalpasti berwajah jambu dan ensem (mintak2 incik hubby tak baca entry nih..ngeh3x ihikhik). Partner, I dah insap....tobat, tak wat dah perangai memboyanita tu..u biler lagi..ngeh3x. sengihnampakgigi





5) 1st Follower Award

Award ni pulak di hadiahkan oleh kawan blog daku yang baru iaitu AyuRosni. Daku dapat award ni sebab jadi 1st follower kat blog beliau...wah best betul,tak sangka dapat award ni. Thanks a lot. Ayu acknowledge me as 'kak yatie chomeyl'...erm I wonder berapa umur ayu erk? *wink wink*.



2 words of wisdom & comments:

MamaAqil said...

tahniah, byk dpt award, ika nk bg award bb mommy comel kt yatielah...tp xtau nak godek mana...kuikui

kakyong said...

award2 cumil2 belaka..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...