CHOMEYL thinker to create CHOMEYLNESS among other CHOMEYLIERS

If you would not want to be forgotten as soon as you are dead, either write things worth reading or do things worth writing --> Benjamin Franklin

This blog is best viewed with Mozilla Firefox and Google Chrome

Friday, 5 March 2010

New Fresh & Green Look

Tadaa.....I'm sure some of u have noticed the new fresh & greenery look of my blog. This transformation ialah sempena menyahut cadangan2 yang dah dikemukakan oleh participants of blog Yatie Chomeyl's 2nd giveaway. I appreciate your suggestions and comments on my previous blog layout so I decided to perform simple makeover on blog Yatie Chomeyl. peace


The
Green Peace blogger template that I currently used can be downloaded for free from BTemplates *click here*. So far I'm quiet satisfied with this new look as it offers wide width of the main wrapper and 3 columns sections as I wish. Cuma I nak godek2 sikit tukar font color and if possible tambah line to separate between the main wrapper section with the sidebar. Pastu kena godek2 HTML scriptnya jugak untuk buang border kat image tu, sebba I rasa annoying bila smiley emoticon image tu ada border huhu.


The header pulak I design simple2
*sebab bukan nya tangan I ni berseni sangat* nak design lawa2 pun eheh. Tengoklah kalau ada masa, I tukar header lain yang lebih chomeyl.

So, what do u think about this new look? Chomeyl tak kenyit *wink wink*.

35 words of wisdom & comments:

ApasH said...

i loike!!!!

Mummy Aqil said...

wahh byk pokok.. rs segar sbb byk oksigen.. hehehe

Aleyn said...

Wowww...u look GREEENNNN

Huda said...

chomeyl :) greeny :)

CIK NANA said...

Comeyl!!!!!!!!!
Na suka!!
bagus!!!!
Heheh...

NURUL IZZA said...

ump iza pon suka..simple tapi tenang..

Nadiah Sidek said...

wah..dah tukar layout. pokok2 tu menyerikan blog ni la ;). ingat nak tukar layout jgk tapi masih tak jumpa yg berkenan di hati

isabelle said...

go green. go environmental frenly!;)

nadnye said...

cun..
bila la ku nak buat blogover

Atiqah said...

wow comey2..tiqah suke

firahadifa said...

go green gal!!!

:: m.u.n.i.r.a :: said...

sangat shantekkkkk...
sejuk mata memandang!
suke laaa lay out ni yatie!

Momma Mia said...

chomel2... wah ramai dah betukar rumah baru tahun nih... mommaMia still godek2 lagi. nk ubah template tp takut tak jadi & hilang plak sume link. dulu dah kene. any tips??!!

Ummu Ammar said...

Greeny..akak suka!..my favourite colour..Bukan mudah nak buat make over blog kan? Apa2 pun akak puas hati dgn wajah baru blog Yatie ni....

ibuaiman said...

comey...tp gmbr kaki-kaki kat bwh tu mengganggu pemandangan sikit...

~Eila @ Along~ said...

yatie,
go greennn..
i loike!!!

PadNani~~{@ said...

sejuk mata yg memandang u:)

dbalkis said...

i like too...sejuk mata memandang

IZAN said...

whoaaaa.. nice nice nice...! I like itttt!

temp. housewife said...

lawa2. bulihla ajar knur pulok ghano nok wat 3 columns nih. tok reti2 sapa ko loni. huhu.

Tulip said...

aku tertido tgh tadi sambil menyusukan anak..tiba2 hg and baby SN muncul dlm mimpi aku, kat dalam bilik aku, bwk SN main2 dgn Aisya Zara....huhuhu...

terjaga dr tdoq, terus aku bukak blog hg. mana la tau kot2 hg ada tulis enrty nk jodohkan ank hg dgnn ank aku hahahha..

Tulip said...

aku tertido tgh tadi sambil menyusukan anak..tiba2 hg and baby SN muncul dlm mimpi aku, kat dalam bilik aku, bwk SN main2 dgn Aisya Zara....huhuhu...

terjaga dr tdoq, terus aku bukak blog hg. mana la tau kot2 hg ada tulis enrty nk jodohkan ank hg dgnn ank aku hahahha..

idasm said...

suka pic kat header tu, ceria mcm saya.. hehe..

AyuArjuna BiGoshh said...

green...peaceful...PAS eh..:P

ummuabdullahsyaakir said...

Salam yatie...cantik rumah baru ni.Nnt blh buat tutorial nak tukar templet..xreti2 smpi skrg..huhui

MAMASYAZA said...

putih bersih rumah baru yatie, siap ada pokok2 tu..cantik....

Hanz said...

HU! Betul ker ni blog Yatie Chomeyl ni?
Check link..eih..betullah..x silap eja pun...waah..so clean wo...tambah seronok nak lepak sini lagi nih!akekekrkrk....i loikes! :>

mazni_azis said...

suka la yg baru nih...

mazni_azis said...

suka la yg baru nih...

AYU IDRIS said...

Salam Yatie!Very the green...hehehe...sorry lmbt royat,hadiah tu dah slmt sampai ko tgn akak....asyik lupo nok msg/call sbb hadiah dok kat skoloh(tayang ko saing) hihihihi...tq for the fridge magnet...semoga ukhuwah antara kita berpanjangan ye...

safinah said...

hoye! hoye! i loikee GREEN! ~_^

Hamizah said...

suka..come lote,sejuk mata, xsrabut..

kakyong said...

wah.. rumah sudah baru.. suka.. ringan kejap jer dah dl semua.. ;)
putih suci bersih... ;)

yatie chomeyl said...

everybody >> thanks for the compliments from all of u

momma mia, ummu AS & k.nur >> nanti klu sempat, I buat tutorial utk 3 column nih :)

ibu aiman >> thanks 4 the comment, dah buang pon kaki2 tu ;)

bibi >> hang mimpi kami ka? x lama lg nak berbesan la kita nih hik3x

k. ayu >> oo smp doh? tkut hile tengoh jale jah, rungsing jugop huhu

k.yong >> dah ringan erk? alhamdulillah :)

paij188 said...

salam,

1st time I drop by, found the link from 1 of the bloggers.

perantau, sama la kite.

interesting, seronok baca blog u.

please drop by to mine if you're free. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...