CHOMEYL thinker to create CHOMEYLNESS among other CHOMEYLIERS

If you would not want to be forgotten as soon as you are dead, either write things worth reading or do things worth writing --> Benjamin Franklin

This blog is best viewed with Mozilla Firefox and Google Chrome

Friday, 27 May 2011

Hadiah birthday dari Yusry KRU untuk SN

Bagi anda yang mungkin baru membaca blog ini mungkin anda tak tahu yang mommy SN dan Yusry KRU pernah ada hubungan yang 'rapat' suatu ketika dulu. Kalau anda tertinggal mengikuti kisah silam kami itu boleh lah jenguk kat entry INI, INI dan INI bagi mendapatkan maklumat lanjut.

http://1.bp.blogspot.com/_c3es7FyunLI/TVTKZAl2EoI/AAAAAAAAKIY/B4aMsFlQTFE/s1600/edited%2Bpics3.jpg
+- malas ah nak cakap banyak, I tunjuk gambar ini sahaja lah sebagi bukti sahih siul -+



Hubungan kami sudah tidak 'semesra' dahulu sejak I dah berkahwin. Risau juga I takut-takut Yusry kecewa memendam rasa pedih lama sangat tapi nampaknya cerita terbaru yang I dengar sekarang ini telah mengesahkan bahawa Yusry sudah bertemu dengan cinta baru nya iaitu pelakon manis yang cantik jelita i.e. Lisa Surihani.

+- Jelingan manja Lisa Surihani ♥ Yusry . kredit gambar: OhBulan -+


Walaupun hubungan kami sekarang ini tidak semesra seperti suatu ketika dahulu, Yusry KRU tetap bermurah hati untuk memberi hadiah kepada tuan putera mahkota I yang menyambut birthday nya yang ke 2 tahun hari ini.

Nak tahu apa hadiahnya?.

x

x

x

x

x


x


x

x


Malam tadi masa kami sekeluarga tengah celebrate birthday SN di bumi Jepun ini, ada komen kat wall post FB dari Yusry. Rupa-rupanya Yusry nak bagitahu pasal hadiah birthday untuk SN itu lah. Serentak dengan sambutan birthday SN malam tadi juga telah berlangsungnya majlis tayangan media bagi filem terbaru arahan Yusry Abdul Halim berjudul ‘Karak’.

http://2.bp.blogspot.com/-RTHvHZFI9KY/Td4fcE0Fs4I/AAAAAAAALDc/mLbJwyTekAU/s1600/Fullscreen%2Bcapture%2B5262011%2B62901%2BPM.bmp.jpg

Sila PLAY video kat bawah ni.


+- Jangan lepaskan peluang menonton 'KaraK' di pawagam mulai hari ini : 26 Mei 2011 -+


Sweet kan Yusry?. Sempena mengenang birthday SN yang ke-2 tahun hari ini (26 Mei 2011), dia telah memilih tarikh birthday SN untuk melancarkan filem seram pertama terbitan KRU Studios di bawah arahan Yusry KRU. So sweeeetttt jelir ekekekeke.

Susah - susah je Yusry KRU pilih tarikh ini semata-mata nak bagi surprise pada hari lahir Shafiq Nazhan, I like ♥.

http://4.bp.blogspot.com/-y8Q6qxQNmGw/Td3-LH48l2I/AAAAAAAALDU/AJosmpRBBp4/s1600/Fullscreen%2Bcapture%2B5262011%2B41431%2BPM.bmp.jpg
-+ KaraK di pawagam sekarang!! Apa tunggu lagi? Cepat dapatkan tiket di pawagam berhampiran anda.-+

Karak’ merupakan buah tangan pertama Yusry untuk filem bergenre seram. Apa yang menariknya, pelakon yang digosipkan bercinta dengan pengarah kacak itu, Lisa Surihani turut hadir menonton filem tersebut malam tadi.

-+ Pakaian kasual dan sedondon bertopi, tetap sweet. rindu kredit gambar: GUA -+



Apa-apa pun terima kasih banyak-banyaklah buat Yusry sebab sudi bagi hadiah ni kat SN.

Semoga hubungan Yusry dan Lisa berpanjangan sehingga ke jinjang pelamin dan berbahagia sehingga akhir hayat, Ameen.


Psssssttt: padahalnya nak promo suruh korang gi tengok Karak, pastu gedik buat entry konon-konon nya Yusry pilih tarikh itu sempena birthday SN ihikhik kui3x

31 words of wisdom & comments:

rosemyn said...

heh...gedik ko yusry dop abih lagi ruponyo! hahahahahah!!

sengeh sore2 ore baco entri ni...

i loike!!

@e_da said...

hhehhee pandai yaie create....apapun untie nak wish happy 2nd besday untuk nazhan..semogajd anak yang soleh dan bijak seperti mommy dan daddymu ya cyg..muahhhhhhhhhh

Fana Flora said...

haa tipah tertipu!! hahaha

tapi mane tahu ada rezeki SN kawen dgn anak yusry nnt. boleh berbesan dgn yusry kru nnt. hikhikhik

Rtp Farra Arisha said...

lama dh tak dgr cerita artis malaysiaa. apa kabar diorang semua? muahahahah *ayt ngengadoO*

Atiqah Amran said...

setia btol akak ngn yusry KRU..igtkn awl2 td nk cite yusry (daddy SN) yg blikan hadiah tuk die...hehe

*∽ IZAN ∽* said...

Ehehehhe.. baek punya 'kona' entry Yatie ni.. sungguh menyaspen kan .. ekekke

Oyis said...

ish sungguh2 la ingatkan betul :P

happy 2nd bday Nazhan!

Yatie, demo receive doh ko hadiah contest tu? kito post 2 mggu lps dah, ado pemenang dari msia dah dpt doh, harap2 ke jepon pon sampai

pang5 said...

Wohh yatie... Aku ingat selama ni laki ko tu yusry... Muka dia mcm yusry kru... hehe. Tak sangka plak klon dua serupa. Malang betul yusry sebab lepaskan ko... Eh bukan ko yang lepaskan yusry kan? Takperla jangan diingat perkara yg lepas... Ko pun dah hantar lisa surihani untuk menggantikan diri ko.. So kira ok la... Dulu ko hantar erra tak jadik ekk..

ddiini said...

arghh...seyez aku tertipu...

mygoldpen said...

happy birthday to SN, semoge jd anak soleh :)

Ummi Salsabila said...

amboi,pandainya mommy SN ni.byk idea eh.hehehe

p/s: i kalo tgk pun sbb i mnt shahir.hehe

.m.u.n.i.r.a. said...

hepi besday baby SN! opps not a baby anymore ;)
terkejut baca tajuk entri u ni yatie :)

Jiji said...

entry paling perasan yang pernah aku baca !

nieda said...

huhu...pandai yusry pilih date

Idayu said...

tipah tertipu!!

Hamizah said...

tipah ttipu..

Huda said...

free promo ek kak :) happy bzday to SN :) moga membesar jadi anak yg soleh :)

Hanis MY said...

adula suko selok ore baco kellas2 haha i likeee...

mrs redzuan said...

tajuk entri sangatla mengujakan. btw, heppi birthday =)

e.l.i.z.@ said...

hahahahha baru jah ngupak awok kt entri..kaba² dio wat doh pasal KaraK

sweet sgt bang chik nge lisaaaa ♥♥♥
jeles ar huhuuhuhuh

Nadiah Sidek said...

entry perasan namanya ni..ekeke..

Aleyn said...

Sangat2 dah agak...ekekeke....berpacaran ngan Yusri konon ek....

syayassir said...

hahaha...
adoi, tergelak besar baca nih... :P
eh, happy belated birthday ye baby SN... :D

yatie chomeyl said...

woghih >> gedik ko yusry smp tuo kot x hile kui3x

@eda >> thanks 4 the wish :)

fana flora >> aiyooo, kalau betul2 pun mesti daddy SN menentang keras hubungan itu eheh

yatie chomeyl said...

Farra Arisha >> baik2 je kot diorang , i ambik tahu khabar Yusry je hehe

atiqah >> setia ku korbankan namanya ni ngeee

k/izan >> harusss lah entry kona2 gini utk menaikkan trafik eheh

yatie chomeyl said...

Oyis >> smp doh, sori terlupo nk inform ko oyis. comey sgt FM tu, thanks :)

pang5 >> aah, harap2 kali ni dgn lisa jadi la hubungan diorang..kesian aku tgk yusry derita merindu kat aku :p

ddini >> mace mung x kenal saing mung ni hik3x

yatie chomeyl said...

mygoldenpen >> Ameen, insya Allah :)

US >> i baca review diorg ckp shahir berlakon best jugak, gi lah tgk tau *promote lagi ni*

munira >> aah not a baby dah, now we call him "Toddler SN" eheh

yatie chomeyl said...

Jiji >> haruss lah sesekali mak buat entry perasan :p

nieda >> tu la, sempena birthdya SN..sweet kan yusry? ;)

idayu & k/hamizah >> ampunn3x, tidak terniat hati ini untuk menipu ngeh3x

yatie chomeyl said...

Huda >> thanks utk widh tu, insya Allah..Ameen

Hanis >> jange suko selok sgt, skai tperut lamo key hehe

mrs redzuan >> tajuk haruslah over..baru org dtg baca entry kui3x

yatie chomeyl said...

eliza >> wpon xleh g tgk, promo ttp promo. meme pong sweet jah 2 ore tu tp dlm maso yg samo..dekki jugop sikit ko lisa huhuhuhu

nadiah >> entry syok sendiri ngeeee

yatie chomeyl said...

Aleyn >> itu duluuuuuuuuuuu, sejarah silam :p

sya >> jgn gelak kuat2 gst, terkejut baby tgh tidur kang ehehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...