CHOMEYL thinker to create CHOMEYLNESS among other CHOMEYLIERS

If you would not want to be forgotten as soon as you are dead, either write things worth reading or do things worth writing --> Benjamin Franklin

This blog is best viewed with Mozilla Firefox and Google Chrome

Sunday, 13 December 2009

Customized Felt Tshirt Giveaway

Sempena pelancaran produk terbaru untuk e-shop : Sewing n Me Shoppe, TiniHani telah bermurah hati untuk menganjurkan Customized Felt Tshirt Giveaway.

Apa yang perlu di buat untuk join giveaway ini senang sahaja iaitu :-

1. Buat satu entry khas di blog anda untuk Customized Felt Tshirt Giveaway. Nyatakan juga design/perkataan yang anda ingin lihat diatas tshirt anda.
2. Tinggalkan komen anda bersama link entry yang telah anda buat berserta email diruangan komen
3. Tarikh tutup penyertaan adalah pada 15 Disember 2009 jam 12.30tengah hari.

contoh komen: TiniHani nak joint.. saya nak word:FAMILY pic:LOVE


Oleh sebab senang nak join giveaway best ni, I pon bersemangatlah siap wat design untuk tatapan mata TiniHani. Kalau boleh I nak design mini-me-Yatie-Chomeyl kat atas t-shirt chomeyl tuh . Lepas tu, sudah pasti lah tulisan "CHOMEYL" di letakkan atas t-shirt chomeyl tuh...*aiseh, berapa banyak chomeyl daaaaaaa?*.

[sampe3f9c384d8963e8b.jpg]
word : CHOMEYL
pic : mini-me Yatie Chomeyl


Harap2, ada lah luck I nak dapat t-shirt chomeyl dari TiniHani ni. Fuh..fuh..fuh..fuh..amin.

3 words of wisdom & comments:

NURUL IZZA said...

gambatte!! ni lupa pula...ekeke
resepi solok lada tu..bc entry betul2 br tau ade benda tertinggal.

lupa..sy blend bawang n blackpepper tu kan, pastu masuk ikan dan kelapa parut sekali.mcm ne leh lupa ni.ekekek

selamat mencuba!!

MAMASYAZA said...

kalo boleh letak muka baby nazhan yg cute kat tshirt tu lagi bestkan...gudluck

yatie chomeyl said...

izza >> okeh2x, x try2 wat pon lagi hik2x, thanks sbb inform

mama syaza >> klu letak gmbr baby sn, jenuhlah organizer tu nak design utk jahit kat atas tshirt tu hik3x

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...