CHOMEYL thinker to create CHOMEYLNESS among other CHOMEYLIERS

If you would not want to be forgotten as soon as you are dead, either write things worth reading or do things worth writing --> Benjamin Franklin

This blog is best viewed with Mozilla Firefox and Google Chrome

Friday, 11 December 2009

SERIUS BABY 2009 GIVEAWAY

Sempena menyambut birthday nya yang ke 29, ibu Rifqi telah bermurah hati untuk menganjurkan SERIUS BABY 2009 GIVEAWAY. Untuk join, check out the T & C kat blog Ibu Rifqi--> klik sini.

Agak susah bagi I nak mencari gambar2 baby SN berwajah serius sebab si kecik I tu suka sengih, pantang nampak kamera..mula lah nak berfoto gedik. Lepas godek2, ini lah antara beberapa gambar2 serius baby SN yang I nak pertaruhkan untuk contest ni :-



Gambar kat bawah ni di ambil masa dalam kereta lepas balik jalan2 ke Karatsu. Muka serius sebab dia dah kepenatan dari pagi sampai ke malam berjalan2 dgn mommy & daddy.




Gambar macam nak ajak gaduh kat bawah ni pulak masa daddy tgh nak bagi baby SN sedut nebulizer masa dia selsema bulan lepas. Beria2 pegang sendiri macam reti je nak guna, muka serius tak hengat eheh.





Gambar kontrol macho kat bawah ni di ambil masa bersiar2 mengambil angin petang di Ohori Koen sambil2 tengok pokok Gingko. Muka serius agaknya sebab jakun tengok pokok gingko buat pertama kali dalam hidupnya hohoho.




Gambar berkerut-kerut dahi ni di ambil tengah2 malam atas katil masa dia tengah geram dengan toys teddy anpanman dia. Berkerut-kerut dahi agaknya sebab geram tengok hidung Anpanman yang besar kaler oren tu huhuhu.




Gambar bermata bulat besar kat bawah ni di ambil oleh Abg Nuri masa jamuan Aidiladha baru2 ini. I suka shot ni, nampak muka baby SN macam tak puas hati sebab tiba2 gambarnya di tangkap, ceewah bajet2 femes lah tu Shafiq Nazhan eheh.




11 words of wisdom & comments:

Farah said...

baby SN,why soo serious?? hehe gud lak yatie!

Ummu Ammar said...

Serius ke..senyum ke..nangis ke..baby SN tetap handsome boy..

Huda said...

chomel dia wat muke control hencem tu :) gud luck kak yatie n baby SN!

firahadifa said...

Yatie , careful, baby SN tengah pikir masalah dunia tue.. kekeke

CuTeMiUt78 said...

ahhaakkss.. cute betul muka dia..
komen sambil klik2 nuffnag sini dpt la frisso..

E.L.I.Z.A said...

wooo serius nyo dio...ekekkek.....nk join etep la tp nk keno snap dulu..sero po xdop gambar eiymann muko serius

Drama Mama said...

hahaha baby SN serious pun nampak macam nak senyum. ur so adorable la baby SN!

zailamohamad said...

Good Luck Yati!!! Owh, Haziq pun macam baby SN r, kalo demam sket je mesti melarat sampai kena sedut nebu, tapi Alhamdulillah sejak dia dah besar sket ni, dia dah ok!!

unlisted_one said...

Salam kenal Cik Yati,

Good luck untuk contest ni ya!

joegrimjow said...

ada ri2 tengok video serius baby kat you tube
seyes lawak!

yatie chomeyl said...

tenkiu aunty2 tercayang yg sudi wish good luck kat saya..harap2nya masinlah mulut aunty2 semua ye..hehehe -shafiq nazhan-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...